2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
cnm @Burgumakarna nın diğer dediği nedir gaz için ben kaçırmışım orayı kimyon ve diğer ?

aynıyız cnm. Gün içinde 1 en fazla 2 kez gazını çıkarınca omzumda uyuyor
Nolacak böyle halimiz. Günde bir yetişkinin uyuması gereken saatten az uyuyor neredeyse. Aslında uyumak istiyor,derin uykuya bi türlü geçemiyor

Nolacak böyle halimiz. Günde bir yetişkinin uyuması gereken saatten az uyuyor neredeyse. Aslında uyumak istiyor,derin uykuya bi türlü geçemiyor
Uykusuz anneler diye bir sayfa var canım orada çocuğa uyku eğitimi nasıl verilir o anlatılıyor. Derin uyku uykunun 2. Evresiymiş ona nasıl geçebilir bebek o anlatılıyor. Bir bak istersen

Bende karton posetin icine siseyle kolonya sal ve kutularda lokum koydum hepsi bikerede dagitilmis oldu derli toplu.oldu

Bakayım hemen. Bu akşam emzik aldı bebegım ilk defa. Faydası olur galiba uykusuna
Olur canım mesela ben emziği sadece uyuyacağı zaman veriyorum onu aldığı zaman uyuması gerektiğini biliyor derin uykuya geçmesine yardımcı oluyor. Bazen de hiç gerekmiyor kendi kendine uyuyor. Hergün aynı saatlerde aynı şeyleri yaptım ben canım buna uyutmakta dahil. Başlarda uyumadı ama şimdi o saatlerde uyuması gerektiğini biliyor öğrendi. Alışkanlıkları oturdu baya

Bi ara ben de saatleri not etmiştim faydası olmuştu. Tekrar başlayayım sağol canım

biri yıldızlı biir yıldızsız olanı var ya canım. yldızlısı kalın diğerı ınce. yıldızsız olan hiç iyi değil

Pampers canım yeşil olan

Bu bez isi de ne kadar cetrefilli. 5 yildizi pampersi aktif bebegi kafam karisti valla :) bizdeki 1 numaralar 5 yildiz olandanmis ama 2 numaralar pampers. Insallah memnun kalirim

Bi ara ben de saatleri not etmiştim faydası olmuştu. Tekrar başlayayım sağol canım
Bende not ediyorum canım onun icin program kullanıyorum daha rahat oluyor. Benimle dalga geçtiler başta her şeyi saatli yapıyorsun bebek ne anlar diye ama anlıyorlar. Şimdi ne zaman uyuması, ne zaman mama yemesi gerektiğini biliyor. Gündüz 2 uyku arasında en fazla 1,5-2 saat uyanık birakiyordum başta çok başarılı olmadık ama şimdi düzene uyuyor. Ama çok zorlandim ilk. o inatlasti ben inatlastim sonunda ben kazandım :)))

Mutluluktan ağlamak üzereyim. Kızım emzik tuttu Nuk kauçuk uçlu. Bi deneyin derim. Kendisi hafif, ucu da kauçuk olduğu için yumuşak
Gozun aydin diyelim o zaman canim :) emzik kurtarici resmen ama bizde soyle bir sorun baslatti emzikte sadece meme ucunu emiyormus gibi hissettigi icin emzik vermeye basladigimizdan beri mememin kahverengi kismiyla beraber tam kavramiyor maalesef... Insallah sizde oyle bi skinti olmaz.
Bu arada diger yazinda bebeginin uyumasi ile ilgili yazdigin hersey bizde de ayni memede uyuyor gazi ciktiktan sonra max. 10 dk uyuyor. Ben de gozlerini tam actiginda kucagima alip emzigini veriyorum ve hafif hafif sallayarak evin icinde tur atiyorum :) kesin daliyor bu sekilde ama bi kac kez tekrarlamam gerekiyor cogu zaman. Bizimki cok zor daliyor uykuya kendini zorla uyandirmaya calisiyor gibi hareketler yapiyor :) mesela zooorla gozlerini acmaya calismak gibi :))

doğum parası sadece calısan annelere mi ödeniyor canım ?
Canim dogum parasinin calismakla ilgisi yok tum anneler aliyor. Miktari cocuk sayina gore de degisiyor. Senin ilkti saniyorum 300 tl alacaksin. SGK veya ilinizdeki aile sosyal politikalar il mudurluklerine dogum belgesi ile gidip basvuru yapiyorsun. Bir sure sonra para ptt ye yatiyor.

Canım hangi programı kullanıyorsun bunun için

Beşiğine direkt koyduğum da hemen ağlıyor. O konuda mı inatlaştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…