- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.541
Direk uyuması konusunda inatlastik canım. Gözler kapanıyor ama uykuya direniyordu özellikle gündüzleri. İlknler kucağımda uyutmaya çalıştım emzikle. Uyuması gereken zamanları öğrensin diye ama çok sallamadim sadece kucağımda tuttum. Sonra buna alışınca birkaç gün sonra aynı saatlerde yatağına ya da bulunduğum yerdeki koltuğa yatırdım. Hafif poposunu pispisladim. Alıştı şimdi onu bile istemeden çoğu zaman kendi uyuyor.Beşiğine direkt koyduğum da hemen ağlıyor. O konuda mı inatlaştınız.
1 fincan sıcak suya 1 çay kaşığı toz kimyon koydum ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı bebeğime verdim sonra masaj yaptım 10-15 dk sonra patır patır çıkardıKimyon gaz içinmiydi canım ? ne yaptın ?
Cnım ben yasin tesbih lokumluk külah hazırladım. Evet yasin çok dağıtılıyo ama bence mevlit için en anlamlısı okundukça tesbih çektikçe hanene minik melegine gelsin dualar sevaplar inşallah. Bence etrafı düşünme gücünün yettigini ve kendi beğendiğin şeyi yap
Bende karton posetin icine siseyle kolonya sal ve kutularda lokum koydum hepsi bikerede dagitilmis oldu derli toplu.oldu
İnternette dua magnetleri var canım içinde nazar Fatiha ayetel Kürsi falan karışık dualar var bir tek ondan yaptırdık biz
Ben başvuru yapmadım canım.pttye gittim hrmen parayı verdi.doğum belgemi bile istemediCanim dogum parasinin calismakla ilgisi yok tum anneler aliyor. Miktari cocuk sayina gore de degisiyor. Senin ilkti saniyorum 300 tl alacaksin. SGK veya ilinizdeki aile sosyal politikalar il mudurluklerine dogum belgesi ile gidip basvuru yapiyorsun. Bir sure sonra para ptt ye yatiyor.
Canım ben 50 tanesini 50 liraya yaptırdım50 tane yaptırsam ne kadar tutsar sence?
Oda çok hoşuma gidiyor
Canım benim kızımında elleri hep soğuktur..günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Canım ben 50 tanesini 50 liraya yaptırdım
Periferik dolaşım sistemi çok gelişmediği için soğuk olurmuş canım.günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Kaç günlük bebeğin? Kızım Sürekli emmek istiyor. Uyumak için uyuyamayınca da yine emmek istiyordu. Bakalım pek sorun olacağını sanmıyorum 2 ayı geçti hemGozun aydin diyelim o zaman canim :) emzik kurtarici resmen ama bizde soyle bir sorun baslatti emzikte sadece meme ucunu emiyormus gibi hissettigi icin emzik vermeye basladigimizdan beri mememin kahverengi kismiyla beraber tam kavramiyor maalesef... Insallah sizde oyle bi skinti olmaz.
Bu arada diger yazinda bebeginin uyumasi ile ilgili yazdigin hersey bizde de ayni memede uyuyor gazi ciktiktan sonra max. 10 dk uyuyor. Ben de gozlerini tam actiginda kucagima alip emzigini veriyorum ve hafif hafif sallayarak evin icinde tur atiyorum :) kesin daliyor bu sekilde ama bi kac kez tekrarlamam gerekiyor cogu zaman. Bizimki cok zor daliyor uykuya kendini zorla uyandirmaya calisiyor gibi hareketler yapiyor :) mesela zooorla gozlerini acmaya calismak gibi :))
günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Ben ilk telefonla arayip bilgi aldim sonra gidip basvuru yaptim. Basvurmadan yattigini bilmiyordum.peki para yatinca bilgi mesaji gibi bisiy geldi mi sana canim ?Ben başvuru yapmadım canım.pttye gittim hrmen parayı verdi.doğum belgemi bile istemedi
28 gunluguz canimKaç günlük bebeğin? Kızım Sürekli emmek istiyor. Uyumak için uyuyamayınca da yine emmek istiyordu. Bakalım pek sorun olacağını sanmıyorum 2 ayı geçti hem
Yok canim isme özel olanlar daha pahalıydı ben o kadar pahalı birşey yaptırmak istemedimİyiymiş ben daha fazladır sanıyodum.ismine özel mi yaptırdın yoksa klasik olanlardan mı?
Canım ben SGK lıyım.bizde Doğum sonrası 3 tür yardım oluyor.Süt parası neymiş ya bana sadece Doğum parası yatmış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?