2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emzigi tutturamadim. 5 dk 10 dk anca tutuyo emzigi. Hele sinirliyken asla almiyo

Kızlar ya kafama takıldı siz mamayı nasil yapiyosunuz? Ben kaynamis suyla yapiyorum sonra benmari usulü ılıtıyorum

Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
Bikere aynısını yaşadım insan gerçekten sinir oluyor. Buradaki arkadaşlar bebeğin bazen farklı kucak istediğini söylediler. Olmaz olmamalı sadece benim kucağımda uyumalı

Ne bitmez gaz,ne bitmez hıçkırırmış ya
Dün ve bugün huysuzluğu tavan yaptık
Meme veriyorum isteyince alıyor sonra tabi gaz onu çıkarıcam derken kusuyor,sonra hoppa bir hıçkırık bu defa ona sinirleniyor bende şaştım kaldım
Uyuyamayınca ne yapcağını şaşırıyor ,birde kucağa alıştık oh miss
37 günlük olduk bir düzenimiz olur artık insallah
Varmı düzeni oturan uyku meme yada mama saatleri

Kizlar siz cok mu kolay cikariyosnz gazi ben hayatta her memeden sonra cikaramam cunku olmuyo illa ziplatcam azick kucagimda gezdrcem oyle cikiyo
Canım emdikten sonra bir süre bekle omzunda sırtına poposuna vurduktan sonra dik tut kollarından yani birde böyle dene dik durunca daha kolay çıkartıyorlar biz böyle rahat çıkartıyoruz

Kızlar ya kafama takıldı siz mamayı nasil yapiyosunuz? Ben kaynamis suyla yapiyorum sonra benmari usulü ılıtıyorum
Mamayi kaynamis suyla yapma. Uzerinde yaziyor. Kaynamis sogumus suyu normal cok sicak olmayacak bebegin ucebilecegi sicaklikta olunca mamayi dok ver.bir tik sicakta yapabilirsin mama dokunce biraz soguyo. Sicak suda cogu mamadaki vitamin gidiyor.

Melan-kolik5 canm ya ben ne kadar vursm da cikmiyo anca kucakta biraz gezicem sonra
Ben ovuyorum sirtini dik onuzuna sogru tut . Ben ovarken oda zorluyor daha kolay cikiyor kendide cikarmaya ugrasinca. Her emzirmede cikartiyorum. Memede uyuyunca da cikartiyorum. Rahat uyuyor gazi yok gibi ama sonrasinda cikiyor gaz . Gaz oluyor.

Süt kustuğu da oluyor ama genellikle çok emdiği zaman ve hızlı emdiği zaman oluyor bu onun dışında çökelek gibi. Arabamızı sattık sağlık ocağı biraz uzak kalıyor ptesi götürüp kilo almış diye baktıracaktım aslında. İnşallah dediğin gibidir canım

Kızlar sizin bebekleriniz beşikte uyuyor mu? Kızım salonda Tinny Love anakucağında uyuyor.bu geceden itibaren beşiğinde uyutmak istiyorum. Bir aydır salonda uyuyorum yatağımı özledim valla
Bizde hep salonda yatıyoruz. Kızım beşiğinde hiç uyumuyor salonda babynest in içinde yatıyor. Ben de yatağımı özledim ama salonda olunca da bazen tv izliyorum canım sıkılmıyor gece nöbetlerinde.

Kızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bu arada genel anestezi almama rağmen dr emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi o günkü sütümü bir kaç kere sağıp dökmüştüm. Sonradan aklıma sezaryen doğumu genel anesteziyle yapanların da bebeği aynı gün emzirdiği geldi. Sizce bebeği emzirmeli miyim ? Ne dersiniz ?

Bend bir öyle yapıyorum canım. Kaynamış suyun soğumasını bekliyorum ondan sonra yapıyorum. Sıcak suyun içine direk mamayı atmıyorum. Öyle yapılmaması gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…