2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Beşiğine direkt koyduğum da hemen ağlıyor. O konuda mı inatlaştınız.
Direk uyuması konusunda inatlastik canım. Gözler kapanıyor ama uykuya direniyordu özellikle gündüzleri. İlknler kucağımda uyutmaya çalıştım emzikle. Uyuması gereken zamanları öğrensin diye ama çok sallamadim sadece kucağımda tuttum. Sonra buna alışınca birkaç gün sonra aynı saatlerde yatağına ya da bulunduğum yerdeki koltuğa yatırdım. Hafif poposunu pispisladim. Alıştı şimdi onu bile istemeden çoğu zaman kendi uyuyor.

Bende o niyetle yasin dağıtmak istiyorum.okundukça yavruma gitsin sevaplar.50 tane yasin yaptırsam ne kadara mal olur sence? Üzeri kadifeli olanlardan mı yaptırdın?

Bende karton posetin icine siseyle kolonya sal ve kutularda lokum koydum hepsi bikerede dagitilmis oldu derli toplu.oldu

Bende kutuda yapıcam.ayrı ayrı dağıtmıcam.bi atlatsaydık şu mevlütüde hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Ben başvuru yapmadım canım.pttye gittim hrmen parayı verdi.doğum belgemi bile istemedi

Kaç günlük bebeğin? Kızım Sürekli emmek istiyor. Uyumak için uyuyamayınca da yine emmek istiyordu. Bakalım pek sorun olacağını sanmıyorum 2 ayı geçti hem

günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?

Iki gune 2 ayimiz doluyo bizim cnm insallah benimkide oyleydi 3 gundur elininde ayaklarinin isisida eskiye nazaran daha sick

Dün akşam sütüm kesildi kızlar Dün biraz aç kalmışım o telaşta biraz da gerildim için sanırım bir şeyler yiyince az az gelmeye başladı Şu an var Ama önceki günlerdeki gibi değil kızım biraz çektiğinde bitiyor ilk kez başıma geldi Neyse ki doyuyor

Süt parası neymiş ya bana sadece Doğum parası yatmış ?
Canım ben SGK lıyım.bizde Doğum sonrası 3 tür yardım oluyor.
1.devletin verdiği 300 tl çocuk yardımı
2.132 tl süt parası
3.ücretli doğum iznimizin parası
Sen öğretmensin diye hatırlıyorum.memurlarda nasıl oluyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…