- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.241
Bizim gece uykularımız düzenli canım. Yeme düzeni dede 3 saatte bir acıkıyor. Zaten uyusada 3 saatte bir kendi uyanıyor. Gündüz sadece uyanık kalma süresi arttı onda da öyle çok huysuzluk yapmıyor şükür kendi kendine takılıyor çoğu zaman. Bir tek uykuya dalamazsa kendi başına biraz huysuz oluyorNe bitmez gaz,ne bitmez hıçkırırmış ya
Dün ve bugün huysuzluğu tavan yaptık
Meme veriyorum isteyince alıyor sonra tabi gaz onu çıkarıcam derken kusuyor,sonra hoppa bir hıçkırık bu defa ona sinirleniyor bende şaştım kaldım
Uyuyamayınca ne yapcağını şaşırıyor ,birde kucağa alıştık oh miss
37 günlük olduk bir düzenimiz olur artık insallah
Varmı düzeni oturan uyku meme yada mama saatleri
Ah kuzum ıyılesırsın ınsallah ınsan cok sıkılıyor uzuluyor senı anlıyorum ama bugunler de gececek ınsallah. bende korkumdan sıksık sagıyorum suanda da sagma nobetındeyım bebegımın uyanmasını beklıyorum bı yandan. Bence dr una kulak ver canım emzır dıyorsa kasma sonucta hatalı bılgı vermemıstır grıpken bıle hastakık sutten bebege gecmıyor mıkroplar suZulup bızde kalıyor oyuzden bı sakıncası oldugunu bende dusunmuyorumKızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bu arada genel anestezi almama rağmen dr emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi o günkü sütümü bir kaç kere sağıp dökmüştüm. Sonradan aklıma sezaryen doğumu genel anesteziyle yapanların da bebeği aynı gün emzirdiği geldi. Sizce bebeği emzirmeli miyim ? Ne dersiniz ?
Tekrar geçmiş olsun. Doktorun da dediyse emzirebilirsin bence deKızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bu arada genel anestezi almama rağmen dr emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi o günkü sütümü bir kaç kere sağıp dökmüştüm. Sonradan aklıma sezaryen doğumu genel anesteziyle yapanların da bebeği aynı gün emzirdiği geldi. Sizce bebeği emzirmeli miyim ? Ne dersiniz ?
Kızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bizim gece uykularımız düzenli canım. Yeme düzeni dede 3 saatte bir acıkıyor. Zaten uyusada 3 saatte bir kendi uyanıyor. Gündüz sadece uyanık kalma süresi arttı onda da öyle çok huysuzluk yapmıyor şükür kendi kendine takılıyor çoğu zaman. Bir tek uykuya dalamazsa kendi başına biraz huysuz oluyor
Canım çok geçmiş olsun..Kızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bend bir öyle yapıyorum canım. Kaynamış suyun soğumasını bekliyorum ondan sonra yapıyorum. Sıcak suyun içine direk mamayı atmıyorum. Öyle yapılmaması gerekiyormuş.
Çok geçmiş olsun canım.inş bu son olur.bencede emzir doktorun emzir demiş zaten.Kızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
İnşallah canım sizinde biran önce düzene girer. Bizim 20 günlük olduktan sonra girdi düzene.masallah size darısı başıma
Benmari usulümü ısıtıyım.peki kaynamis sogumus suyu?Mamayi kaynamis suyla yapma. Uzerinde yaziyor. Kaynamis sogumus suyu normal cok sicak olmayacak bebegin ucebilecegi sicaklikta olunca mamayi dok ver.bir tik sicakta yapabilirsin mama dokunce biraz soguyo. Sicak suda cogu mamadaki vitamin gidiyor.
Mamaların arkasında yazıyor canım çok sıcak suyla yapmayın diye. mama sıcak kalabiliyor. O.zaman da pamukçuk oluyormuş ağzındaAa ben yanlış mı yapıyorum.
Kaynatılmış suyu cam bi sürahiye koyuyorum.kullanıcağım zaman küçük bi cezvede suyu el yakmıcak derecede ısıtıyorum.
Benmari usulü yapmıyorum.yanlış mı acaba?
Ben öyle yapıyorum canımBenmari usulümü ısıtıyım.peki kaynamis sogumus suyu?
Tamam cnım bnde oyle yapiyim. Bisey olmaz.dmi ya sicak suyla yaptim ben hepBend bir öyle yapıyorum canım. Kaynamış suyun soğumasını bekliyorum ondan sonra yapıyorum. Sıcak suyun içine direk mamayı atmıyorum. Öyle yapılmaması gerekiyormuş.
Ay valla sagol cnim yaBen öyle yapıyorum canım
Cnm cikariyorum gazini. Digerturlu kusuyor. Kustuktan sonra oksuruk oluyor bizdede. Kusmuga bagli o.
Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
Cnım ben çıkartıyorum. Genelde bi memeyi veriyorum sonra gazını çıkarıyorum ikinci memeyi verince uyuyo. Eger gazı varsa uyaniyo zaten
Canım bende doktora öyle demiştim uyuyo kıyamıyorum diye. Oda her emzirmeden sonra uyusa da gazını çıkar, daha sonra birikir hepsi daha çok sıkıştırır bebeği dedi. O yüzden her emzirmeden sonra çıkarmaya çalışıyorum gazını
Ben çıkartıyorum canım çıkarmazsam uykuya dalamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?