2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eczanelerde kimyonlu rezene çayı satılıyor hem bebek hemde anne için bende veriyorum ondan biraz rahatlatıyor

İnsanın sinirini bozuyorlar yok yere düşünmüyorlar hiç cidden canım

Allah razi olsun canim dusunmen yeter mugladayim
Benim de üzüntüden gitti sütüm canım hiç yok değildi ama azalmıştı baya. Bol bol emzir bir de ben en çok bol yeşillikli kısırın faydasını gördüm. Onu yediğim gün sütüm 2 katına çıkıyor.

Benim kızım da çok kusuyor,galiba fazla emziriyorum onu kusuyor(hem içtiği sütü hem de midesinden kesik gibi kusuyor) gaz çıkarırken de kusuyor.haftaya dr kontrolü var haftaya dr danışacağım
Benımkı de canımm ozellıkle aksam saatleri yarım saatte bir deli gibi acıkmıs gibi aranıp emmek istiyor. Memeyi verince de bıraz içip meme ucunu cekiştirip aglıyor gazdan dolayı alıp gaz cıkartmaya calısıyorumnsonra yıne meme istiyor sonra yıne emziriyorum yine mememde aglamaya baslıyor bu dongu boyle gidiyor. Ikı gundur gun sonunda tum sütlerini fıskırtarak kusuyor cok uzuluyorum. Mide bosalınca tabı yıne busefer gercek ac gibi aglıyor emZirdiğimde uyuyor ancak saat 12 fln oluyor. Insallah boyle gun sonunda sutleri komple kusmaya alısmaz

Evet canım valla diğerine geçiş yapıyorum cunki ucu aciyor malesef ama bitirmeye dikkat ediyorum . Bide bebeğim vücudunda kırmızı noktalar var sütten mi oluyor acaba bilgin var mi canim

Evet canım valla diğerine geçiş yapıyorum cunki ucu aciyor malesef ama bitirmeye dikkat ediyorum . Bide bebeğim vücudunda kırmızı noktalar var sütten mi oluyor acaba bilgin var mi canim
O kirmiziliklar normalmiş canım zamanla geçiyormuş bizim de yüzünde vardı geçti kendiliğinden

Benım de bıtanesının ucu yine yara oldu uzunnsure emmek isterse mecbur cekiyorum memeden genelde onu gece verıyorum cunku gece cok az surede emıyor. Vucudunda ve yuzunde yeryer sinek ısırmıs gibi kırmızı noktalar veya yag sıvılcesi gibi izlet normalmiş canım bizde de var ısılık gibi

Canım konussun duymamaya calıs bosver bugun sizim gununuz baska kımseyi takmamaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…