2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Stres yapma canım artar yavaş yavaş. Benim de üzüntüden gitti ilk günler daha yeni yeni artmaya başladı

Mama duzenini nasil oturtdunuz? Benimki maalesef istedigi zaman iciyor, ac degilse agizini bile acmiyor. Aciktiginda 5 dk susturamiyorum, cayla denedim, o zamanda butun siseyi icmek istiyor.

Mama duzenini nasil oturtdunuz? Benimki maalesef istedigi zaman iciyor, ac degilse agizini bile acmiyor. Aciktiginda 5 dk susturamiyorum, cayla denedim, o zamanda butun siseyi icmek istiyor.
Emmek istemese de 3 saatte bir memeye koydum canım. Bazen uyudu bazen emdi. Çok emmese de en azından 3 saatte bir yemeye alıştı. Karnı tok olsa da alışkanlığı olsun diye emzirdim. Çünkü bizimki 4-5 saat geçse de yemek istemiyordu şimdi alıştı şükür. Çayla nasıl denedin canım onu anlamadım. Mama mı yemek istemiyor bebeğin

Kizlar bu konu hic gundeme geldi mi hatirmaladim.
Benim bebegim kakasini coook tazyikli yapiyor. Hatta bu nedenle neredeyse gece alt temizlemelerim tum kiyafetlerimi degistirmekle sonuclaniyor
Altini acip bekliyorum ona ragmen yeni bez koydugumda ve uzerime gelmemesi icin kendimce onlemler aldigimda bile bi sekilde nasibimi aliyorum
Sizde de bu kadar tazyikli mi kakalar? Normal mi bilemedim

Hangi siteden alıyorsunuz ve seçtiğiniz bir satıcı var mı ben aldım ama yanlış ürün geldi şikayetimi yazdım çıktım
Gitti gidiyordan alıyorum canım başarılı ya da çok başarılı satıcı yazanları tercih ediyorum. Bir de önce satıcıya mesaj atıyorum konuşuyorum ikna olursam öyle alıyorum

Gitti gidiyordan alıyorum canım başarılı ya da çok başarılı satıcı yazanları tercih ediyorum. Bir de önce satıcıya mesaj atıyorum konuşuyorum ikna olursam öyle alıyorum
Teşekkür ederim internet alışverişi yapmamıştım daha önce, bir de bu şekilde dikkat edeyim satıcılara

günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Evet benimki de öyle. Doktora sordum normal kan değerleriyle ilgisi olacağını düşünmüyoruz Dedi bir de emzirirken eldivenleri çıkarın göğsünüze dokunsun hem süt üretimi artıyor hem dokunma yetisi gelişiyor aynı zamanda da aktif hareket ettiği için ısınıyor :)

Kızlar bebeği uyumayanlar deneyebilir. Benim deneyen arkadaşlarım var işe yariyormus. Çocuğun göz kasları yorulduğu için uyuyakaliyormus :)

Aa geçen gün bende tesadüfen yaptım bunu :)
Babasının kucağında geziyodu çok uykusu vardı.kızım uyusana artık dedim.bu hareketi elimde sadece bir kere yaptım.anında kapattı gözünü uyudu :)

Aa geçen gün bende tesadüfen yaptım bunu :)
Babasının kucağında geziyodu çok uykusu vardı.kızım uyusana artık dedim.bu hareketi elimde sadece bir kere yaptım.anında kapattı gözünü uyudu :)
Bana da arkadaşım söyledi canım o denemiş uyumuş hemen. Göz kasları yorulduğu için uyuyolarmis hemen :)

Bu bez isi de ne kadar cetrefilli. 5 yildizi pampersi aktif bebegi kafam karisti valla :) bizdeki 1 numaralar 5 yildiz olandanmis ama 2 numaralar pampers. Insallah memnun kalirim
Evet bende nasiplendim bir kaç defa o yüzden önlem alıyorum artık
Bez konusunda da ben diğer 2 kızımı prima pampers ile büyüttüm.Simdi bebeğime önce premium care aldım daha sonra pampers bir sorun yaşamıyorum yani ben memnunum bezden.Hatta başka bez hiç düşünmedim bile.

Günaydın kızlar prizma premium çare bezler gitti gidiyorda indirime girmiş.hazır indirimdeyken ben 3numara bez aldım.

Bebeğin kaç kilo canım.biz 2 numaradayız ama kızımın bacaklarında lastik izi oluyor.acaba 3 e geçsek mi?
Tahminen 5 kilodur bebeğim

Hangi siteden alıyorsunuz ve seçtiğiniz bir satıcı var mı ben aldım ama yanlış ürün geldi şikayetimi yazdım çıktım
Ben yatak,arabası,taşıma koltuğu,bez,ıslak mendil,mama yani anlayacağın bir çok ihtiyacımızı gitti gidiyor dan aldık.
Be hâlâ bez ıslak mendil ve mamayı ordan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Zaten daha önce sürekli kullandığım bir siteydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…