2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aile bakanlığından 300 tl yatırılmış bana PTT den çekebilirsiniz diye mesaj geldi. Maaşımı aylık almaya devam ediyorum.

Bende 33. Gunun içindeyim adet kanaması gibi kanamam basladı reglmi lohusalık mı bu sımdı?
canm tam emin degilm ama normal dogumsa regl olmssn sanirm sezeryansa 35 gun kanama normalms hem normal adet ve lohusa kanamasi farkli aslinda adet biraz sancili ve yogun bi şekilde geliyo

Cnım ben yasin tesbih lokumluk külah hazırladım. Evet yasin çok dağıtılıyo ama bence mevlit için en anlamlısı okundukça tesbih çektikçe hanene minik melegine gelsin dualar sevaplar inşallah. Bence etrafı düşünme gücünün yettigini ve kendi beğendiğin şeyi yap

Ahh Ahh benimde şu arsaysa Can'ım doktor sütünün yettiğini düyüntlorüsn verme mama dedı vermedim 10 gün sonra bi kontrole gittik hiç üma hiç almamışkı kilo

Diger prima hangisi ki?

Benim patronumda bi aylık evrağı eksik yapmış bi ay eksik alabilirmişim böyle bi saçmalık yok yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…