2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ameliyat sonrası cigerlerde problem oldu. Toparlayamadigi icin solunumdan ayirmayi deneyemediler. O toparlayinca deniycekler. Ama kalple ilgili he sey yolunda suan. Bekliyoruz bakalim. Biraz zamana ihtiyaci var gibi
Cnm çok geçmiş olsun tekrar tekrar..
İnşallah kolaylıkla atlatacak herşey yoluna girecek.
Dualarımız sizinle..

Hersey anormal geliyosa yorum yapmaya bilirsin. Bnim söylediğim herseye muhalefet oluyosun ve inatla cevap veriyosun. Demek aynı kafadan düşünemiyoruz yapmaya bilirsin yorum
ben sana yorum yaptıgımın farkında bıle değilim özellikle tabı ki yapmıyorum okuyorum ve yazıyorum. ne kadar gereksiz bir çıkış yapmışsın. yazdıklarımı görmek istemıyorsan gözardı et seçeneği var onu kullan polemiğe gerek var mı burada herkes iyi niyetli yardım etmeye çalışıyor birbirine ben de dahil. özellikle kime yadığıma bile dikkat etmıyorum ben yaptgın hiç hoş değil. yorum yazmayabilirisn de ne demek tabıı ki yazarım burası genel bir alan herkesın yazma lüksü var sen cvp verme mesela ben yazmaya tabıı ki devam edeceğim sana da yazacagım istemiyorsan benı görmezden gel boyle bır buton var aa benı engelleyemezsın. bu ne saygısızlık ! herkes istediğini yazar hakaret ve kaba davranıs olmadıkca muhalefette olabilirm fıkrım sneınle çatısadabilir senınle aynı düşünmem gerekmez . ben nedne bahsettiğini anlamış değilim ama heralde site nin hissedarı sen değilsin deüil mi burası senin şahsi malında değil

Benimki saati gelince öyle bi ağlıyordu ki ne yaparsan yap susturmak mümkün değil bence seninki gazdan kıvranıyordur birimde yavaş yavaş azalmaya başladı ağlamalar
çok ağladığında ben yatracagım yere sıcak su torbası koyup ısıtıyorum sonra torbayı alıp yatırıyorum ki sırtı sıcak olsun öyle kolay gaz cıkarıyor

Canim ameliyat sonrası cigerlerde problem oldu. Toparlayamadigi icin solunumdan ayirmayi deneyemediler. O toparlayinca deniycekler. Ama kalple ilgili he sey yolunda suan. Bekliyoruz bakalim. Biraz zamana ihtiyaci var gibi

İnşaallah en yakın zamanda oda toparlanır.kalpte sorun olmadığına çok sevindim.hep aklımdasın inşaallah çok iyi olucak kaanımız.

Deme canım bisey. Yine büyüklük sende kalsın. Duymamaya çalış zor olsada

Ne kadarlık oldun canım ben daha 40 içindeyim yarın cikicak 40imiz ama 3 gün önce adet oldum baya ağrılı hala devam ediyor yarına da bitmez
Canım ben de daha adet olmadım.
Bizde 49 günlüguz..diger kızımda hiç adet olmadım..kizimi sütten kestirdigim zaman adet oldum..yani bir buçuk yıl olmadım..bakalim bunda öylemi olucamm

Canim gozun aydin..cok guzel kilo almış..insallah böyle devam eder.

Cnm sanci esnasinda sicak koyuyorum karnina ayaklarina. Emziriyorum . Emzirdikten sonra kaka yapiyor rahatliyor.
Allah razı olsun ya valla kimyondan sonra bi de bunu yaptım bebeğim hemen yaptı. Muhallebi kıvamı 50 günlük bebek için bi nevi kabızlıkmış kabız olmuş meğer yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…