- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.561
Stres yapma canım artar yavaş yavaş. Benim de üzüntüden gitti ilk günler daha yeni yeni artmaya başladıDün akşam sütüm kesildi kızlar Dün biraz aç kalmışım o telaşta biraz da gerildim için sanırım bir şeyler yiyince az az gelmeye başladı Şu an var Ama önceki günlerdeki gibi değil kızım biraz çektiğinde bitiyor ilk kez başıma geldi Neyse ki doyuyor
canım neden öyle dedi dr?
canım peki beyazlık? vücuduna göre daha beyazPeriferik dolaşım sistemi çok gelişmediği için soğuk olurmuş canım.
Mama duzenini nasil oturtdunuz? Benimki maalesef istedigi zaman iciyor, ac degilse agizini bile acmiyor. Aciktiginda 5 dk susturamiyorum, cayla denedim, o zamanda butun siseyi icmek istiyor.Bende not ediyorum canım onun icin program kullanıyorum daha rahat oluyor. Benimle dalga geçtiler başta her şeyi saatli yapıyorsun bebek ne anlar diye ama anlıyorlar. Şimdi ne zaman uyuması, ne zaman mama yemesi gerektiğini biliyor. Gündüz 2 uyku arasında en fazla 1,5-2 saat uyanık birakiyordum başta çok başarılı olmadık ama şimdi düzene uyuyor. Ama çok zorlandim ilk. o inatlasti ben inatlastim sonunda ben kazandım :)))
Emmek istemese de 3 saatte bir memeye koydum canım. Bazen uyudu bazen emdi. Çok emmese de en azından 3 saatte bir yemeye alıştı. Karnı tok olsa da alışkanlığı olsun diye emzirdim. Çünkü bizimki 4-5 saat geçse de yemek istemiyordu şimdi alıştı şükür. Çayla nasıl denedin canım onu anlamadım. Mama mı yemek istemiyor bebeğinMama duzenini nasil oturtdunuz? Benimki maalesef istedigi zaman iciyor, ac degilse agizini bile acmiyor. Aciktiginda 5 dk susturamiyorum, cayla denedim, o zamanda butun siseyi icmek istiyor.
Hangi siteden alıyorsunuz ve seçtiğiniz bir satıcı var mı ben aldım ama yanlış ürün geldi şikayetimi yazdım çıktımBen ikisinden de kullandım canım bizde öyle bir sorun olmadı. Biz de her yerde bulamıyoruz premium care internetten alıyorum ben hem daha uyguna geliyor
Gitti gidiyordan alıyorum canım başarılı ya da çok başarılı satıcı yazanları tercih ediyorum. Bir de önce satıcıya mesaj atıyorum konuşuyorum ikna olursam öyle alıyorumHangi siteden alıyorsunuz ve seçtiğiniz bir satıcı var mı ben aldım ama yanlış ürün geldi şikayetimi yazdım çıktım
Teşekkür ederim internet alışverişi yapmamıştım daha önce, bir de bu şekilde dikkat edeyim satıcılaraGitti gidiyordan alıyorum canım başarılı ya da çok başarılı satıcı yazanları tercih ediyorum. Bir de önce satıcıya mesaj atıyorum konuşuyorum ikna olursam öyle alıyorum
Evet benimki de öyle. Doktora sordum normal kan değerleriyle ilgisi olacağını düşünmüyoruz Dedi bir de emzirirken eldivenleri çıkarın göğsünüze dokunsun hem süt üretimi artıyor hem dokunma yetisi gelişiyor aynı zamanda da aktif hareket ettiği için ısınıyor :)günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Kızlar bebeği uyumayanlar deneyebilir. Benim deneyen arkadaşlarım var işe yariyormus. Çocuğun göz kasları yorulduğu için uyuyakaliyormus :)
Yok canim isme özel olanlar daha pahalıydı ben o kadar pahalı birşey yaptırmak istemedim
Bana da arkadaşım söyledi canım o denemiş uyumuş hemen. Göz kasları yorulduğu için uyuyolarmis hemen :)Aa geçen gün bende tesadüfen yaptım bunu :)
Babasının kucağında geziyodu çok uykusu vardı.kızım uyusana artık dedim.bu hareketi elimde sadece bir kere yaptım.anında kapattı gözünü uyudu :)
Bu bez isi de ne kadar cetrefilli. 5 yildizi pampersi aktif bebegi kafam karisti valla :) bizdeki 1 numaralar 5 yildiz olandanmis ama 2 numaralar pampers. Insallah memnun kalirim
Evet bende nasiplendim bir kaç defa o yüzden önlem alıyorum artıkKizlar bu konu hic gundeme geldi mi hatirmaladim.
Benim bebegim kakasini coook tazyikli yapiyor. Hatta bu nedenle neredeyse gece alt temizlemelerim tum kiyafetlerimi degistirmekle sonuclaniyor
Altini acip bekliyorum ona ragmen yeni bez koydugumda ve uzerime gelmemesi icin kendimce onlemler aldigimda bile bi sekilde nasibimi aliyorum
Sizde de bu kadar tazyikli mi kakalar? Normal mi bilemedim
Ben ilk telefonla arayip bilgi aldim sonra gidip basvuru yaptim. Basvurmadan yattigini bilmiyordum.peki para yatinca bilgi mesaji gibi bisiy geldi mi sana canim ?
Bana da arkadaşım söyledi canım o denemiş uyumuş hemen. Göz kasları yorulduğu için uyuyolarmis hemen :)
Günaydın kızlar prizma premium çare bezler gitti gidiyorda indirime girmiş.hazır indirimdeyken ben 3numara bez aldım.
Ben yatak,arabası,taşıma koltuğu,bez,ıslak mendil,mama yani anlayacağın bir çok ihtiyacımızı gitti gidiyor dan aldık.Hangi siteden alıyorsunuz ve seçtiğiniz bir satıcı var mı ben aldım ama yanlış ürün geldi şikayetimi yazdım çıktım
canım peki beyazlık? vücuduna göre daha beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?