- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.181
Emzik yerine kendi mememi vermeye çalışıyorum hırçın değilse alıyor memeyi ama ağmıyorsa allıyor veya biraz huzursuzsa yine almıyor zorluyorum. Dediğin yönteme bakayım hemen cenim çok sağolCanım biz meme reddini Atlattık çok şükür. Bana yardımcı olan ebe bebeğin aslında meme reddi yapmadığını, meme ucu karmaşası yaşadığını söyledi. Bizde de emzik biberon silikon uç hepsi vardı. Hepsini bıraktık. Mama veriyorsan da mamayı finger feeding yöntemi ile vereceksin. Silikon ucu ve emziği bırakacaksın. Bu süreç biraz zor geçebilir eğer bebeğin emziğe çok alıştıysa. Benim bebeğim zorlanmadı. Finger feeding yöntemini YouTube dan bakabilirsin ya da ben de detaylı anlatırım. İnşallah 1 hafta içinde Bebek memeye tekrardan alışacak.
canım bizimki 4 ay boyunca her gece 5 den 11 e kadar hiç susmadan ağladı kolikti. göbek fıtığı oldu bağırmaktanCok aglayinca gobek ftigimi oluyrmus:/
İkinci bebişin nasıl canım?canım bizimki 4 ay boyunca her gece 5 den 11 e kadar hiç susmadan ağladı kolikti. göbek fıtığı oldu bağırmaktan
İki cocugum var duzenli yemek yiyemiyorum. Su humana boza lactamil derken zaten yemegede yer kalmiyor . Baklagil yemiyorum sut icmiyorum. En cok gaz yapan binlar. Mercimek bulgur yersem azda olsa gaz yapiyor. Kimyon kaynatip iciyorum . Cay kasigi ayri yiyorum birde yemeklere kimyon katiyorum . Kimyonu eksik etmiyorumNasil dikkat ediyrsn canim yediklerne
Benim kızım emzikten sonra meme ucumu kavramayı öğrendi.şimdi çok şükür sorunsuz emziriyorum. Senin oğluşun neden almıyor acaba?biberonla gelmesine mi alıştı ?Emzik yerine kendi mememi vermeye çalışıyorum hırçın değilse alıyor memeyi ama ağmıyorsa allıyor veya biraz huzursuzsa yine almıyor zorluyorum. Dediğin yönteme bakayım hemen cenim çok sağol
Ne kadar mama veriyorsun. Ben uc kere veriyorum vermiyorum su o yuzdenBizim doktorda mamayı suyla yapıyorsun, su vermene gerek yok dedi. Ben anlamadım şimdi versek mi vermesek mi
Biberondan dolayı Can'ım. Kv geldi zaten yıkamak için gelicekti. Ama dün bende misafir trafiği vardı hiç dinlenemedim gündüz ayrı Akşam ayrıldı. Bu gece annem geliyor hafta sonu dinlenirim inşallahBenim kızım emzikten sonra meme ucumu kavramayı öğrendi.şimdi çok şükür sorunsuz emziriyorum. Senin oğluşun neden almıyor acaba?biberonla gelmesine mi alıştı ?
Bi de kv geldi mi? Dinlenebildin mi?
Neymiis canim cozumu
canım neden öyle dedi dr?On sutu sagmak ya da bir gogus bitene kadar 2 3 emzirme ayni gogsu verip digerini sagmak. Bu arada yapilan tahliller sonucu sut ve urunleri tuketmemem gerektigini soyledi dr
Kızlar benim kızım her emzirme sonrası kusuyor.ağzında biriktirdiği sütü de çıkartıyor,yuttuğu sütü de çıkartıyor.süt kesik gibi değil.beyaz veya sarı renkli oluyor.sonra da hıçkırık tutuyor.uyumazsa kesik gibi kusmaya başlıyor.normal mi acaba?sizin kuzularınız da böyle kusuyor mu?
Benimki uyuyor canım özellikle geceleri beşiğinde uyutmaya dikkat ediyorum alıştıKızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Ben çıkartıyorum canım çıkarmazsam uykuya dalamiyorKızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Ne kadar mama veriyorsun. Ben uc kere veriyorum vermiyorum su o yuzden
Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Su ver o zaman . Buyuk oglum mama agirlikli besleniyordu su ver demisti dr. Gunluk kaynamis sogumus sudan. Mamada gunluk kaynatmak gerekmiyor ama suda gunluk kaynat dediHer emzirmeden sonra 60 cc falan veriyorum canım. Sütüm yetmiyo çünkü emziriyorum bırakıyorım hala aranıyo ağlıyo, mama verince rahat uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?