- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.421
Cnm çok geçmiş olsun tekrar tekrar..Canim ameliyat sonrası cigerlerde problem oldu. Toparlayamadigi icin solunumdan ayirmayi deneyemediler. O toparlayinca deniycekler. Ama kalple ilgili he sey yolunda suan. Bekliyoruz bakalim. Biraz zamana ihtiyaci var gibi
Cnm o zaman biberon istemiyor. Enjektorle vermeyi denedinmi. Biberonu degistirmek yada finger ferding degilde memeye takilani baska mama verme yontemi olabilir.Aptamilide almadi buzluktaki sagdigim sutleride
ben sana yorum yaptıgımın farkında bıle değilim özellikle tabı ki yapmıyorum okuyorum ve yazıyorum. ne kadar gereksiz bir çıkış yapmışsın. yazdıklarımı görmek istemıyorsan gözardı et seçeneği var onu kullan polemiğe gerek var mı burada herkes iyi niyetli yardım etmeye çalışıyor birbirine ben de dahil. özellikle kime yadığıma bile dikkat etmıyorum ben yaptgın hiç hoş değil. yorum yazmayabilirisn de ne demek tabıı ki yazarım burası genel bir alan herkesın yazma lüksü var sen cvp verme mesela ben yazmaya tabıı ki devam edeceğim sana da yazacagım istemiyorsan benı görmezden gel boyle bır buton var aa benı engelleyemezsın. bu ne saygısızlık ! herkes istediğini yazar hakaret ve kaba davranıs olmadıkca muhalefette olabilirm fıkrım sneınle çatısadabilir senınle aynı düşünmem gerekmez . ben nedne bahsettiğini anlamış değilim ama heralde site nin hissedarı sen değilsin deüil mi burası senin şahsi malında değilHersey anormal geliyosa yorum yapmaya bilirsin. Bnim söylediğim herseye muhalefet oluyosun ve inatla cevap veriyosun. Demek aynı kafadan düşünemiyoruz yapmaya bilirsin yorum
çok ağladığında ben yatracagım yere sıcak su torbası koyup ısıtıyorum sonra torbayı alıp yatırıyorum ki sırtı sıcak olsun öyle kolay gaz cıkarıyorBenimki saati gelince öyle bi ağlıyordu ki ne yaparsan yap susturmak mümkün değil bence seninki gazdan kıvranıyordur birimde yavaş yavaş azalmaya başladı ağlamalar
ayrıca bana cevaben alıntıladığın yazıyı ben sana yazmamışım. ha bir de orada ben ıyı bır şey söylemişim.Hersey anormal geliyosa yorum yapmaya bilirsin. Bnim söylediğim herseye muhalefet oluyosun ve inatla cevap veriyosun. Demek aynı kafadan düşünemiyoruz yapmaya bilirsin yorum
Canim ameliyat sonrası cigerlerde problem oldu. Toparlayamadigi icin solunumdan ayirmayi deneyemediler. O toparlayinca deniycekler. Ama kalple ilgili he sey yolunda suan. Bekliyoruz bakalim. Biraz zamana ihtiyaci var gibi
Bende dün adet oldum.emzirmeyenler erken adet olurmuş.demekki vücut emziremiyorum diye algılıyorBen de 36 da oldum bugün 39. Gün yarın bitmezse bende her ay olcam hiçte istemiyorum ya bir de benim çok ağrılı oluyor
Alttan gazı olunca Ayaklarını karnına çekip büzülüyor,üstten gazı olunca geğirmeye çalışıyor ve yine büzülüyor ama ayağını daha az çekiyor.Peki gaz sancısı olduğunu nereden anlıyorsunuz ozellikle
Canım benim kız arsız yoksa kiraz çekirdeği bile aldımçok ağladığında ben yatracagım yere sıcak su torbası koyup ısıtıyorum sonra torbayı alıp yatırıyorum ki sırtı sıcak olsun öyle kolay gaz cıkarıyor
Cnım bnimkindede 2 tane var. Bnde merak ediyorumEvet canım valla diğerine geçiş yapıyorum cunki ucu aciyor malesef ama bitirmeye dikkat ediyorum . Bide bebeğim vücudunda kırmızı noktalar var sütten mi oluyor acaba bilgin var mi canim
Ne kadarlık oldun canım ben daha 40 içindeyim yarın cikicak 40imiz ama 3 gün önce adet oldum baya ağrılı hala devam ediyor yarına da bitmezBende dün adet oldum.emzirmeyenler erken adet olurmuş.demekki vücut emziremiyorum diye algılıyor
Deme canım bisey. Yine büyüklük sende kalsın. Duymamaya çalış zor olsadaMevlütümüz var bugün. Kv torunuyla konusurken laf sokup duruyo bana ben de cevabını veriyorum inadına daha çok konuşuyo. Şimdiden bu günü bana zehir etti. En son giderken size bi türlü kendimi beğendiremedim deyip başımı alıp gidicem
Bizim de yüzünde vardı canım biraz geçti ama normalmiş olmasıCnım bnimkindede 2 tane var. Bnde merak ediyorum
Canım ben de daha adet olmadım.Ne kadarlık oldun canım ben daha 40 içindeyim yarın cikicak 40imiz ama 3 gün önce adet oldum baya ağrılı hala devam ediyor yarına da bitmez
Canim gozun aydin..cok guzel kilo almış..insallah böyle devam eder.Çok mutluyum, sütüm az diye üzülüyordum ama bebişim bir ayda bir kilo almış. Günde 2 kere mamayı kesebiliriz dedi doktorum böyle giderse :) sanırım çemen otu çayı etkili oldu. Bir de düzenli kuru incir yemem.
Bizim yüzümüzde de o kırmı lekeler var..Bizim de yüzünde vardı canım biraz geçti ama normalmiş olması
Allah razı olsun ya valla kimyondan sonra bi de bunu yaptım bebeğim hemen yaptı. Muhallebi kıvamı 50 günlük bebek için bi nevi kabızlıkmış kabız olmuş meğer yavrumCnm sanci esnasinda sicak koyuyorum karnina ayaklarina. Emziriyorum . Emzirdikten sonra kaka yapiyor rahatliyor.
Çok zor ya Allah yardımcımız olsun içim parçalanıyor bazen eşim odada kal gelme diyor o ağlarken ben de ağlıyorum çünküCnim bnde o katılarak ağladığında morardiginda napicagimi bilemiyorum
Bunları da aldım bugün inşallah işimize yarar hep çok sağolun kızlarEczanelerde kimyonlu rezene çayı satılıyor hem bebek hemde anne için bende veriyorum ondan biraz rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?