2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

ılk aldıgım bez premıum care 5 yıldızlısıydı ve cok guzelmiş gercekten de eşim bulamayınca diğer primadan almış çokkk kötü gercekten de sureklı sızdırıyor ve sık sık altını acıp arada acık bırakmasam pişik yapacak gıbı duruyor

çok ağladığında ben yatracagım yere sıcak su torbası koyup ısıtıyorum sonra torbayı alıp yatırıyorum ki sırtı sıcak olsun öyle kolay gaz cıkarıyor
canm bende sirtina havlu isitip koyuyorm ama hic bi fayda etmiyo ya

Biz İlk Molfix kullandık canım biz de sızdırma yapmadı

65 günlük olduk canım.
Biraz önce başka bi mesajına cevap yazdım.adet değildir bence.yinede doktorunu ara sor.oda bilgilendirsin seni.
İşte benim de senin ki gibi oldu canım öyle olunca o 40 sonu kanaması adet oluyormuş 40in çıktıktan sonra da adet goruyormussun her ay

Ben ikisinden de kullandım canım bizde öyle bir sorun olmadı. Biz de her yerde bulamıyoruz premium care internetten alıyorum ben hem daha uyguna geliyor

Kızlar 16 hafta ücretli izin parası toplu mu yatıyor aylık mı? Ben hep 16 hafta sonunda toplu yatıyor diye biliyordum.Geçen gün postaneden yüz küsür lira süt parası ile bir maaşıma yakın para çektim.siz yardımlarınızı aldınız mı?

Canim aylik yatiyor. Sut parasi maasami yatiyor nerden aldin. Dogim parasida daha almadim. İsyerinden oluyor dediler bizim is yeri gondermiyor. Kaymakamliga basvur dedi bana

Canım benim isyerim her ay sonu raporu onayladı oyuzden her ay yattı benimki.

İşte benim de senin ki gibi oldu canım öyle olunca o 40 sonu kanaması adet oluyormuş 40in çıktıktan sonra da adet goruyormussun her ay

Şimdi takvime baktımda canım.40 sonu kanaması dediğim kanama eylül 27 sinde başlamış.bu ay yine kanama oldu.
Arada bir ay olduğuna göre adet olabilir o kanama :)
Ama çok erken değilmi yaa.normalmi değilmi bilemedim.

Normal cnm ben kızımda 39.gün adet gördüm 1 ay snra tekrar hep gördüm yani hemen en güzeli inş bunda da olurum hemen

Kızlar mevlitte hediyelik ne dağıtıcaksınız.
Çıtayı çok yükseltti etrafımdakiler.karton poşetin içine magnet, havlu, lavanta kolanyalı şişe ,kadife kuran, tesbih ıvır zıvır

Ben şahsen bi tane olsun ama saklanabilicek yada işe yarıcak bişey olsun istiyorum.dağıttığım şeyleri ertesi gün çöpe atmasınlar istiyorum.
Kuran mantıklı güzel.okundukça sevaptır.ama herkes son zamanlarda kuran dağıttı.klasiğe kaçmak istemiyorum ama onun üstüne çıkıcak daha güzel bişey bulamadım.
2. Alternatifte nazar duası magneti.

Sizler ne düşünüyosunuz?

Şans işte canım bazen hemen olabiliyormus. Az emziren ya da sütü az olanlarda daha çabuk gorulurmus kv öyle dedi ama ne derece doğru bilemiyorum sanırım bende her ay olcam iyiydi böyle ya

İnternette dua magnetleri var canım içinde nazar Fatiha ayetel Kürsi falan karışık dualar var bir tek ondan yaptırdık biz

Şans işte canım bazen hemen olabiliyormus. Az emziren ya da sütü az olanlarda daha çabuk gorulurmus kv öyle dedi ama ne derece doğru bilemiyorum sanırım bende her ay olcam iyiydi böyle ya
Pek doğru değil kendimden biliyorum sütüm boldu ilk çocukta ve kırkım çıkınca adet oldum ama bunda daha olmadım 55 günlük

Pek doğru değil kendimden biliyorum sütüm boldu ilk çocukta ve kırkım çıkınca adet oldum ama bunda daha olmadım 55 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…