2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar slingle bebeği dışa dönük bağlayabiliyor muyuz internette baktım ama bulamadım birde sizlere sorayım kullanan arkadaşlar vardı

Eldiven taktığındada soğuk oluyormu?ben eldivenleri çıkardığımda soğuk oluyor.
Ama ayakları genelde hep sıcak.bazen havalansın diye soyuyorum çocuğu.2 dk içinde hemen soğuyo ayakları.
yok canım o zaman soğuk değil ama çokarır çıkarmaz buz gibi

Cnm gazla birlikte attigi icin tazikli. Bdnde hergun kiyafet degistiriyorum. Prima premium care bes yildizli kullaniyorum. Molfix aldim deneme paketi yumusak ici kalin bayagi bakalim. Primalarin ici tahta gibi cekmiyor hic zaten .

Cnm gazla birlikte attigi icin tazikli. Bdnde hergun kiyafet degistiriyorum. Prima premium care bes yildizli kullaniyorum. Molfix aldim deneme paketi yumusak ici kalin bayagi bakalim. Primalarin ici tahta gibi cekmiyor hic zaten .
Canim ben de onu kullaniyorum hic sizdirma olmadi. Ama molfix deneyimini bizlerle paylasirsan sevinirim. Degistirmek istersem alternatif olur

yok canım o zaman soğuk değil ama çokarır çıkarmaz buz gibi
Bebeğimiz ilk doğduğunda bizde çok panikliyoduk acaba üşüyomu diye.
Ağustos sıcağında nasıl üşücekse çocuk :)
Nette araştırdım bebeklerde el ayak soğukluğu üşüdüğü anlamına gelmezmiş.
Burnu ve ensesi soğuksa üşürmüş çocuk.

Gunesulas nuk un çok farklı modellerde kauçuk emziği var hangisini kullandinda tutuyor.
Denemediğim marka ve ürün kalmadı söylediğinde denemek istiyorum.
Hangisi acaba nuk un

Aa geçen gün bende tesadüfen yaptım bunu :)
Babasının kucağında geziyodu çok uykusu vardı.kızım uyusana artık dedim.bu hareketi elimde sadece bir kere yaptım.anında kapattı gözünü uyudu :)
Bende uyuöasını istiyorsam emzirirken ellerimle gözlerini kaparatarak uyutmuştum bir kaç kez :)

Aynı benim kızımı tarif etmişsin,biz senle aynı gün Doğum yapmıştık acaba o yüzden mi çok benziyorlar:)

Uykusuz anneler diye bir sayfa var canım orada çocuğa uyku eğitimi nasıl verilir o anlatılıyor. Derin uyku uykunun 2. Evresiymiş ona nasıl geçebilir bebek o anlatılıyor. Bir bak istersen
Kaç günlüksünüz canım ? Ben ilk üç ay çocuklarda uyku eğitimi verilmez diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…