- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.501
doğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?doğum parası (ilk çocuğa 300, ikinci çocuğa 600 olan) işlemlerini eşim yaptığından eşimin adına ptt ye yatmış. onu henüz çekmedik.
canım çalışan anneler için mi geçerli doğum parası ?Nüfus müdürlüğünde kimlik çıkarmaya gittiğinde söylemişler eşime. Orada halletmiş
doğum belgesini aile bakanlığına veriyosun cnmcanm sana da sorim :) nasil yaptinz dogum parasini
hayır canım her anneyedoğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?
Canımm dogum parası için nereye basvuruyoruz? Yatıp yatmadıgını nasıl kontrol edebiliriz?Kizlar ben sizden sonra dogum yaptim bnim dogum param yattı bi kontol mü etseniz acaba
Canım ben çalışmıyorum eşim öğretmen..bizde ptt 400 tl aldık..benim adıma gelmisti..doğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?
Anladım canım o zaman tamamen şans biraz da bende alıştım böyle rahat geldi şimdi zor geliyor olmakPek doğru değil kendimden biliyorum sütüm boldu ilk çocukta ve kırkım çıkınca adet oldum ama bunda daha olmadım 55 günlük
İki cocuktan sonra kakanin onemini daha iyi anladim. Buyugu kabizdi. Bu habire kaka yapiyor. Kaka yaptikca sanci gidiyor.
Kızlar bebeklerimizi nasıl unutuyorsunuz? Benim bebeğim emerken uyuyor. Kucağımda dalıyor gazını alıyorum yerine koyunca 10 dk sonra uyanıyor. Özellikle gündüz uykusunda. Her yolu denedim. Çok yoruluyorum böyle hiç uyumayınca. Önerilere açığım.
Benim de 36. Gün başlamıştı canım regl gibi baya kırmızı ve ağrılı oldu benim. Regl muhtemelenBende 33. Gunun içindeyim adet kanaması gibi kanamam basladı reglmi lohusalık mı bu sımdı?
Memura da yatıyor diye biliyorum canım benim de e devlette gözükmedi PTT ye sordum orda yatmış dendiMemura yatiyormu sut parasi. Memur olup alan varmi e devletten kontrol ettim gozuk muyor
300 liranın haricinde 100 kusur lira yatıyor bir de canım. Ben işi bıraktığım için eşime yattı para ona sordum şimdi SGK'ya başvurdum dedi sonra PTT ye yatmış paraSüt parası neymiş ya bana sadece Doğum parası yatmış ?
En son yatmamisti canım bakalim tekrar benim eşime yatacak ona baktirayim tekrar sağol canımKizlar ben sizden sonra dogum yaptim bnim dogum param yattı bi kontol mü etseniz acaba
Pampers canım yeşil olanDiger prima hangisi ki?
Yok canım ben çalışmıyorum benim eşime yatıcak doğum parasıdoğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?
Eşim SGK'ya başvurmuş e devletten kontrol ediliyor canımCanımm dogum parası için nereye basvuruyoruz? Yatıp yatmadıgını nasıl kontrol edebiliriz?
Rezene bir cay kasıgı veriyorum sen nekadar miktar içirmek istiyorsun canımBen ogluma sutden sonra su yada rezene cayi icirmek istiyorum, pamukcuk oldu.
Ama cay verdigimde genzine kaciyor, sanirim cok fazla geliyor cektiginde.
Cay icin ayri bir biberonmu kullaniyorsunuz?
Onu bilmiyorum canımcanım çalışan anneler için mi geçerli doğum parası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?