2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
günaydın kızlar. ya sizin bebişlerin de elleri ve ayakları soğuk veya vücuduna göre daha soğuk mu? acaba kansız mı benim bebiş?
Bebeğin kaç kilo canım.biz 2 numaradayız ama kızımın bacaklarında lastik izi oluyor.acaba 3 e geçsek mi?
Tahminen 5 kilodur bebeğim
galiba 4kilo,ama 2 numara Bizde de bacaklarında iz yapıyor.3 numaranın kilo aralığı 5-9kg mış.

Hacı Şerif’ten aldık sorun yaşamadık.melodi çikolata da iyi diye duydum.

A angel5angel canım Benin kızım eldiven takmıyor ve uyurken battaniye içinde olmasını sevmiyorhemem çıkarıyor. elleri hep soğuk ve beyaz.ayakları da soğuk.burda arkadaşlar gaz için ayaklarını sıcak tutuyoruz dediler bende 2patikli bir çorap giydiriyorum.

Bebişlerimiz aynı gün doğmuşlar.
Kırkınız hayırlı olsun , sağlıkla büyütelim inşallah.

Canim ben haci serif ten yaptirmistim. Cok hizli ve cok korunakli gelmisti.memnun kalmistim bi bak istersen

Canım hayırlı ugurlu olsun bi düzen varmı uykuda beslenmede ? Darısı basımıza bakalım az kaldı

Bizim bugün kırkımız çıktı
Bakalım bir düzenimiz gelicekmi,gelecekse nasıl bir düzen olucak meraklar icerisendeyim

2 gun once sutum gitmisti cok sukur bugun geri geldi saracoglunun incir kuru cok ise yaradi ilk bardakta etkisini gosterdi

40larınız hayırlı olsun kızlarr. Alas cnm nasıl bi kür o ?

Teşekkür ederim cnn. Yarın bizde alalım bakayım tutacakmı.
Kırkınız çıktı belki huy değişimi yaşarız bu konuda da tutarız emziği.
Ben karnı tok ve uykusu varken veriyorum. Hala almak istemiyor başta. Israr ediyorum sonradan emmeye başlıyor. Hemen gözler gidiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…