2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm sutun fazlami geliyor acaba. Usuttuyse eksi kokar kusmugu. Ya Sutun fazla geliuor ya reflu . Kesik sut iyi diye biliyorum.

Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
Canım eğer anne gerginse bebek uykuya dalamazmis başka kucak istermiş. Benimki de genelde babasının kolunda uyuyor. Bir alıyor koluna en fazla 2 dakika

Kızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Benimde küçük bi sallanan üstüne reflü yatağını koyabildiğim bi beşik var. Onda uyutuyorum dalınca reflü yatağıyla beraber beşiğine koyup bende yatağımda uyuyorum

Kızlar merhaba. Oğlum 10 gündür uykusu gelince parmağını emip kendi kendine uyuyor. Vazgeçirip emzik veriyorum almıyor öğürüyor. Avent, wee baby, bebedor denediğim emzikler. Siz ne önerirsiniz

canm ben dogdugundn beri sebamed kullaniyom acaba ondn midr degissem mi bende

Kizlar benim bebegimn dudak etrafi cene kucuk kucuk sivilceler cikti isilik degil sanki alerji yada enfeksiyn dr gotrmedn evde yapabilecgm bsy var mdr karbonatli suyla silsem mi acaba bu konuda onerisi olan varsa yardimci olabilr mi
Egzama olmus bizdede var advantan yada CoreSatin pembe krem iyi geliyor kendiliğinden gecmiyo doktora götür en kisa surede yada egzama olduğuna emin olup kremleri al.

Kızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Canım benımkı de tiny love ana kucagının titresim modunda uyuyor yoksa hemen acıyor gozlerini. Geceleri de uyusugunda en az 20dk daha kucagımda tutuyorum iyice daldıgında fön makınası sesiyle yatagına alıyorum ancak boyle uyuyabılıyor kendı yatagında canım

Evet cnim bnmki oyle. Yarım saat sonra bile kusuyo. Doktor normal dedi. Reflü varmış. 3 ayda gecermis nasipse

Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Cnım ben çıkartıyorum. Genelde bi memeyi veriyorum sonra gazını çıkarıyorum ikinci memeyi verince uyuyo. Eger gazı varsa uyaniyo zaten

Benim oğlum 3 beşikte denedim uyumadı ya elektrikli salincakta uyuyo yada yanımda. Bende yatagimi eşimi çok özledim valla hamileligin son ayinda sıcaktan salonda yatiyodum simdi cocuktan

Evet cnim bnmki oyle. Yarım saat sonra bile kusuyo. Doktor normal dedi. Reflü varmış. 3 ayda gecermis nasipse
karamera bugun ıkı kere tüm emdiği sütü cıkardı butun ustu benım ustum komple süt oldu kustugu ve agZındakı sutler parca parca geldi. Kaka yapamayınca gegırmek istedi sonra da hepsini cıkardı bence bidaha emzirsim üstüne insallah bunu da kusmaz. Mememi cekıstırıp uzatıp agladı buaksam hep gazı vardı anladım ama sonra sakınlesıp meme ısteyınce gaz sancısı gectı dıyerek nezaman ıstese meme verdım sanırım yanlıs yaptım. Memeyı oyle cekıstırdıgınde gaz cıkardıgjnı duyana kadar emzırmemek lazım sanırım cunku somra her emdıgı gaz olarak gelıyor az kaldı sabretmeye calısalım

Kızlar merhaba. Oğlum 10 gündür uykusu gelince parmağını emip kendi kendine uyuyor. Vazgeçirip emzik veriyorum almıyor öğürüyor. Avent, wee baby, bebedor denediğim emzikler. Siz ne önerirsiniz
Canım bambino diye bi markanın emzıgını bemen tuttu kızım daha once avenf denemıstık ama boyle olmadı

Benim oğlum 3 beşikte denedim uyumadı ya elektrikli salincakta uyuyo yada yanımda. Bende yatagimi eşimi çok özledim valla hamileligin son ayinda sıcaktan salonda yatiyodum simdi cocuktan
Emzikle falan da mı yatmıyor canım beşiğinde. Ben öyle alıştım şimdi çok uykusu varsa kendisi uyuyor beşiğinde. Eğer kendi kendine uyuyamıyorsa yanımıza alıyorum aramıza yatiriyorum uyuyunca beşiğine alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…