- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.281
Tesekkur ederim cnimYok cnm cezveye kullanacagin kadar dök biraz fazlada olabilir ocakta ısit. Suyu biberona dök ne kadar olcude yapiyorsan sonra mamayi . Ben kasikla karistiriyorum daha iyi cozuluyor. Bilegine dok isiyi kontrol et. Cok soguk yapmiyorum . Soguk karnini agritir diye
Canım bencr doktoru dinleme tabikide ağlardı hem yaklaşık 750 gr almış. Daha ne olsun? Obez öocjk mu istşyorlar anlamıyorumDoktordan geliyoruz doğum kilosu 4035di 5. Gun 3850 ye düşmüştü şimdi 4580 cikti doktor ac bu çocuk mama ver dedi moralim bozuldu ac olsa ağlamaz miydi?
Canım dogru yapıyosun önemli olan suyun kaynamış olması bende öyle yapıyorum diğer türlü uzun oluyor kaynatıp sogutmak
Mamaların arkasında yazıyor canım çok sıcak suyla yapmayın diye. mama sıcak kalabiliyor. O.zaman da pamukçuk oluyormuş ağzında
Bugün 38 olduk canım. Eve geldiğimizden beri her gün aynı saatte aynı şeyleri yapmaya çalışıyorum. Sanırım o yuzden çabuk alıştı. Biraz beslenme düzenimizi geç oturttuk mama da verdiğim için çok zorlandım başta ama şükür o da 3 saatte bir olacak şekilde düzene girdi. Oyun oynarken bile aynı şekilde yaklaşıyorum ne zaman ne yapacağımızı biraz anlamaya başladı. :)Canım kac gunluksunuz suan? Biz de düzene girsin diye dua ediyoruz hergun masallah size
Biraz bekleyip öyle yapıyorum ben canım yoksa bizimki de çıkartıyor :)Ben emdikten sonra cok sarsarsam hemen kusuyor bizimki. Koluma ters yatirsam emdiginin tamamini bosaltir heralde :)
Canım pamukçuk olması normalmiş. Bizde de oldu. Doktor kesinlikle karbonat kullanma dedi. Mikostatin kullanıyorum 3 günde dili geçti çok az damağında kaldı. Biz mama da yiyoruz her mamadan sonra su ver dedi. Ağızda süt ya da mama kalıntısı da pamukçuk yapabiliyormuşBen kesin iyi bir anne degilim, oglumu once sivilce sardi yuzunu sonra heryerini. Halada gecmedi, sonra yuzunde ve kafasinda kuruluk cikti. Kafasi fena kokuyor, doktor merhem verdi. Simdide pamukcuk oldu, onada merhem verdiler. Iki gun surdum gecmedi, artik kv 30. Kez karbonat surelim diyince tamam dedim. Cocuk resmen kriz gecirdi, gozlerinden yaslar geldi bir saat susmadi
Olduresim geldi kv yi, neden sert ve kararli kalamadim. Kafamizda hala kokuyor
Acaba yeterince temiz degilim o yuzdenmi pamukcuk oldu, siz meme uclarinizi nasil temizliyorsunzz?
neden kendini sucluyosn ki canm hem pamukcuk burdaku cogu arkadsn bebisnde cikti e benimde bebegmn kafasi kuru iki gun banyo yapmasm kokuyo sivilce cikms kv cok seviniyo bebek kendine geliyo anlamina geliyoms bence sen hep pozitif duşn asla kendini suçlama bunlar her bebekte olan şeylerBen kesin iyi bir anne degilim, oglumu once sivilce sardi yuzunu sonra heryerini. Halada gecmedi, sonra yuzunde ve kafasinda kuruluk cikti. Kafasi fena kokuyor, doktor merhem verdi. Simdide pamukcuk oldu, onada merhem verdiler. Iki gun surdum gecmedi, artik kv 30. Kez karbonat surelim diyince tamam dedim. Cocuk resmen kriz gecirdi, gozlerinden yaslar geldi bir saat susmadi
Acaba yeterince temiz degilim o yuzdenmi pamukcuk oldu, siz meme uclarinizi nasil temizliyorsunzz?
