- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.621
Senin bahsettiğin diğer yöntemler gibi değil. Ağlasada kucağına almalı şu kadar dakika falan gibi değil galiba. Onları ben de yapamam. O kadar ağlatamam bebeğimi40 günlük olduk bugün :) genelde öyle diyorlar canım ama ben deneyeyim dedim oldu. Hatta çok dalga geçtiler bebek ne anlar diye anlıyorlar şimdi gayet rahatız ikimizde :))
O arada uyumuyor muEvet bende deniyorum ilk 5 dk. Tutuyor sonra hooop atıyor
Evet değilmi yasağlıkla büyüsünler inşallahEvet canım hayırlı olsun kirkimiz. Ne çok varmış 13 ünde doğan bebek :))
Malesef atıyor emziği dalmak için meme veriyorum emzik niyetine beni kullanıyor sıpaO arada uyumuyor mu
Yok canım değil. Benimki aşama aşama. Başta kucağıma da alıyorum sallıyorum da. Zaten bende ağlatamam kıyamam :)Senin bahsettiğin diğer yöntemler gibi değil. Ağlasada kucağına almalı şu kadar dakika falan gibi değil galiba. Onları ben de yapamam. O kadar ağlatamam bebeğimi
8 tane incirle bir havucu yarim litre suda 5 dk kaynatip sabah aksam iciyoruz40larınız hayırlı olsun kızlarr.Alas cnm nasıl bi kür o ?
Evet öğretmenimEvet ben de okumuştum bu yazıyı. Sen öğretmendin değil mi? Senin bu tarzını seviyorum. Bi konu mu tartışılıyor hemen bilimsel bir yazıyla sorunu çözüyorsun
Teşekkür ederiz Walla canım ben onun huyunu öğrenmeye başladım o da benim galiba gece uykularımız daha düzenli olmaya başladı son 1 haftadır gaz sancılarımız devam onun dışında düzene giren pekte bir şey yön maalesefCanım hayırlı ugurlu olsun bi düzen varmı uykuda beslenmede ? Darısı basımıza bakalım az kaldı
Çok teşekkür ederiz canım40larınız hayırlı olsun kızlarr.Alas cnm nasıl bi kür o ?
Sağol canım bakayım ben de onaCanim ben haci serif ten yaptirmistim. Cok hizli ve cok korunakli gelmisti.memnun kalmistim bi bak istersen
Bizim kız 14 Eylül'de doğdu ama ben bugün kırkı çıkıyor diye hesaplamıştım yanlış mı hesaplamışım :)Evet canım hayırlı olsun kirkimiz. Ne çok varmış 13 ünde doğan bebek :))
Bugün aksamüstü 4 saat uyuduYok canım değil. Benimki aşama aşama. Başta kucağıma da alıyorum sallıyorum da. Zaten bende ağlatamam kıyamam :)
Çok zor öyle ya. Ben de emzik olmuştumMalesef atıyor emziği dalmak için meme veriyorum emzik niyetine beni kullanıyor sıpa
Yarın cikicak o zaman sizin kirkiniz canım olsun bir günden birşey olmaz :)Bizim kız 14 Eylül'de doğdu ama ben bugün kırkı çıkıyor diye hesaplamıştım yanlış mı hesaplamışım :)
Çok sevindim canım canım daha da düzene girer inşallah zamanla alışır o da senin kurduğun düzene merak etme :)))Bugün aksamüstü 4 saat uyudusana ve nuka dua ettim.
Çok zor öyle ya. Ben de emzik olmuştum
Her hamilenin basına gelmıstır sanırımm canım bana doktor antibiyotik yazmıstı. Tedavı edilmenesi asıl bebege zarar verir simdden hayırlı olsun bebısınİyi akşamlar eylul anneleri ben de Kasım annesi olucam inşallah sizlere birsey sormak istiyorum benim gebeligimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var ilaç şu ne denediysem geçmedi yolun sonuna geldik korkum şu ki doğumda bebeğe geçermi kuvezde kalır diye çok korkuyorum enfeksiyonu hep olanlar neler yasadi
Benim diğer 2 kızımda böyleydi idmanlıyım yaniÇok zor öyle ya. Ben de emzik olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?