2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bazen 20 dk dik tutmama rağmen yatağına bırakınca süt kustuğu da oluyor. Sıcak da tutmaya çalışıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum tabii
Bazı bebeklerin mide kapakçığı geç olgunlaşıyormuş. Reflüye sebep oluyor. Senin bir hatan yok tatlım Yatağın başına eğim verdin mi?

Ya ben bu gece çok kötü oldu diye verdim, bir şey olur mu??bir fincan suyun içine koyduğum 1 çay kaşığı kimyondan 1,5 çay kaşığı verdim. Sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim. İnşalla bir şey yapmaz, bitkisel de olsa çok korkarım ben böyle şeyden çünkü şerbetçi otundan bile zehirlenmiş biriyim

Bazı bebeklerin mide kapakçığı geç olgunlaşıyormuş. Reflüye sebep oluyor. Senin bir hatan yok tatlım Yatağın başına eğim verdin mi?
Evet ben de reflüden şüphelendim. Biraz eğim verdim baş kısmına altına Müslim bez koydum güzelce. O uyuyor ama ben onu izlemekten uyuyamıyorum her an kusacak da bir şey olacak diye. Dinlenemiyorum da

Evet ben de reflüden şüphelendim. Biraz eğim verdim baş kısmına altına Müslim bez koydum güzelce. O uyuyor ama ben onu izlemekten uyuyamıyorum her an kusacak da bir şey olacak diye. Dinlenemiyorum da
Reflü yataklarından kullansan. Bi de bi ilaç veriyorlar reflü için çok işe yarıyormuş

Kilo alımı sınırın altındaydı galiba değil mi canım Melan-kolik5 . Ondan öyle söylemiştir doktor. Çünkü ben de aynı doktora gidiyorum. Öyle bir şeyler söylemedi bana
Evet canım altındaydı genel olarak memnunum doktorumuzdan ama anne sütünü bırakırsa bıraksın demesi canımı sıktı. Zaten çalışmaya başlayınca şimdiki gibi emziremicem. O yüzden şuan mümkün olduğunca anne sütü alsın istiyorum. Yoksa mama ver demesinde falan sorunum yok. İhtiyacı varsa vericem tabi. Üzülüyorum zaten sütüm yetmiyor diye sadece doktor biraz daha yapıcı olabilirdi

Son düzenleme:
Ben yalnız bırakamıyorum zaten canım hiç. Yarım dönüyor bizimki korkuyorum. Zaten sütüm yetmiyor diye üzülüyorum en azından doktorun biraz daha yapıcı olmasını beklerdim. Evet canım her çocuk bir olmuyor o yüzden ilk zamana göre şuan daha rahatım :)

Ilk oglmda 5 gn mamayi kesmistim denemk amacli kilo almamisti tekrar mamaya baslayip knt dok gotrdugumde oh yemis mamalari almis kilolari demisti o anki uzuntumu bi yasayanbilir kimse bilemez o kadar uzulmuatumki butun gun aglamistim zaten yetmiyordu anlamistim birde dok bu sekilde soylemesi dahada uzmustu ne kadar iyi olursa olsun hemen degistrdim dok birde oda anne yuz karasi

Canim ben rezene ve kimyon bir iki cay kasigi verdim. esra eroln bebegine kimyon veriyordu. Bende ondan sonra verdim. İnsallah olmaz buze birsey olmadi. Suphedeysen birsey olur diye kaynat sen ic. Yemeklerine koy. Ayriyeten bir cay kasigida yiyip ardindan su iciyorum. Rezene cayi iciyorum.

O bizde hiç etki etmedi. Hiç kullanmak istemiyorum şöyle şeyler korkuyorum da ama yavrum böyle çaresiz kalınca me yapacağımı şaşırıyorum
Cnm caresiz kalinca yapmam dedigin herseyi yapiyorsun. İlk oglumda bende oyleydim. Ayakta battaniye icinde bile salladik. Birsey yapmadan durmak daha kotu hissettiriyor. Kakasi nasil yapabiliyormu.

Bazen 20 dk dik tutmama rağmen yatağına bırakınca süt kustuğu da oluyor. Sıcak da tutmaya çalışıyorum ama bir yerlerde yanlış yapıyorum tabii
Benim kızım da çok kusuyor,galiba fazla emziriyorum onu kusuyor(hem içtiği sütü hem de midesinden kesik gibi kusuyor) gaz çıkarırken de kusuyor.haftaya dr kontrolü var haftaya dr danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…