2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben de daha adet olmadım.
Bizde 49 günlüguz..diger kızımda hiç adet olmadım..kizimi sütten kestirdigim zaman adet oldum..yani bir buçuk yıl olmadım..bakalim bunda öylemi olucamm
Bana 40 içindeysen adet değildir diyorlar ama adet bence ya çok aşırı geliyor ağrım çok berbat durumdayım inşallah 40tan sonra bende olmam

Allah razı olsun ya valla kimyondan sonra bi de bunu yaptım bebeğim hemen yaptı. Muhallebi kıvamı 50 günlük bebek için bi nevi kabızlıkmış kabız olmuş meğer yavrum
İki cocuktan sonra kakanin onemini daha iyi anladim. Buyugu kabizdi. Bu habire kaka yapiyor. Kaka yaptikca sanci gidiyor.

Allah razı olsun ya valla kimyondan sonra bi de bunu yaptım bebeğim hemen yaptı. Muhallebi kıvamı 50 günlük bebek için bi nevi kabızlıkmış kabız olmuş meğer yavrum
Ben alıştım artık üç günde bir yapıyor ve dediğin kıvamda doktor müdahale etme dedi dokunmuyorum bende altıncı gün ancak fitil yapabilirsin dedi

Benim bebeğim de sinirlenince memeyi ısırıyor :) çok acıyor. Gümüş kapakları aldığımdan beri başka krem falan kullanmıyorum sadece kendi sütümü sürüp kapakları takıyorum.

Valla doğru demiş doktorun. Benim bebeğim dönüyor bile. Geçen gün salonda koltukta yatıyordu mutfağa gittim geldim, bi baktım ki Bebek yüz üstü dönmüş şok oldum. Tabi bizim koltuklar biraz eğimli ama olsun yine de dönmesini beklemiyordum.

Cnm hatirlattigin iyi oldu. Cemen otu tableti de var yorumlar olumlu yonde. Maya tableti ile cemen otunu bir kullananda var.

Zeynep5654 canım dün instagramda görmüştüm Bursa da bir hastanede sahipsiz bir Bebek için anne sütü arıyorlardı. Annesi hamile iken bir kaza geçirmiş bebeği kurtarmışlar ama maalesef anneyi kaybetmişler. Bebek kuvözde kalıyormuş. Belki oraya gönderebilirsin sütlerini ama bozulmadan nasıl gider bilmiyorum

Bir sey sorcam molfix kullanan varmi. Daha once kullanmistim bu kadar kucuk bebekte kullanmamistim. Primadan daha kalin mi. Kalin bez deniycem. Ust kiyafetine kadar sızıyor bizim. Kiyafet degistiriyorum . İnce geliyor bana bez. Kış cakti surekli ustunu degistirmek istemiyorum.

Bana 40 içindeysen adet değildir diyorlar ama adet bence ya çok aşırı geliyor ağrım çok berbat durumdayım inşallah 40tan sonra bende olmam
Canım 40 içindeysen adet değildir evet.
Benim lohusa kanamam 32 gün bitti. 1 hafta sonra kanamam başladı.adet oldum diye çok korktum.doktorumu aradım çok normal dedi.
Sonra nette araştırdım.40 sonu kanaması deniliyormuş buna.lohusalıkta bile böyle kanamam olmamıştı.aşırı şiddetli geliyodu.depend aldırdım.
4 5 gün sürdü bitti.dünde adetim başladı.

Bana Doğum yaptığım hastaneden verdikleri hediye paketinin içinden molfix çıkmıştı. Prima ve huggies e göre daha kalın bir bez. Yumuşaklığı da iyi ıslaklık göstergesi de var.

Ne kadarlık oldun canım ben daha 40 içindeyim yarın cikicak 40imiz ama 3 gün önce adet oldum baya ağrılı hala devam ediyor yarına da bitmez
65 günlük olduk canım.
Biraz önce başka bi mesajına cevap yazdım.adet değildir bence.yinede doktorunu ara sor.oda bilgilendirsin seni.

biz yarın 1 yalık oluyoruz oğlumda dönüyor hiç gözümü ayıramıyorum ben

biz yarın 1 yalık oluyoruz oğlumda dönüyor hiç gözümü ayıramıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…