- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.261
Bazen ben de çıkartmıyorum öylece yatırıyorum,sonra da gaz sancısı olarak geri dönüyorKızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Bizim kokumuzu aldıkları an değişiyorlar canım.benim kızım da başkasının kucağında hemen uykuya dalıyor bende illa emecek.bana gelince hemen aranıyor.Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
chicco kelebek şeklinde olanı benim kızım kabul ettiKızlar merhaba. Oğlum 10 gündür uykusu gelince parmağını emip kendi kendine uyuyor. Vazgeçirip emzik veriyorum almıyor öğürüyor. Avent, wee baby, bebedor denediğim emzikler. Siz ne önerirsiniz
Bi değiştir bakalım ben değiştirdim sonucu bekliyorumcanm ben dogdugundn beri sebamed kullaniyom acaba ondn midr degissem mi bende
ben emziriyorum ama su verince azını açıyor devamını istiyor.Bende veriyorum su. Mama verdiğim için dr um önerdi
Yok cnm cezveye kullanacagin kadar dök biraz fazlada olabilir ocakta ısit. Suyu biberona dök ne kadar olcude yapiyorsan sonra mamayi . Ben kasikla karistiriyorum daha iyi cozuluyor. Bilegine dok isiyi kontrol et. Cok soguk yapmiyorum . Soguk karnini agritir diyeBenmari usulümü ısıtıyım.peki kaynamis sogumus suyu?
Ay ben o memeyi çıkardığım an çığlıkları basıyor,kendiliğinden ara verdiğinde gaz çıkartmak için bile kaldırdığımda sinirleniyor çığlığı basıyorkaramera bugun ıkı kere tüm emdiği sütü cıkardı butun ustu benım ustum komple süt oldu kustugu ve agZındakı sutler parca parca geldi. Kaka yapamayınca gegırmek istedi sonra da hepsini cıkardı bence bidaha emzirsim üstüne insallah bunu da kusmaz. Mememi cekıstırıp uzatıp agladı buaksam hep gazı vardı anladım ama sonra sakınlesıp meme ısteyınce gaz sancısı gectı dıyerek nezaman ıstese meme verdım sanırım yanlıs yaptım. Memeyı oyle cekıstırdıgınde gaz cıkardıgjnı duyana kadar emzırmemek lazım sanırım cunku somra her emdıgı gaz olarak gelıyor az kaldı sabretmeye calısalım
Yok canım olmaz ama mamanin besin değerini düşürüyormuş. Ona bakarsan benim bir arkadaşım sebildeki sudan direk sıcak soğuk ılıtıp yapıyordu kaynatmadan çocuğu 4 yaşında şimdi hiçte birşey olmadı :)Tamam cnım bnde oyle yapiyim. Bisey olmaz.dmi ya sicak suyla yaptim ben hep
Sürekli aranmiyorsa uykuya dalabiliyorsa aç değildir canım. Doymazsa anlarsın zatenDoktordan geliyoruz doğum kilosu 4035di 5. Gun 3850 ye düşmüştü şimdi 4580 cikti doktor ac bu çocuk mama ver dedi moralim bozuldu ac olsa ağlamaz miydi?
Canım çok geçmiş olsun, inşallah son olurKızlar bu sabah yine mememden ameliyat olacağım. Yine mememde apse olmuş. İnşallah bu son olur. Son bir haftada 2 ameliyat ve genel anestezi
Bu arada genel anestezi almama rağmen dr emzirebilirsin dedi ama benim içime sinmedi o günkü sütümü bir kaç kere sağıp dökmüştüm. Sonradan aklıma sezaryen doğumu genel anesteziyle yapanların da bebeği aynı gün emzirdiği geldi. Sizce bebeği emzirmeli miyim ? Ne dersiniz ?
Bende bekliyorum bakalım elbet düzene girecezBizim gece uykularımız düzenli canım. Yeme düzeni dede 3 saatte bir acıkıyor. Zaten uyusada 3 saatte bir kendi uyanıyor. Gündüz sadece uyanık kalma süresi arttı onda da öyle çok huysuzluk yapmıyor şükür kendi kendine takılıyor çoğu zaman. Bir tek uykuya dalamazsa kendi başına biraz huysuz oluyor
Kendisi memeyi bıraktıgında bi dk dinlenmesine izin veriyorum gozleri kapanmaya baslıyo cok sarsmadan alıp gogsumde sırtını sıvazlamaya baslıyorum ılk bı mıyavlasa da sonra hareket ettirdiğim için hosuna gidiyor gaz cıkarabilirse rahatlıyor her cıglıklarına kulak assaydık yanmıstık :)Ay ben o memeyi çıkardığım an çığlıkları basıyor,kendiliğinden ara verdiğinde gaz çıkartmak için bile kaldırdığımda sinirleniyor çığlığı basıyor
Canım bir memen tam bosalmadıysa dıgerını verme derim benım de memede uyuklayıp dınlenmeye calısıyor. Gogsuöe alıp gazını cıkarttıgımda uyanıp yenıden emmek istiyor ve yıne aynı memeyi verıyorum. Hem son sütü de alsın bebege yarasın dıye hemen diğerine gecmiyorum memende süt kaldıysa bence tek öğünde tek meme verebilirsinHaklısın valla bende dikkat edeyim bundan sonra ilk memede uyuduğu için yerine koyunca kalkiyor
Canım dogru yapıyosun önemli olan suyun kaynamış olması bende öyle yapıyorum diğer türlü uzun oluyor kaynatıp sogutmakAa ben yanlış mı yapıyorum.
Kaynatılmış suyu cam bi sürahiye koyuyorum.kullanıcağım zaman küçük bi cezvede suyu el yakmıcak derecede ısıtıyorum.
Benmari usulü yapmıyorum.yanlış mı acaba?
Canım kac gunluksunuz suan? Biz de düzene girsin diye dua ediyoruz hergun masallah sizeBizim gece uykularımız düzenli canım. Yeme düzeni dede 3 saatte bir acıkıyor. Zaten uyusada 3 saatte bir kendi uyanıyor. Gündüz sadece uyanık kalma süresi arttı onda da öyle çok huysuzluk yapmıyor şükür kendi kendine takılıyor çoğu zaman. Bir tek uykuya dalamazsa kendi başına biraz huysuz oluyor
Canım 700 gr almış ne kadar alması gerekiyormuş ki? Acaba dr lar mama şirketleriyle anlaşıyor da ondan mı böyle yapıyorlar şüphelendim şimdiDoktordan geliyoruz doğum kilosu 4035di 5. Gun 3850 ye düşmüştü şimdi 4580 cikti doktor ac bu çocuk mama ver dedi moralim bozuldu ac olsa ağlamaz miydi?
Ben emdikten sonra cok sarsarsam hemen kusuyor bizimki. Koluma ters yatirsam emdiginin tamamini bosaltir heralde :)Bazen öyle inatçı gaz olabiliyormuş canım. Çok nadir bizim de oluyor. O zaman koluma ters yatırıp yüz üstü şekilde çıkartıyorum çok daha kolay çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?