- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.601
günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
galiba 4kilo,ama 2 numara Bizde de bacaklarında iz yapıyor.3 numaranın kilo aralığı 5-9kg mış.Bebeğin kaç kilo canım.biz 2 numaradayız ama kızımın bacaklarında lastik izi oluyor.acaba 3 e geçsek mi?
Tahminen 5 kilodur bebeğim
Hacı Şerif’ten aldık sorun yaşamadık.melodi çikolata da iyi diye duydum.Bugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Bebişlerimiz aynı gün doğmuşlar.Bugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Olabilir canim :) insallah 40imizda duzene girer miniklerAynı benim kızımı tarif etmişsin,biz senle aynı gün Doğum yapmıştık acaba o yüzden mi çok benziyorlar:)
Canim ben haci serif ten yaptirmistim. Cok hizli ve cok korunakli gelmisti.memnun kalmistim bi bak istersenBugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Canım hayırlı ugurlu olsun bi düzen varmı uykuda beslenmede ? Darısı basımıza bakalım az kaldıBugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Bizim bugün kırkımız çıktı
Bakalım bir düzenimiz gelicekmi,gelecekse nasıl bir düzen olucak meraklar icerisendeyim
2 gun once sutum gitmisti cok sukur bugun geri geldi saracoglunun incir kuru cok ise yaradi ilk bardakta etkisini gosterdi
Bugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Nuk baby Rose damaklı kauçuk canımGunesulas nuk un çok farklı modellerde kauçuk emziği var hangisini kullandinda tutuyor.
Denemediğim marka ve ürün kalmadı söylediğinde denemek istiyorum.
Hangisi acaba nuk un
Teşekkür ederim cnn. Yarın bizde alalım bakayım tutacakmı.Nuk baby Rose damaklı kauçuk canım
Emzik işe yarar canım. Yakında oturur uyku düzeni merak etme :)GüzelmişBenim kız uykuya dalıyor hemen de derin uykuya geçmeden uyanıyor hemen. Bi de ona çare bulsak
Teşekkür ederiz cnm sağlıkla nice kırklara diyelim o zaman hepimize40larınız hayırlı olsun kızlarr.Alas cnm nasıl bi kür o ?
40 günlük olduk bugün :) genelde öyle diyorlar canım ama ben deneyeyim dedim oldu. Hatta çok dalga geçtiler bebek ne anlar diye anlıyorlar şimdi gayet rahatız ikimizde :))Kaç günlüksünüz canım ? Ben ilk üç ay çocuklarda uyku eğitimi verilmez diye biliyordum.
Gitti gidiyordan yaptırdım canım bulursam linkini atarım sanaNerden yaptırdın canım
Ben karnı tok ve uykusu varken veriyorum. Hala almak istemiyor başta. Israr ediyorum sonradan emmeye başlıyor. Hemen gözler gidiyor zatenTeşekkür ederim cnn. Yarın bizde alalım bakayım tutacakmı.
Kırkınız çıktı belki huy değişimi yaşarız bu konuda da tutarız emziği.
Kırkımız hayırlı olsun o zaman40 günlük olduk bugün :) genelde öyle diyorlar canım ama ben deneyeyim dedim oldu. Hatta çok dalga geçtiler bebek ne anlar diye anlıyorlar şimdi gayet rahatız ikimizde :))
Evet canım hayırlı olsun kirkimiz. Ne çok varmış 13 ünde doğan bebek :))Kırkımız hayırlı olsun o zaman
Hatırladım biz beraberdik.
Evet bende deniyorum ilk 5 dk. Tutuyor sonra hooop atıyorBen karnı tok ve uykusu varken veriyorum. Hala almak istemiyor başta. Israr ediyorum sonradan emmeye başlıyor. Hemen gözler gidiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?