Bnimkide aksam 7de kalkti ve gece 1.30 da uyuduZeynep5654 canım naptın dün nasıl uyudu benim ki yine öğlen 4 de kalktı ve 11 de uyudu her akşam böyle mi olcak
pamukla ılık suyla siliyorum sütümü mutlaka sürüyorum o kadaeBen kesin iyi bir anne degilim, oglumu once sivilce sardi yuzunu sonra heryerini. Halada gecmedi, sonra yuzunde ve kafasinda kuruluk cikti. Kafasi fena kokuyor, doktor merhem verdi. Simdide pamukcuk oldu, onada merhem verdiler. Iki gun surdum gecmedi, artik kv 30. Kez karbonat surelim diyince tamam dedim. Cocuk resmen kriz gecirdi, gozlerinden yaslar geldi bir saat susmadi
Kendine haksızlık ediyorsun.Buraya üzüntünü yazman bile nekadar iyi bir anne olduğunu gösteriyor.Ben kesin iyi bir anne degilim, oglumu once sivilce sardi yuzunu sonra heryerini. Halada gecmedi, sonra yuzunde ve kafasinda kuruluk cikti. Kafasi fena kokuyor, doktor merhem verdi. Simdide pamukcuk oldu, onada merhem verdiler. Iki gun surdum gecmedi, artik kv 30. Kez karbonat surelim diyince tamam dedim. Cocuk resmen kriz gecirdi, gozlerinden yaslar geldi bir saat susmadi
Canım bizimki de aksam 7de kalktı sonra 9da uyuyup 9.10 gece uyandı :) bu saatten gece 12 ye kadar gazı vardı arada yorulup acıkıp hep emmek istedi. Bende emzirince saat 12de gece hooop hepsini kustuZeynep5654 canım naptın dün nasıl uyudu benim ki yine öğlen 4 de kalktı ve 11 de uyudu her akşam böyle mi olcak
Anladım canım 3 aydan önce gaz düzelmiyormuş benim kızım uykusuz bebekti ama öyle gazlı değildi bu çok farklıymış cidden uyumak isteyip kıvranmaları adamı öldürüyor resmen bende ugrasıyorum bakalım uyucak mıCanım bizimki de aksam 7de kalktı sonra 9da uyuyup 9.10 gece uyandı :) bu saatten gece 12 ye kadar gazı vardı arada yorulup acıkıp hep emmek istedi. Bende emzirince saat 12de gece hooop hepsini kustubıdaha mide bosalınca emzirdim uyudu 1 fln dı saat bugun de sabah öğlen 12den beri uyumuyor kıvranıyor gaz cıkaramıyor gozlerinden uyku akıyor ama sancısı var yapamıyor uyusa bıle 5dk sonra kıvranıp uyanıyor nezaman gelecek bu bende cok merak ediyorum
Cnm buyudukce gaz sikayetleri artacak ikinci ayda pik yapacak . Ben karnina ayaklarina sicak koyuyorum. Sicak iyi ama sabuna gerek yok.Kızlar kızımın son günlerde çok gazı var.kv sıcak havluya sabun sürelim göğsüne ve sırtıma koyalım diyor.sıcak havlu ok ama sabun zarar verir mi ki?daha ter bezleri çalışmıyor zarar verir mi diye endişeliyim siz denediniz mi duydunuz mu?
Ay cok zor arada yarım saat uyusalar dinlenicez benimde som günlerim hep aynı geçiyor öğlen banyodan snra uyuyor 4 bucuk civarlarında kalkıp daha da yatıramıyorum insanın heryeri ağrıyorBnimkide aksam 7de kalkti ve gece 1.30 da uyuduyemin ediyorum yat kalk 10 dk uyu pışpışla diye diye hergun başağrısı 1 dk olsun geçmezmi
Öncellikle geçmis olsun cnm.Dr.lar her memeyi 15 dk emmelerini söylüyor eğer uzun emiyorsa 15 dk. Sonra diğer memeyi ver.Kızlar benim bebeğim meme reddi yapıyordu biliyorsunuz, emzirmeye daha yeni başlıyorum. Bu yüzden emzirme sorunlarım da yeni başlıyor.
Şimdi sorum şu; kızımı memeden ayırmasam saatlerce aynı memeyi emer. İlk başta bırakayım emsin dedim ama sonra meme ucum yara oldu, emziremez hale geldim. Şimdi ben bebeği memeden kaç dakika sonra ayırmalıyım? Yutkunması çok çok azalınca ayırıp diğer memeyi veriyorum.
Bir beslenmede tek meme mi veriyorsunuz yoksa ikisini de emziriyor musunuz ? Ben tek meme verdikten sonra bebeğim uyumuyor aranıyor.
Bugün ameliyatim iyi geçti meme apsesinden kurtuldum inşallah ama Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Mememin tam boşaldığından emin olmak için emzirmeden sonra sağmalı mıyım ? Sizler ne yapıyorsunuz ?
Canım memene dokunduğunda bosaldigini hissedersin yumuşak olur. Benim ki bir meme bitince ya uyuyakaliyor memede ya da ağzıyla itiyor. Zaten bebek emmeye devam ettiği sürece tam bitmezmis memede süt azalirmis sadece. Ben en az 20 dk tutuyorum aynı memede canım. Benimki de doymuyor o yüzden ikisini de veriyorum toplamda en az 40 dakika emiyor en fazla 1 saatKızlar benim bebeğim meme reddi yapıyordu biliyorsunuz, emzirmeye daha yeni başlıyorum. Bu yüzden emzirme sorunlarım da yeni başlıyor.
Şimdi sorum şu; kızımı memeden ayırmasam saatlerce aynı memeyi emer. İlk başta bırakayım emsin dedim ama sonra meme ucum yara oldu, emziremez hale geldim. Şimdi ben bebeği memeden kaç dakika sonra ayırmalıyım? Yutkunması çok çok azalınca ayırıp diğer memeyi veriyorum.
Bir beslenmede tek meme mi veriyorsunuz yoksa ikisini de emziriyor musunuz ? Ben tek meme verdikten sonra bebeğim uyumuyor aranıyor.
Bugün ameliyatim iyi geçti meme apsesinden kurtuldum inşallah ama Tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Mememin tam boşaldığından emin olmak için emzirmeden sonra sağmalı mıyım ? Sizler ne yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?