- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.481
Bende 33. Gunun içindeyim adet kanaması gibi kanamam basladı reglmi lohusalık mı bu sımdı?evet ben 40n sonunda adet oldm ama sonra devam etmz saniyodm ama yine oldm ya
Memura yatiyormu sut parasi. Memur olup alan varmi e devletten kontrol ettim gozuk muyorDoğum parasını bende daha almadım canım süt parası ptt ye yatıyor oradan çektim ben
Aile bakanlığından 300 tl yatırılmış bana PTT den çekebilirsiniz diye mesaj geldi. Maaşımı aylık almaya devam ediyorum.Kızlar 16 hafta ücretli izin parası toplu mu yatıyor aylık mı? Ben hep 16 hafta sonunda toplu yatıyor diye biliyordum.Geçen gün postaneden yüz küsür lira süt parası ile bir maaşıma yakın para çektim.siz yardımlarınızı aldınız mı?
Süt parası neymiş ya bana sadece Doğum parası yatmış ?Doğum parasını bende daha almadım canım süt parası ptt ye yatıyor oradan çektim ben
canm tam emin degilm ama normal dogumsa regl olmssn sanirm sezeryansa 35 gun kanama normalms hem normal adet ve lohusa kanamasi farkli aslinda adet biraz sancili ve yogun bi şekilde geliyoBende 33. Gunun içindeyim adet kanaması gibi kanamam basladı reglmi lohusalık mı bu sımdı?
yok canımbize yatmıyo biz sadece doğum yardımı alıyoruz, ben 400 tl aldım 2. bebekMemura yatiyormu sut parasi. Memur olup alan varmi e devletten kontrol ettim gozuk muyor
canm dogum parasini kaymakamliktan mi yaptunzSüt parası neymiş ya bana sadece Doğum parası yatmış ?
canm sana da sorim :) nasil yaptinz dogum parasiniyok canımbize yatmıyo biz sadece doğum yardımı alıyoruz, ben 400 tl aldım 2. bebek
Cnım ben yasin tesbih lokumluk külah hazırladım. Evet yasin çok dağıtılıyo ama bence mevlit için en anlamlısı okundukça tesbih çektikçe hanene minik melegine gelsin dualar sevaplar inşallah. Bence etrafı düşünme gücünün yettigini ve kendi beğendiğin şeyi yapKızlar mevlitte hediyelik ne dağıtıcaksınız.
Çıtayı çok yükseltti etrafımdakiler.karton poşetin içine magnet, havlu, lavanta kolanyalı şişe ,kadife kuran, tesbih ıvır zıvır
Ben şahsen bi tane olsun ama saklanabilicek yada işe yarıcak bişey olsun istiyorum.dağıttığım şeyleri ertesi gün çöpe atmasınlar istiyorum.
Kuran mantıklı güzel.okundukça sevaptır.ama herkes son zamanlarda kuran dağıttı.klasiğe kaçmak istemiyorum ama onun üstüne çıkıcak daha güzel bişey bulamadım.
2. Alternatifte nazar duası magneti.
Sizler ne düşünüyosunuz?
Kizlar ben sizden sonra dogum yaptim bnim dogum param yattı bi kontol mü etseniz acabaDoğum parasını bende daha almadım canım süt parası ptt ye yatıyor oradan çektim ben
Ahh Ahh benimde şu arsaysa Can'ım doktor sütünün yettiğini düyüntlorüsn verme mama dedı vermedim 10 gün sonra bi kontrole gittik hiç üma hiç almamışkı kiloIlk oglmda 5 gn mamayi kesmistim denemk amacli kilo almamisti tekrar mamaya baslayip knt dok gotrdugumde oh yemis mamalari almis kilolari demisti o anki uzuntumu bi yasayanbilir kimse bilemez o kadar uzulmuatumki butun gun aglamistim zaten yetmiyordu anlamistim birde dok bu sekilde soylemesi dahada uzmustu ne kadar iyi olursa olsun hemen degistrdim dok birde oda anne yuz karasi
Diger prima hangisi ki?ılk aldıgım bez premıum care 5 yıldızlısıydı ve cok guzelmiş gercekten de eşim bulamayınca diğer primadan almış çokkk kötü gercekten de sureklı sızdırıyor ve sık sık altını acıp arada acık bırakmasam pişik yapacak gıbı duruyor
yok canım ayrı makbuz kestiler. ama pttden aldımCanim aylik yatiyor. Sut parasi maasami yatiyor nerden aldin. Dogim parasida daha almadim. İsyerinden oluyor dediler bizim is yeri gondermiyor. Kaymakamliga basvur dedi bana
doğum parası (ilk çocuğa 300, ikinci çocuğa 600 olan) işlemlerini eşim yaptığından eşimin adına ptt ye yatmış. onu henüz çekmedik.Doğum parasını bende daha almadım canım süt parası ptt ye yatıyor oradan çektim ben
Nüfus müdürlüğünde kimlik çıkarmaya gittiğinde söylemişler eşime. Orada halletmişcanm dogum parasini kaymakamliktan mi yaptunz
Arkadasima sordum. Memura süt parasi yokmusSüt parası her ay yatıyor mu memura da varmı ki
Ben sözleşmeli memurum bana Doğum parası da YÖK kurum veriyor bize bana 250 eşime 350 doğuran benim daha fazla alan oArkadasima sordum. Memura süt parasi yokmus
biri yıldızlı biir yıldızsız olanı var ya canım. yldızlısı kalın diğerı ınce. yıldızsız olan hiç iyi değilDiger prima hangisi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?