- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.161
Canım tracy hogg ın bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitabı var orda uyku düzeni ile ilgili yazdıklarını uyguladım bir hafta direndim ama başardım internette uykusuz anneler sayfasında yöntemleri yazıyor kendine uyanlara yapabileceklerine bir bak derim bizimki eve geldiğinden beri gece gündüz karışmış şekildeydi çok şükür düzeldi şimdi
Gecmis olsun cnm. İnsallah bir an once atlatirsiniz. Dr bana ikinci cocukta dogim oncesi kiloya iki senede gelinebiliyor dedi. Bu yuzden karbonhidrati azaltmami istedi. İki kilo kaldi benim cok almamistim. Baklagillerdende mercimek gibi ise yarar gidalari tuket dedi. Dogum sonrasi dikkat etmek gerekiyorKızlar herkese bol dinlenmeli bol sütlü günler biz aılecek Üst solunum yolları enfeksiyonu gecırıyıuz küçük bebegın bile burnu akıyor doktor ılac veremeyız dedi en ağır da ben gecırıyoım bitkisel tavsıyenız varmı kızlar malum ilaç alamıyoruz hiç halım Yok heryerim agrıyor 2 aynen çocuk herkes hasta kafayı yıcem birde alakaya maydonoz ama rakı kılosuna donen varmı aramızda benım 4 kilo kaldı son on gündür bir gram gitmemiş eskı kıyafetleri goyemıyorum hoş daha kırkımız da çıkmadı ama tinerden sınır oluyorum bir beden büyüğüm yanı suan ve sinir oluyorum eskıden 36 beden cıtı pıtıydım şimdi 38 de kaldım tamam çok değil kızmayın bana ana insan alışınca kendını bir acayıp hissediyor önerileriniz varmı spor dışında Çünkü spora ne halım kalıyor ne vaktım
Bizde düzeliriz inşalah ya ayında şöyle 10 kere emiyorsa 5 ı isyanlıBenimki de öyle canım lansinoh naturel wave aldım memeye geri döndü şükür ama çok zorlandık ilk
Anne sütü iyi gelir diyorlar canım dene istersenKizlar benim bebegimn dudak etrafi cene kucuk kucuk sivilceler cikti isilik degil sanki alerji yada enfeksiyn dr gotrmedn evde yapabilecgm bsy var mdr karbonatli suyla silsem mi acaba bu konuda onerisi olan varsa yardimci olabilr mi
Sen inatla ver canım bir süre sonra alıyorlar :)Bizde düzeliriz inşalah ya ayında şöyle 10 kere emiyorsa 5 ı isyanlı
Nasil dikkat ediyrsn canim yediklerneCnm benimki kolik tarzda degil. Yediklerime dikkat edince cok sikayitimiz yok gazla ilgili. Motilium ve rekolac iciuorum oda fayda ediyor. Cok kaka yapiyor gazini atiyor. Biz metsille biogaiga kullaniyoruz. Biogaiga en zarsrsiz gaz ilaci. Bagisiklik sistemine faydali .
Kendinmi iciyrsun bebekmiKızlar birde benim yöntemi uygulayın isterseniz. 1 çay bardağı suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon atıp için. Bebek gazı neredeyse yok denecek seviyeye düşüyor. Birde bebeği usutmemeye çalışın özellikle banyo san. Sonra
Neymiis canim cozumuCanim ben anladim skintimi ins faydasi olur size de. Herkes kendi doktoru olacak Ben bunu anladim bugun kizimi 2 doktor gordu. Bi tanesi sutun nasil demedi. Annenin sutu fazla geliyor bebegim adli makaleyi.okudum az once. Sutum fazla geldigi icin bebegim ilk sutle beslenio ve gazi fazla oluyor. Makalede cozumleri de var. Ins benim gibi olanlara cozum.olur
Bnde ise yaramadi;(Kızlar cumartesi günü cocugum gazdan tamm 12 saat uyumamıştı ilk defanöyle oldu çok yorucu birşey gaz için biogaiga bitkisel gaz şurubu var hergün aynı saatte bir kere kullanmak çok iyiymiş baya iyi yorumları pazar akşam başladım ve hemen etkisini gördüm sanırım Ogün den snra öyle skntı yaşamadık gaz damladı almak isteyenlere tavsiye ederim
Bn ikisini kullandim hatta nurseyle 3 kar etmedi:/farkli 3 grup yazdi dr .Biogaia o kadar iyi gelmedi bize. Sab simplex daha etkili oldu. Bebeğe göre değişiyormuş. Bu gaz ilaçları çok da pahalı arkadaş. Birkaç tane gaz ilacı denemeye kalksan battın
Cok aglayinca gobek ftigimi oluyrmus:/canım 2 yaşına doğru geçiyo benim ilki kolikti ağlamaktan fıtık oldu ama geçti çok şükür
Kızlar dun dr kontrolumuz vardı bırıncı ayımız bitti cok sukur. Bebısım 3040 kilo dogmustu hastaneden cıkarken 120 gram verıp ayrılmıstık. Dunku tartımda 3800 cıktı masallah kılosu guzel dedi doktorumuz. Aksamları saat 6ılen12 arası hıc uyumuyor devamlı gaz sancısı cekıyor süreklı bı aglaması yok ama yarım saatte bı sesli miyavlıo dedim. Dr verdıgın tarıf kolık ozellıklerıne benzıyo dedi cok korktum. Ins kolık degıldır bebegm gaz ıcın sab kullanıyordum dun bıde biogaia ıstedım ılk kez dun aksam kullandım ıyı geldi sankı ıns taseduf degıldır de hep oyle gider. Hepatit asımızı da olduk ates fln yapmadı ama ıkıncınay verem asısı agır olurmus ates yaparmıs ve banyo yaptırıp goturmemız gerekırmıs oyle dedi. Bı de kalca ulttasonu ıstedi ıkı hafta sonra cekılmesı lazımmıs. SıZın doktorlarınız da ıstedı mı ?
