- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.521
20 ml icirebilirmisim, aslinda sadece agizi calkalansin sut kalmasin diye vermek istiyorum. Pamukcuk gecsin diyeRezene bir cay kasıgı veriyorum sen nekadar miktar içirmek istiyorsun canım
Nolacak böyle halimiz. Günde bir yetişkinin uyuması gereken saatten az uyuyor neredeyse. Aslında uyumak istiyor,derin uykuya bi türlü geçemiyorcnm @Burgumakarna nın diğer dediği nedir gaz için ben kaçırmışım orayı kimyon ve diğer ?
aynıyız cnm. Gün içinde 1 en fazla 2 kez gazını çıkarınca omzumda uyuyor
Ön süt- son süt sorunsalı yaşayanlar için :)
http://www.lllturkiye.org/2016/03/onsut-ve-sonsut-ile-ilgili-kayglar.html?m=1
Uykusuz anneler diye bir sayfa var canım orada çocuğa uyku eğitimi nasıl verilir o anlatılıyor. Derin uyku uykunun 2. Evresiymiş ona nasıl geçebilir bebek o anlatılıyor. Bir bak istersenNolacak böyle halimiz. Günde bir yetişkinin uyuması gereken saatten az uyuyor neredeyse. Aslında uyumak istiyor,derin uykuya bi türlü geçemiyor
Kızlar mevlitte hediyelik ne dağıtıcaksınız.
Çıtayı çok yükseltti etrafımdakiler.karton poşetin içine magnet, havlu, lavanta kolanyalı şişe ,kadife kuran, tesbih ıvır zıvır
Ben şahsen bi tane olsun ama saklanabilicek yada işe yarıcak bişey olsun istiyorum.dağıttığım şeyleri ertesi gün çöpe atmasınlar istiyorum.
Kuran mantıklı güzel.okundukça sevaptır.ama herkes son zamanlarda kuran dağıttı.klasiğe kaçmak istemiyorum ama onun üstüne çıkıcak daha güzel bişey bulamadım.
2. Alternatifte nazar duası magneti.
Sizler ne düşünüyosunuz?
Bakayım hemen. Bu akşam emzik aldı bebegım ilk defa. Faydası olur galiba uykusunaUykusuz anneler diye bir sayfa var canım orada çocuğa uyku eğitimi nasıl verilir o anlatılıyor. Derin uyku uykunun 2. Evresiymiş ona nasıl geçebilir bebek o anlatılıyor. Bir bak istersen
Olur canım mesela ben emziği sadece uyuyacağı zaman veriyorum onu aldığı zaman uyuması gerektiğini biliyor derin uykuya geçmesine yardımcı oluyor. Bazen de hiç gerekmiyor kendi kendine uyuyor. Hergün aynı saatlerde aynı şeyleri yaptım ben canım buna uyutmakta dahil. Başlarda uyumadı ama şimdi o saatlerde uyuması gerektiğini biliyor öğrendi. Alışkanlıkları oturdu bayaBakayım hemen. Bu akşam emzik aldı bebegım ilk defa. Faydası olur galiba uykusuna
Bi ara ben de saatleri not etmiştim faydası olmuştu. Tekrar başlayayım sağol canımOlur canım mesela ben emziği sadece uyuyacağı zaman veriyorum onu aldığı zaman uyuması gerektiğini biliyor derin uykuya geçmesine yardımcı oluyor. Bazen de hiç gerekmiyor kendi kendine uyuyor. Hergün aynı saatlerde aynı şeyleri yaptım ben canım buna uyutmakta dahil. Başlarda uyumadı ama şimdi o saatlerde uyuması gerektiğini biliyor öğrendi. Alışkanlıkları oturdu baya
biri yıldızlı biir yıldızsız olanı var ya canım. yldızlısı kalın diğerı ınce. yıldızsız olan hiç iyi değil
Pampers canım yeşil olan
Ben 2sini de kullandım canım memnun kaldımBu bez isi de ne kadar cetrefilli. 5 yildizi pampersi aktif bebegi kafam karisti valla :) bizdeki 1 numaralar 5 yildiz olandanmis ama 2 numaralar pampers. Insallah memnun kalirim
Insallah ben de kalirim cunku baya almis esim :)Ben 2sini de kullandım canım memnun kaldım
Bende not ediyorum canım onun icin program kullanıyorum daha rahat oluyor. Benimle dalga geçtiler başta her şeyi saatli yapıyorsun bebek ne anlar diye ama anlıyorlar. Şimdi ne zaman uyuması, ne zaman mama yemesi gerektiğini biliyor. Gündüz 2 uyku arasında en fazla 1,5-2 saat uyanık birakiyordum başta çok başarılı olmadık ama şimdi düzene uyuyor. Ama çok zorlandim ilk. o inatlasti ben inatlastim sonunda ben kazandım :)))Bi ara ben de saatleri not etmiştim faydası olmuştu. Tekrar başlayayım sağol canım
Gozun aydin diyelim o zaman canim :) emzik kurtarici resmen ama bizde soyle bir sorun baslatti emzikte sadece meme ucunu emiyormus gibi hissettigi icin emzik vermeye basladigimizdan beri mememin kahverengi kismiyla beraber tam kavramiyor maalesef... Insallah sizde oyle bi skinti olmaz.Mutluluktan ağlamak üzereyim. Kızım emzik tuttuNuk kauçuk uçlu. Bi deneyin derim. Kendisi hafif, ucu da kauçuk olduğu için yumuşak
Canim dogum parasinin calismakla ilgisi yok tum anneler aliyor. Miktari cocuk sayina gore de degisiyor. Senin ilkti saniyorum 300 tl alacaksin. SGK veya ilinizdeki aile sosyal politikalar il mudurluklerine dogum belgesi ile gidip basvuru yapiyorsun. Bir sure sonra para ptt ye yatiyor.doğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?
Canım hangi programı kullanıyorsun bunun içinBende not ediyorum canım onun icin program kullanıyorum daha rahat oluyor. Benimle dalga geçtiler başta her şeyi saatli yapıyorsun bebek ne anlar diye ama anlıyorlar. Şimdi ne zaman uyuması, ne zaman mama yemesi gerektiğini biliyor. Gündüz 2 uyku arasında en fazla 1,5-2 saat uyanık birakiyordum başta çok başarılı olmadık ama şimdi düzene uyuyor. Ama çok zorlandim ilk. o inatlasti ben inatlastim sonunda ben kazandım :)))
Ben de öğrenmek istiyorumCanım hangi programı kullanıyorsun bunun için
Canım hangi programı kullanıyorsun bunun için[/QUOTE
Play stora emzirme takipçisi yaz canım ilk çıkan sarı logolu program. Herseyini ordan takip edebiliyorum
Beşiğine direkt koyduğum da hemen ağlıyor. O konuda mı inatlaştınız.Bende not ediyorum canım onun icin program kullanıyorum daha rahat oluyor. Benimle dalga geçtiler başta her şeyi saatli yapıyorsun bebek ne anlar diye ama anlıyorlar. Şimdi ne zaman uyuması, ne zaman mama yemesi gerektiğini biliyor. Gündüz 2 uyku arasında en fazla 1,5-2 saat uyanık birakiyordum başta çok başarılı olmadık ama şimdi düzene uyuyor. Ama çok zorlandim ilk. o inatlasti ben inatlastim sonunda ben kazandım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?