2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ilk 10 dakika ön dut gelirmis yani sulu olan cocugun su ihtuyacini karsilayan. Yani bi memeyi 10 dakikadan fazla emmeli ki yagli kismini da alsin. Ben ilk bastan beri her emzirme vaktinde 1 memeyi veeriyorim. Ama sen gec basladigin icin tek memeyle doymayabilir suan. Memeyi agzindan atana kadar emzir attiktan sonra aranmaya devam ediyorsa diger memeyi ver. Diger memeden muhtemelen az emip birakacak. Diger emmme vaktinde de ikinci memeyi tam bosaltamadigi icin ondan baslayabilirsin.
Meme ucun yara olmamasi icin ilk baslarda insan tam anlayamiyor ben daha yeni yeni yapiyorum memeyi agzina degdir agzini en buyuk actiginda ilk once alt kismi sonra kahverengi kisimla beraber tamamini ver. Iki asama gibi yazdim ama tek hamlede hizlica.
Goguslerine emzirdikten sonra kantaron yagi surup kalkan tak. Ben o sekilde rahatladim. Ama her emzirme oncesi kaynatilmis sogumus suyla sil.
Biraz uzun oldu :) kolay gelsin canim

4 saatte tek memeden 80 cc süt cıktı ben galiba 150 leri falan hic goremicem sağıp dolaba atanlar nekadar çıkıyo sizde

Şaka gibi bizimkide karbonatlı suyla sil dedi hangisine inanacaz

Ya kızlar benim doktor çok rahat dedim beş dakka ancak emiyor başka emmiyor diye iyi emiyor işte dedi tarttı bir kilo almış deyince bişey diyemedim ama emerken çok hızlı emiyor bazen genzine kaçıyo siz böyle 15/20 dakka yazınca ben de aceba doktorda mı sorun diyorum bir memeyi de ancak emiyor bu arada

Canım mama vermiyorsan sütün yarıyor demek ki.memelerinde sancı dolgunluk hissediyor musun?hissediyorsan sağ canım.

Gecmis olsun tekrar cnm. Ben bazen tek memeyi veriyorum. yetmiyor araninca öbür memeyide veriyorum. Bir sonraki emzurme rn son bitirdigi memeden basliyor. Benim sagacak kadar bol sütüm yok mama veriyorum gunde iki uc kez. Ama fazla oldugunu anliyorsan sag tabiki.
Tikaniklik mi seninki beyaz lahana koyuyorlar iyi geliyor senin tekrarlayan duruma iyi gelir mi acaba. Ben gumus kapak kullaniyorum . Bazen bir kac gun kullanmiyorum bile.

Cnm benimkide kisa suruyor. Hizli hizli cekiyor uykuya dalarken yanlis da kaciyor. Doyduktan sonra emzik gibi yavas yavas emiyo memede uyuyor. Bende tedirgin oluyordum emmesi kisaldi diye. Sıkınca sut var. Ama bol cis var. Doymamistir diye mama verince icmiyor. Sende yazinca bende rahatladim. Doymasa aglar zaten. Bazende yavas yavas uyuyo uyaniyor uzun suruyor. Ben bide sut sagma makinesi ile saginca on bes dk boyunca sut gelmiyor. 10 dk dolmadan bosaliyor bir meme zaten .

Canım insallah yenıden tekrarlamaz gecmısler olsun. Aynı memeyi yarım saatten fazla emzirmiyorum dinlene dinlene emdiği zaman yarım saatı gectiyse öteki memeyi veriyorum ki meme ucu ıyıce yara olmasın. Bu genelde benımkının gaz sancıları basladıgında aksam saatlerinde oluyor devamlı bi meme isteme halinde oluyor cunku. Normal sartlarda gaZı yoksa bir memeyi emzirip diğerini sagıyorum. Gunduz zaten neredeyse ıkı saatte bir emme istediği için bu sekilde ilerliyorum gece ise göğsmde süt birikiyor cok sertlesip beni rahatsız edıyor ya bebegım uyanmadan once kalkıp hemen birini sagıyorum digerınden de bıraz sagıp kalanını bebegime bırakıyorum. Memeyı nekadar sonuna kadar bosaltırsak vucut okadar fazla süt üretmeye baslar ve zaten bize fazla gelen süt bu sebeple iyice faZlalasmıs olur ben dengeyı saglamak için sonuna kadar degıl de benı rahatlatacak kadar sagıyorum. Yanı orta hızda tahmını 10dk kadar sagıyorum bir göğsümü enson samla damla gelse de sagmayı bırakıyorum. Elimde sertlesen kısımların yumusadıgını anladıgımda bırakıyorum sonra yine bidaha rahatsız olana kadar sagmadan emzirerek ilerliyorum. Tek memeyle doymuyorsa ikinci memeye gectiğinde uyuyakalıyorsa uyandıgında enson bıraktıgın memeden devam edersin canım. Birde sagmadan önce fön makınası tutup kısa bi masaj yapıyorum sagdıktan sonra da ıslak havşı olur soguk kompress olur sogutuyorum. Meme ucu yarasına gumus kapak kullanıyorum tavsiye ederim bana iyi geldi

Canım benim kızımda 5 dk falan emer bırakır..hic uzun sürmez..ben kızımın hiç kilo almadığını düşünüyorum.1 aylık konrolunde 1300 gr almıştı.
.

Benimde bitmiş oluyor memede süt demekki hepsini beş dakka da içiyor

Canım benim kızımda hızlı çekiyor hep boğazına kaçıyor..bazende memeyi bırakıyor

Canım benim kızımda 5 dk falan emer bırakır..hic uzun sürmez..ben kızımın hiç kilo almadığını düşünüyorum.1 aylık konrolunde 1300 gr almıştı.
.
ya canm benim bebegmde bi bes dakka tek emer bilmiyorm boyle nasil kilo aliyo ama bugnlerde cok buzülmus cok uzuluyom

Canım mama vermiyorsan sütün yarıyor demek ki.memelerinde sancı dolgunluk hissediyor musun?hissediyorsan sağ canım.
Yok mama vermiyorum iki saatte bir emiyor yok memede süt bırakmıyor normalde dolu göğsü sağdığımda 80 90 çıkıyor geçen emdikten sonrA kalanı sayım dedim hiç süt çıkmadı beş dakka da emiyor demekki

ya canm benim bebegmde bi bes dakka tek emer bilmiyorm boyle nasil kilo aliyo ama bugnlerde cok buzülmus cok uzuluyom
Canım benim kızım doğduğundan beri hep 5 dk falan emer hiç uzun emmeedi..bende çok üzülüyordum kızım hiç kilo almamış diye düşünüyordum..bir ayda guzel kilo almış ben bile şaşırdım..bakalim 2.ayda kaç kilo alçaklar.

.
Masallah canim cok iyi kilo almis. Ne sıklıkta emiyor peki? Benimki 20_30 dakika emiyor ama sanirim buyudukce emme suresi azalacakmis biz daha 26 gunluguz

bizimde 5 dakka emer ve guzel kilo aliyo her ay bir kilo alms gercektn nasil oyle alabiliyo anlamiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…