- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.201
Cnm cikariyorum gazini. Digerturlu kusuyor. Kustuktan sonra oksuruk oluyor bizdede. Kusmuga bagli o.Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Cnm sutun fazlami geliyor acaba. Usuttuyse eksi kokar kusmugu. Ya Sutun fazla geliuor ya reflu . Kesik sut iyi diye biliyorum.Kızlar benim kızım her emzirme sonrası kusuyor.ağzında biriktirdiği sütü de çıkartıyor,yuttuğu sütü de çıkartıyor.süt kesik gibi değil.beyaz veya sarı renkli oluyor.sonra da hıçkırık tutuyor.uyumazsa kesik gibi kusmaya başlıyor.normal mi acaba?sizin kuzularınız da böyle kusuyor mu?
Canım eğer anne gerginse bebek uykuya dalamazmis başka kucak istermiş. Benimki de genelde babasının kolunda uyuyor. Bir alıyor koluna en fazla 2 dakikaBende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
Benimde küçük bi sallanan üstüne reflü yatağını koyabildiğim bi beşik var. Onda uyutuyorum dalınca reflü yatağıyla beraber beşiğine koyup bende yatağımda uyuyorumKızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Canım eğer anne gerginse bebek uykuya dalamazmis başka kucak istermiş. Benimki de genelde babasının kolunda uyuyor. Bir alıyor koluna en fazla 2 dakika
canm ben dogdugundn beri sebamed kullaniyom acaba ondn midr degissem mi bendeEccoomm benim kızımın bütün yüzü sivilce içinde.çocuk dr normal dedi.
sağlık ocağındaki dr şampuan alerji yapmış dedi.şampuanı unibaby idi sebamede döndüm. Önceden sütümden sürmüştüm.şimdi biraz azaldı gibi.haftaya dr kontrollü olacak geçmezse dr tekrar soracağım.
Egzama olmus bizdede var advantan yada CoreSatin pembe krem iyi geliyor kendiliğinden gecmiyo doktora götür en kisa surede yada egzama olduğuna emin olup kremleri al.Kizlar benim bebegimn dudak etrafi cene kucuk kucuk sivilceler cikti isilik degil sanki alerji yada enfeksiyn dr gotrmedn evde yapabilecgm bsy var mdr karbonatli suyla silsem mi acaba bu konuda onerisi olan varsa yardimci olabilr mi
canım ikinci de gazlı ama ilki gibi değil Allaha şükür. bu da 8-12 arası sürekli emmek istiyo kucak istiyo. ama ilki ne yaparaan yap sürekli ağlıyordu 1 dk bile susmuyorduİkinci bebişin nasıl canım?
Canım benımkı de tiny love ana kucagının titresim modunda uyuyor yoksa hemen acıyor gozlerini. Geceleri de uyusugunda en az 20dk daha kucagımda tutuyorum iyice daldıgında fön makınası sesiyle yatagına alıyorum ancak boyle uyuyabılıyor kendı yatagında canımKızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Kendim içiyorum bebege süt yada mama dışında kesinlikle birsey verilmemelidirKendinmi iciyrsun bebekmi
Bir de şöyle düşün babannemlerin de uyumayabilirdi o zaman daha kötüydübabanesinde olmayaydı iyiydi
Evet cnim bnmki oyle. Yarım saat sonra bile kusuyo. Doktor normal dedi. Reflü varmış. 3 ayda gecermis nasipseKızlar benim kızım her emzirme sonrası kusuyor.ağzında biriktirdiği sütü de çıkartıyor,yuttuğu sütü de çıkartıyor.süt kesik gibi değil.beyaz veya sarı renkli oluyor.sonra da hıçkırık tutuyor.uyumazsa kesik gibi kusmaya başlıyor.normal mi acaba?sizin kuzularınız da böyle kusuyor mu?
Cnım ben çıkartıyorum. Genelde bi memeyi veriyorum sonra gazını çıkarıyorum ikinci memeyi verince uyuyo. Eger gazı varsa uyaniyo zatenKızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Mamayı suyu kaynatıp yapmiyomusunuz?Su ver o zaman . Buyuk oglum mama agirlikli besleniyordu su ver demisti dr. Gunluk kaynamis sogumus sudan. Mamada gunluk kaynatmak gerekmiyor ama suda gunluk kaynat dedi
Evet cnim bnmki oyle. Yarım saat sonra bile kusuyo. Doktor normal dedi. Reflü varmış. 3 ayda gecermis nasipse
Canım bambino diye bi markanın emzıgını bemen tuttu kızım daha once avenf denemıstık ama boyle olmadıKızlar merhaba. Oğlum 10 gündür uykusu gelince parmağını emip kendi kendine uyuyor. Vazgeçirip emzik veriyorum almıyor öğürüyor. Avent, wee baby, bebedor denediğim emzikler. Siz ne önerirsiniz
Emzikle falan da mı yatmıyor canım beşiğinde. Ben öyle alıştım şimdi çok uykusu varsa kendisi uyuyor beşiğinde. Eğer kendi kendine uyuyamıyorsa yanımıza alıyorum aramıza yatiriyorum uyuyunca beşiğine alıyorum.Benim oğlum 3 beşikte denedim uyumadıya elektrikli salincakta uyuyo yada yanımda. Bende yatagimi eşimi çok özledim valla hamileligin son ayinda sıcaktan salonda yatiyodum simdi cocuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?