2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar her emzirmeden sonra mutlka gazını çıkarıyor musunuz? Uyuduğu için kiyamiyorum unutuyorum bazen de . Bugün sabahtan beridir uyumuyor hafif oksuruyor. Tavsiyesi olan var midir?
Bazen ben de çıkartmıyorum öylece yatırıyorum,sonra da gaz sancısı olarak geri dönüyor

Kızlar günaydın ben bebeğime cosmonot almayı düşünüyorum kışın dışarı çıkarırken giydirmek için hangi markayı önerirsiniz alan var mı acaba ya da alırken dikkat etmem gereken bir nokta var mı ?

Bende emmeden uyumayan bebwk babannesnde uyuyo çıldırıciiimmmm içim almıyo böbürleniyo iice sinirleniyom benmi abartıyorm acaba
Bizim kokumuzu aldıkları an değişiyorlar canım.benim kızım da başkasının kucağında hemen uykuya dalıyor bende illa emecek.bana gelince hemen aranıyor.
Kızlar merhaba. Oğlum 10 gündür uykusu gelince parmağını emip kendi kendine uyuyor. Vazgeçirip emzik veriyorum almıyor öğürüyor. Avent, wee baby, bebedor denediğim emzikler. Siz ne önerirsiniz
chicco kelebek şeklinde olanı benim kızım kabul etti

Benmari usulümü ısıtıyım.peki kaynamis sogumus suyu?
Yok cnm cezveye kullanacagin kadar dök biraz fazlada olabilir ocakta ısit. Suyu biberona dök ne kadar olcude yapiyorsan sonra mamayi . Ben kasikla karistiriyorum daha iyi cozuluyor. Bilegine dok isiyi kontrol et. Cok soguk yapmiyorum . Soguk karnini agritir diye

Ay ben o memeyi çıkardığım an çığlıkları basıyor,kendiliğinden ara verdiğinde gaz çıkartmak için bile kaldırdığımda sinirleniyor çığlığı basıyor

Tamam cnım bnde oyle yapiyim. Bisey olmaz.dmi ya sicak suyla yaptim ben hep
Yok canım olmaz ama mamanin besin değerini düşürüyormuş. Ona bakarsan benim bir arkadaşım sebildeki sudan direk sıcak soğuk ılıtıp yapıyordu kaynatmadan çocuğu 4 yaşında şimdi hiçte birşey olmadı :)

Canım çok geçmiş olsun, inşallah son olur

Bende bekliyorum bakalım elbet düzene girecez

Ay ben o memeyi çıkardığım an çığlıkları basıyor,kendiliğinden ara verdiğinde gaz çıkartmak için bile kaldırdığımda sinirleniyor çığlığı basıyor
Kendisi memeyi bıraktıgında bi dk dinlenmesine izin veriyorum gozleri kapanmaya baslıyo cok sarsmadan alıp gogsumde sırtını sıvazlamaya baslıyorum ılk bı mıyavlasa da sonra hareket ettirdiğim için hosuna gidiyor gaz cıkarabilirse rahatlıyor her cıglıklarına kulak assaydık yanmıstık :)

Haklısın valla bende dikkat edeyim bundan sonra ilk memede uyuduğu için yerine koyunca kalkiyor
Canım bir memen tam bosalmadıysa dıgerını verme derim benım de memede uyuklayıp dınlenmeye calısıyor. Gogsuöe alıp gazını cıkarttıgımda uyanıp yenıden emmek istiyor ve yıne aynı memeyi verıyorum. Hem son sütü de alsın bebege yarasın dıye hemen diğerine gecmiyorum memende süt kaldıysa bence tek öğünde tek meme verebilirsin

Canım dogru yapıyosun önemli olan suyun kaynamış olması bende öyle yapıyorum diğer türlü uzun oluyor kaynatıp sogutmak

Canım kac gunluksunuz suan? Biz de düzene girsin diye dua ediyoruz hergun masallah size

Doktordan geliyoruz doğum kilosu 4035di 5. Gun 3850 ye düşmüştü şimdi 4580 cikti doktor ac bu çocuk mama ver dedi moralim bozuldu ac olsa ağlamaz miydi?
Canım 700 gr almış ne kadar alması gerekiyormuş ki? Acaba dr lar mama şirketleriyle anlaşıyor da ondan mı böyle yapıyorlar şüphelendim şimdi

Zeynep5654 canım naptın dün nasıl uyudu benim ki yine öğlen 4 de kalktı ve 11 de uyudu her akşam böyle mi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…