2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emzik yerine kendi mememi vermeye çalışıyorum hırçın değilse alıyor memeyi ama ağmıyorsa allıyor veya biraz huzursuzsa yine almıyor zorluyorum. Dediğin yönteme bakayım hemen cenim çok sağol

Kızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla

Nasil dikkat ediyrsn canim yediklerne
İki cocugum var duzenli yemek yiyemiyorum. Su humana boza lactamil derken zaten yemegede yer kalmiyor . Baklagil yemiyorum sut icmiyorum. En cok gaz yapan binlar. Mercimek bulgur yersem azda olsa gaz yapiyor. Kimyon kaynatip iciyorum . Cay kasigi ayri yiyorum birde yemeklere kimyon katiyorum . Kimyonu eksik etmiyorum

Emzik yerine kendi mememi vermeye çalışıyorum hırçın değilse alıyor memeyi ama ağmıyorsa allıyor veya biraz huzursuzsa yine almıyor zorluyorum. Dediğin yönteme bakayım hemen cenim çok sağol
Benim kızım emzikten sonra meme ucumu kavramayı öğrendi.şimdi çok şükür sorunsuz emziriyorum. Senin oğluşun neden almıyor acaba?biberonla gelmesine mi alıştı ?
Bi de kv geldi mi? Dinlenebildin mi?

Benim kızım emzikten sonra meme ucumu kavramayı öğrendi.şimdi çok şükür sorunsuz emziriyorum. Senin oğluşun neden almıyor acaba?biberonla gelmesine mi alıştı ?
Bi de kv geldi mi? Dinlenebildin mi?
Biberondan dolayı Can'ım. Kv geldi zaten yıkamak için gelicekti. Ama dün bende misafir trafiği vardı hiç dinlenemedim gündüz ayrı Akşam ayrıldı. Bu gece annem geliyor hafta sonu dinlenirim inşallah

Eccoomm benim kızımın bütün yüzü sivilce içinde.çocuk dr normal dedi.
sağlık ocağındaki dr şampuan alerji yapmış dedi.şampuanı unibaby idi sebamede döndüm. Önceden sütümden sürmüştüm.şimdi biraz azaldı gibi.haftaya dr kontrollü olacak geçmezse dr tekrar soracağım.

Kızlar benim kızım her emzirme sonrası kusuyor.ağzında biriktirdiği sütü de çıkartıyor,yuttuğu sütü de çıkartıyor.süt kesik gibi değil.beyaz veya sarı renkli oluyor.sonra da hıçkırık tutuyor.uyumazsa kesik gibi kusmaya başlıyor.normal mi acaba?sizin kuzularınız da böyle kusuyor mu?

Canım merahab benim.kızım da aynı şekilde doktora normal dedi hatta sütun yaradığını söyledi merak etme .

Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?

Kızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Benimki uyuyor canım özellikle geceleri beşiğinde uyutmaya dikkat ediyorum alıştı

Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?

Canım bende doktora öyle demiştim uyuyo kıyamıyorum diye. Oda her emzirmeden sonra uyusa da gazını çıkar, daha sonra birikir hepsi daha çok sıkıştırır bebeği dedi. O yüzden her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum gazını

Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba

Her emzirmeden sonra 60 cc falan veriyorum canım. Sütüm yetmiyo çünkü emziriyorum bırakıyorım hala aranıyo ağlıyo, mama verince rahat uyuyo
Su ver o zaman . Buyuk oglum mama agirlikli besleniyordu su ver demisti dr. Gunluk kaynamis sogumus sudan. Mamada gunluk kaynatmak gerekmiyor ama suda gunluk kaynat dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…