Bende veriyorum su. Mama verdiğim için dr um önerdi
Canım benimde günlerdir öyle öğlen tek sefer uyuyor kalkıyor ve gece 12 ye kadar uyumuyor kolik mi oluyor bu ne kadar sürüyor bende korktum şimdi bugun yan dairede cuma kuranı varDı götürdüm bi güzel okudular esneye esneye yavrumda ağırlık varmış bugun uyucak mı bakalım cok Merk ediyormKızlar dun dr kontrolumuz vardı bırıncı ayımız bitti cok sukur. Bebısım 3040 kilo dogmustu hastaneden cıkarken 120 gram verıp ayrılmıstık. Dunku tartımda 3800 cıktı masallah kılosu guzel dedi doktorumuz. Aksamları saat 6ılen12 arası hıc uyumuyor devamlı gaz sancısı cekıyor süreklı bı aglaması yok ama yarım saatte bı sesli miyavlıo dedim. Dr verdıgın tarıf kolık ozellıklerıne benzıyo dedi cok korktum. Ins kolık degıldır bebegm gaz ıcın sab kullanıyordum dun bıde biogaia ıstedım ılk kez dun aksam kullandım ıyı geldi sankı ıns taseduf degıldır de hep oyle gider. Hepatit asımızı da olduk ates fln yapmadı ama ıkıncınay verem asısı agır olurmus ates yaparmıs ve banyo yaptırıp goturmemız gerekırmıs oyle dedi. Bı de kalca ulttasonu ıstedi ıkı hafta sonra cekılmesı lazımmıs. SıZın doktorlarınız da ıstedı mı ?
Biberon ya da silikon meme ucu kullanımı var mı ?Baya baya meme reddi yaşıyoruz galiba memeyi alınca çığlık çığlığa emziği alınca susuyor. Cok nadir kolay emiyor onun dışında hep zorla verıyorum ama şu on memeyi değil emziği tercih etti( napıcam ben ya
Cnm benim bebegimde gunduz uyuyup gece uyuyordu. Gunduz uyandiriyordum. Simdi gece uyuyor gunduz uyanik bide aksam gaz sancisi oluyor. Agliyor yoruluyor. Ben aksam lambaderi kısık aciyorum. Los isikta aksam duruyoruzkızlar ya bebeğime gece ve gündüzü nasıl öğreteceğim? bizimki kesin karıştırdı gündüz daha uykulu ama gece 8 den sonra aman Allahım !!!! dün uyduğunda 2 idi. 2 ye kadar sürekli emmek istiyo memede uyuyo yatırınca gözleri açıyo 2-3 dk duruyo sonra başlıyo ağlamaya. gündüz odaya alıyorum yani aydınlıkta duruyo aslında. gece ışığınkapattığım an ağlıyor
maalsef ikiside var canım ama iki gündür tutamasada kendi uçumla verıyorum. Biberon mama kullandığımız için üma yeni aldığımız biberonda emmedikçe akmıyor . Senınde meme reddi olmuştu düzeldiniz mi canımBiberon ya da silikon meme ucu kullanımı var mı ?
Canım biz meme reddini Atlattık çok şükür. Bana yardımcı olan ebe bebeğin aslında meme reddi yapmadığını, meme ucu karmaşası yaşadığını söyledi. Bizde de emzik biberon silikon uç hepsi vardı. Hepsini bıraktık. Mama veriyorsan da mamayı finger feeding yöntemi ile vereceksin. Silikon ucu ve emziği bırakacaksın. Bu süreç biraz zor geçebilir eğer bebeğin emziğe çok alıştıysa. Benim bebeğim zorlanmadı. Finger feeding yöntemini YouTube dan bakabilirsin ya da ben de detaylı anlatırım. İnşallah 1 hafta içinde Bebek memeye tekrardan alışacak.x
maalsef ikiside var canım ama iki gündür tutamasada kendi uçumla verıyorum. Biberon mama kullandığımız için üma yeni aldığımız biberonda emmedikçe akmıyor . Senınde meme reddi olmuştu düzeldiniz mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?