- 15 Ağustos 2015
- 78
- 174
- 93
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.581
yok canım o zaman soğuk değil ama çokarır çıkarmaz buz gibiEldiven taktığındada soğuk oluyormu?ben eldivenleri çıkardığımda soğuk oluyor.
Ama ayakları genelde hep sıcak.bazen havalansın diye soyuyorum çocuğu.2 dk içinde hemen soğuyo ayakları.
Kızlar slingle bebeği dışa dönük bağlayabiliyor muyuz internette baktım ama bulamadım birde sizlere sorayım kullanan arkadaşlar vardı
Cnm gazla birlikte attigi icin tazikli. Bdnde hergun kiyafet degistiriyorum. Prima premium care bes yildizli kullaniyorum. Molfix aldim deneme paketi yumusak ici kalin bayagi bakalim. Primalarin ici tahta gibi cekmiyor hic zaten .Kizlar bu konu hic gundeme geldi mi hatirmaladim.
Benim bebegim kakasini coook tazyikli yapiyor. Hatta bu nedenle neredeyse gece alt temizlemelerim tum kiyafetlerimi degistirmekle sonuclaniyor
Altini acip bekliyorum ona ragmen yeni bez koydugumda ve uzerime gelmemesi icin kendimce onlemler aldigimda bile bi sekilde nasibimi aliyorum
Sizde de bu kadar tazyikli mi kakalar? Normal mi bilemedim
El ve ayaklar soguk olurmus zaten canım usume terlemeye sırtından bakalımgünaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Öyle mi peki o zaman bende dışarıyı seyretsin istedim yoksa sağa sola çeviriyor kafayı rahat olsun diye neyse kanguru da artıkcnm pek önerilmiyo penye slinglerde, yenidoğanda hiç önerilmiyo zaten
Canim ben de onu kullaniyorum hic sizdirma olmadi. Ama molfix deneyimini bizlerle paylasirsan sevinirim. Degistirmek istersem alternatif olurCnm gazla birlikte attigi icin tazikli. Bdnde hergun kiyafet degistiriyorum. Prima premium care bes yildizli kullaniyorum. Molfix aldim deneme paketi yumusak ici kalin bayagi bakalim. Primalarin ici tahta gibi cekmiyor hic zaten .
Bebeğimiz ilk doğduğunda bizde çok panikliyoduk acaba üşüyomu diye.yok canım o zaman soğuk değil ama çokarır çıkarmaz buz gibi
Daha az kan gittiği için canım. İyi kanlanan bölgeler daha pembe olurcanım peki beyazlık? vücuduna göre daha beyaz
GüzelmişKızlar bebeği uyumayanlar deneyebilir. Benim deneyen arkadaşlarım var işe yariyormus. Çocuğun göz kasları yorulduğu için uyuyakaliyormus :)
GüzelmişKızlar bebeği uyumayanlar deneyebilir. Benim deneyen arkadaşlarım var işe yariyormus. Çocuğun göz kasları yorulduğu için uyuyakaliyormus :)
Canım kanguruda da ilk aylarda dışa dönük önerilmiyor. Anneye dönük olmalıÖyle mi peki o zaman bende dışarıyı seyretsin istedim yoksa sağa sola çeviriyor kafayı rahat olsun diye neyse kanguru da artık
Canım gözün aydın emzik gerçekten kurtarıcı yoksa bizi emzik yapıyorlar.Mutluluktan ağlamak üzereyim. Kızım emzik tuttuNuk kauçuk uçlu. Bi deneyin derim. Kendisi hafif, ucu da kauçuk olduğu için yumuşak
Bende uyuöasını istiyorsam emzirirken ellerimle gözlerini kaparatarak uyutmuştum bir kaç kez :)Aa geçen gün bende tesadüfen yaptım bunu :)
Babasının kucağında geziyodu çok uykusu vardı.kızım uyusana artık dedim.bu hareketi elimde sadece bir kere yaptım.anında kapattı gözünü uyudu :)
Aynı benim kızımı tarif etmişsin,biz senle aynı gün Doğum yapmıştık acaba o yüzden mi çok benziyorlar:)Gozun aydin diyelim o zaman canim :) emzik kurtarici resmen ama bizde soyle bir sorun baslatti emzikte sadece meme ucunu emiyormus gibi hissettigi icin emzik vermeye basladigimizdan beri mememin kahverengi kismiyla beraber tam kavramiyor maalesef... Insallah sizde oyle bi skinti olmaz.
Bu arada diger yazinda bebeginin uyumasi ile ilgili yazdigin hersey bizde de ayni memede uyuyor gazi ciktiktan sonra max. 10 dk uyuyor. Ben de gozlerini tam actiginda kucagima alip emzigini veriyorum ve hafif hafif sallayarak evin icinde tur atiyorum :) kesin daliyor bu sekilde ama bi kac kez tekrarlamam gerekiyor cogu zaman. Bizimki cok zor daliyor uykuya kendini zorla uyandirmaya calisiyor gibi hareketler yapiyor :) mesela zooorla gozlerini acmaya calismak gibi :))
Kaç günlüksünüz canım ? Ben ilk üç ay çocuklarda uyku eğitimi verilmez diye biliyordum.Uykusuz anneler diye bir sayfa var canım orada çocuğa uyku eğitimi nasıl verilir o anlatılıyor. Derin uyku uykunun 2. Evresiymiş ona nasıl geçebilir bebek o anlatılıyor. Bir bak istersen
Nerden yaptırdın canımCanım ben 50 tanesini 50 liraya yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?