2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bebişler göğsün yüzde 95 ini ilk 5 dk da bitirirkermiş zaten. Aslında canları isterse 5dk da doyuyorlar ama ıste bızımkıler gaz, ılgı ıhtıyacı, anne kucagında olmak gıbı cesıtlı gerekcelerle aranmaha devam ettıgı ıcın bızım emme surelerımız uzuyor dınlene dınleme emıhor bazen bebıslrr canım kılo alımı da bebegının 5dk emıyor olması da cok guzel

Masallah canim cok iyi kilo almis. Ne sıklıkta emiyor peki? Benimki 20_30 dakika emiyor ama sanirim buyudukce emme suresi azalacakmis biz daha 26 gunluguz
Canım kızım açıldığında 5dk emer..ondan sonra iki saat sonra tekrar emer sma yine 5 dk falan emer..bide kızım çok hızlı çektiği için hep sut boğazına kaçar..

canım ön süt diye bir şey var ve en değerli yağlı süt arkadan gelen yanı yarım saat emzırdıkten sonra gelen süt bu yüzden eğer bebeğin en ıyı besini almasını istiyorsak mutlaka o arka sütü içirmeliyiz yani tek meme bitmeden diğerine gecmemeliyiz ben genelde böyle yapıyorum

çokk cok gecmiş olsun

canım 15 dk bır meme değiştirisen bebek yaglı sütü nasıl alacak sen hep önden gelen sulu sütü vermiş oluyorsun bebeğin midesi bol bol o önden gelen daha ince olan sütle doyar ama yeterınce beslenemez arkadan gelen yaglı sütü alması gerekıyor dıyor uzmanlar

missdincer ben hangi memede kaldıysa önce onu veriyorum ebe sıkı skı tembihlemişti yağlı olan son sütü alsın diye. Genelde tek meme veriyorum ama memeyi çekiştirip huysuzlanıyosa diğer memeye geçiyorm cnm çok geçmiç olsun sana keyifle emzir bebeni inşallah

4 saatte tek memeden 80 cc süt cıktı ben galiba 150 leri falan hic goremicem sağıp dolaba atanlar nekadar çıkıyo sizde
benımde oyle ve bu cok odugunu göstermıyor mu

sizin şikayet ettiğiniz her şey bana mı normal gelıyor acaba ! bu sütün az oldugunu değil gayte iyi oldugunu gösterıyor 2 memeden 160 cıkıyor anlamına geıyor tab ben emzırdıkten sonra böyle cıkıyor

ben anlamadım sımdı sütüm çok demek için ne olması gerekıyor ki benım böyle olunca süt akıyor bır de memedne

ben de boyle yapıyoru bugun ılk defa rastgele verdım

Benimkide hizli emince bes dk doyuyor. Sonra keyfediyor memede kaliyor. Doyup doymadigini anlamayinca tutuyorum. Bazen anlamayip mama hazirliyorum ac mi gaz mi diye. Dokuyorum mamalari hep. Yinede iki uc kez mama veriyorum bir olcek bazen iki olcek. Biraz kilo aldi gibi geliyor ama yeterlimi bilmiyorum.

Evet bende mama veriyorum doymadigi zamanlar, suyu nasil veriyorsun? Biberonlami?

Cnim sütü nasıl muhafaza ediyosun peki

Hersey anormal geliyosa yorum yapmaya bilirsin. Bnim söylediğim herseye muhalefet oluyosun ve inatla cevap veriyosun. Demek aynı kafadan düşünemiyoruz yapmaya bilirsin yorum

Canım benim doktoruma ben mama verince emmeyi bırakır diye korkuyorum dedim bırakırsa bıraksın dedi çok değişik kafa yapıları var cidden

Cnim sütü nasıl muhafaza ediyosun peki
Hergun 2 paket buZdolabında her ıhtımale karsı bırakıp kalan sütleri buzluga atıyorum canım saklama posetleriyle. Ertesi gun yeni süt sagdıgımda buZdolabındakını hemen buzluga kaydırıyorum bu sekılde devam edıyor. Anne sütü paylasımını arastırıyorum sımdı ihtiyacı olan olursa sagdıgım sütleri paylasacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…