2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim bebegimn dudak etrafi cene kucuk kucuk sivilceler cikti isilik degil sanki alerji yada enfeksiyn dr gotrmedn evde yapabilecgm bsy var mdr karbonatli suyla silsem mi acaba bu konuda onerisi olan varsa yardimci olabilr mi

Slm kizlar size bi sorum olacak
24+4 gunluk hamileyim dünden beri karnim gurulduyor acaba karnim aciktida ondan mi düşünüp yemek yiyorum ama gene gurulduyor nedenini bi cozemedim .
Basina boyle birsey gelen varmi? Sizce normal mı?

o kitabı arkadastan aldm bi turlu okuyamyrm yarm kalıyo

Gecmis olsun cnm. İnsallah bir an once atlatirsiniz. Dr bana ikinci cocukta dogim oncesi kiloya iki senede gelinebiliyor dedi. Bu yuzden karbonhidrati azaltmami istedi. İki kilo kaldi benim cok almamistim. Baklagillerdende mercimek gibi ise yarar gidalari tuket dedi. Dogum sonrasi dikkat etmek gerekiyor

Nasil dikkat ediyrsn canim yediklerne

Neymiis canim cozumu

Bnde ise yaramadi;(

Maşallah bebişine canım
Biz kalça ultrasonunu 1 aylık kontrolde yaptırdık birde göz muayenesi yapılmıştı.

Canım benimde günlerdir öyle öğlen tek sefer uyuyor kalkıyor ve gece 12 ye kadar uyumuyor kolik mi oluyor bu ne kadar sürüyor bende korktum şimdi bugun yan dairede cuma kuranı varDı götürdüm bi güzel okudular esneye esneye yavrumda ağırlık varmış bugun uyucak mı bakalım cok Merk ediyorm

Biberon ya da silikon meme ucu kullanımı var mı ?

Cnm benim bebegimde gunduz uyuyup gece uyuyordu. Gunduz uyandiriyordum. Simdi gece uyuyor gunduz uyanik bide aksam gaz sancisi oluyor. Agliyor yoruluyor. Ben aksam lambaderi kısık aciyorum. Los isikta aksam duruyoruz

x
Biberon ya da silikon meme ucu kullanımı var mı ?
maalsef ikiside var canım ama iki gündür tutamasada kendi uçumla verıyorum. Biberon mama kullandığımız için üma yeni aldığımız biberonda emmedikçe akmıyor . Senınde meme reddi olmuştu düzeldiniz mi canım

Canım biz meme reddini Atlattık çok şükür. Bana yardımcı olan ebe bebeğin aslında meme reddi yapmadığını, meme ucu karmaşası yaşadığını söyledi. Bizde de emzik biberon silikon uç hepsi vardı. Hepsini bıraktık. Mama veriyorsan da mamayı finger feeding yöntemi ile vereceksin. Silikon ucu ve emziği bırakacaksın. Bu süreç biraz zor geçebilir eğer bebeğin emziğe çok alıştıysa. Benim bebeğim zorlanmadı. Finger feeding yöntemini YouTube dan bakabilirsin ya da ben de detaylı anlatırım. İnşallah 1 hafta içinde Bebek memeye tekrardan alışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…