2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim gece uykularımız düzenli canım. Yeme düzeni dede 3 saatte bir acıkıyor. Zaten uyusada 3 saatte bir kendi uyanıyor. Gündüz sadece uyanık kalma süresi arttı onda da öyle çok huysuzluk yapmıyor şükür kendi kendine takılıyor çoğu zaman. Bir tek uykuya dalamazsa kendi başına biraz huysuz oluyor

Ah kuzum ıyılesırsın ınsallah ınsan cok sıkılıyor uzuluyor senı anlıyorum ama bugunler de gececek ınsallah. bende korkumdan sıksık sagıyorum suanda da sagma nobetındeyım bebegımın uyanmasını beklıyorum bı yandan. Bence dr una kulak ver canım emzır dıyorsa kasma sonucta hatalı bılgı vermemıstır grıpken bıle hastakık sutten bebege gecmıyor mıkroplar suZulup bızde kalıyor oyuzden bı sakıncası oldugunu bende dusunmuyorum

Tekrar geçmiş olsun. Doktorun da dediyse emzirebilirsin bence de

ah canııım geçmiş olsun bence emzir dediğin gibi sezeryanda da emziriliyo

masallah size darısı başıma

Canım çok geçmiş olsun..

Bend bir öyle yapıyorum canım. Kaynamış suyun soğumasını bekliyorum ondan sonra yapıyorum. Sıcak suyun içine direk mamayı atmıyorum. Öyle yapılmaması gerekiyormuş.

Aa ben yanlış mı yapıyorum.
Kaynatılmış suyu cam bi sürahiye koyuyorum.kullanıcağım zaman küçük bi cezvede suyu el yakmıcak derecede ısıtıyorum.
Benmari usulü yapmıyorum.yanlış mı acaba?

Çok geçmiş olsun canım.inş bu son olur.bencede emzir doktorun emzir demiş zaten.

Mamayi kaynamis suyla yapma. Uzerinde yaziyor. Kaynamis sogumus suyu normal cok sicak olmayacak bebegin ucebilecegi sicaklikta olunca mamayi dok ver.bir tik sicakta yapabilirsin mama dokunce biraz soguyo. Sicak suda cogu mamadaki vitamin gidiyor.
Benmari usulümü ısıtıyım.peki kaynamis sogumus suyu?

Mamaların arkasında yazıyor canım çok sıcak suyla yapmayın diye. mama sıcak kalabiliyor. O.zaman da pamukçuk oluyormuş ağzında

Çok haklısın canım çok kusuyor demek bu yuzden uyumuyor dikkat edicm bundan sonra bende

Doktordan geliyoruz doğum kilosu 4035di 5. Gun 3850 ye düşmüştü şimdi 4580 cikti doktor ac bu çocuk mama ver dedi moralim bozuldu ac olsa ağlamaz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…