- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.401
Eczanelerde kimyonlu rezene çayı satılıyor hem bebek hemde anne için bende veriyorum ondan biraz rahatlatıyorCanim ben rezene ve kimyon bir iki cay kasigi verdim. esra eroln bebegine kimyon veriyordu. Bende ondan sonra verdim. İnsallah olmaz buze birsey olmadi. Suphedeysen birsey olur diye kaynat sen ic. Yemeklerine koy. Ayriyeten bir cay kasigida yiyip ardindan su iciyorum. Rezene cayi iciyorum.
Cnim bnde o katılarak ağladığında morardiginda napicagimi bilemiyorumO bizde hiç etki etmedi. Hiç kullanmak istemiyorum şöyle şeyler korkuyorum da ama yavrum böyle çaresiz kalınca me yapacağımı şaşırıyorum
Evet canım altındaydı genel olarak memnunum doktorumuzdan ama anne sütünü bırakırsa bıraksın demesi canımı sıktı. Zaten çalışmaya başlayınca şimdiki gibi emziremicem. O yüzden şuan mümkün olduğunca anne sütü alsın istiyorum. Yoksa mama ver demesinde falan sorunum yok. İhtiyacı varsa vericem tabi
İnsanın sinirini bozuyorlar yok yere düşünmüyorlar hiç cidden canımIlk oglmda 5 gn mamayi kesmistim denemk amacli kilo almamisti tekrar mamaya baslayip knt dok gotrdugumde oh yemis mamalari almis kilolari demisti o anki uzuntumu bi yasayanbilir kimse bilemez o kadar uzulmuatumki butun gun aglamistim zaten yetmiyordu anlamistim birde dok bu sekilde soylemesi dahada uzmustu ne kadar iyi olursa olsun hemen degistrdim dok birde oda anne yuz karasi
Olabilir canım her doktor farklı söylüyor icine hangisi siniyorsa onu yap :)Benimki Zaten az dedi belki ondan sadece onu söylemiştir ilaca gerek Yok diye
Allah razi olsun canim dusunmen yeter mugladayimAh kuzumsut arttırıcı seylerı denedın mı humana bende epey etkılı olmustu ıstersen anne sutumuzu paylasabılırız senınle ıstanbulda mısın
Aptamilide almadi buzluktaki sagdigim sutlerideCnm emzir gelir gene . Mamadan sonrada meme isteyebilir eme eme gelir sutun insallah. Hangi mamayi kullaniyorsun. Aptamil tadi sekerli genelde o mamayi bebekler reddetmiyor.
Benim de üzüntüden gitti sütüm canım hiç yok değildi ama azalmıştı baya. Bol bol emzir bir de ben en çok bol yeşillikli kısırın faydasını gördüm. Onu yediğim gün sütüm 2 katına çıkıyor.Allah razi olsun canim dusunmen yeter mugladayim
Cnim bnde o katılarak ağladığında morardiginda napicagimi bilemiyorum
Canım sorun biberondan olabilir mi?Aptamilide almadi buzluktaki sagdigim sutleride
Benımkı de canımm ozellıkle aksam saatleri yarım saatte bir deli gibi acıkmıs gibi aranıp emmek istiyor. Memeyi verince de bıraz içip meme ucunu cekiştirip aglıyor gazdan dolayı alıp gaz cıkartmaya calısıyorumnsonra yıne meme istiyor sonra yıne emziriyorum yine mememde aglamaya baslıyor bu dongu boyle gidiyor. Ikı gundur gun sonunda tum sütlerini fıskırtarak kusuyor cok uzuluyorum. Mide bosalınca tabı yıne busefer gercek ac gibi aglıyor emZirdiğimde uyuyor ancak saat 12 fln oluyor. Insallah boyle gun sonunda sutleri komple kusmaya alısmazBenim kızım da çok kusuyor,galiba fazla emziriyorum onu kusuyor(hem içtiği sütü hem de midesinden kesik gibi kusuyor) gaz çıkarırken de kusuyor.haftaya dr kontrolü var haftaya dr danışacağım
Yok taze süt koyunca alıyor çünküCanım sorun biberondan olabilir mi?
evet ben 40n sonunda adet oldm ama sonra devam etmz saniyodm ama yine oldm yaEccoomm canım lohusa kanaman 40 günden fazla geliyorsa son gelen yoğun kanama adet oluyormuş ondan sonra her ay oluyormuşsun. Sanırım bende olcam her ay ya keşke emzirdigim dönem boyunca olmasam rahattı böyle
Canım bir memen tam bosalmadıysa dıgerını verme derim benım de memede uyuklayıp dınlenmeye calısıyor. Gogsuöe alıp gazını cıkarttıgımda uyanıp yenıden emmek istiyor ve yıne aynı memeyi verıyorum. Hem son sütü de alsın bebege yarasın dıye hemen diğerine gecmiyorum memende süt kaldıysa bence tek öğünde tek meme verebilirsin
Bazen ben de çıkartmıyorum öylece yatırıyorum,sonra da gaz sancısı olarak geri dönüyor
Ben de 36 da oldum bugün 39. Gün yarın bitmezse bende her ay olcam hiçte istemiyorum ya bir de benim çok ağrılı oluyorevet ben 40n sonunda adet oldm ama sonra devam etmz saniyodm ama yine oldm ya
O kirmiziliklar normalmiş canım zamanla geçiyormuş bizim de yüzünde vardı geçti kendiliğindenEvet canım valla diğerine geçiş yapıyorum cunki ucu aciyor malesef ama bitirmeye dikkat ediyorum . Bide bebeğim vücudunda kırmızı noktalar var sütten mi oluyor acaba bilgin var mi canim
Benım de bıtanesının ucu yine yara oldu uzunnsure emmek isterse mecbur cekiyorum memedenEvet canım valla diğerine geçiş yapıyorum cunki ucu aciyor malesef ama bitirmeye dikkat ediyorum . Bide bebeğim vücudunda kırmızı noktalar var sütten mi oluyor acaba bilgin var mi canim
Canım konussun duymamaya calıs bosver bugun sizim gununuz baska kımseyi takmamaya calısMevlütümüz var bugün. Kv torunuyla konusurken laf sokup duruyo bana ben de cevabını veriyorum inadına daha çok konuşuyo. Şimdiden bu günü bana zehir etti. En son giderken size bi türlü kendimi beğendiremedim deyip başımı alıp gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?