2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
40 günlük olduk bugün :) genelde öyle diyorlar canım ama ben deneyeyim dedim oldu. Hatta çok dalga geçtiler bebek ne anlar diye anlıyorlar şimdi gayet rahatız ikimizde :))
Senin bahsettiğin diğer yöntemler gibi değil. Ağlasada kucağına almalı şu kadar dakika falan gibi değil galiba. Onları ben de yapamam. O kadar ağlatamam bebeğimi

İyi akşamlar eylul anneleri ben de Kasım annesi olucam inşallah sizlere birsey sormak istiyorum benim gebeligimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var ilaç şu ne denediysem geçmedi yolun sonuna geldik korkum şu ki doğumda bebeğe geçermi kuvezde kalır diye çok korkuyorum enfeksiyonu hep olanlar neler yasadi

Senin bahsettiğin diğer yöntemler gibi değil. Ağlasada kucağına almalı şu kadar dakika falan gibi değil galiba. Onları ben de yapamam. O kadar ağlatamam bebeğimi
Yok canım değil. Benimki aşama aşama. Başta kucağıma da alıyorum sallıyorum da. Zaten bende ağlatamam kıyamam :)

Canım hayırlı ugurlu olsun bi düzen varmı uykuda beslenmede ? Darısı basımıza bakalım az kaldı
Teşekkür ederiz Walla canım ben onun huyunu öğrenmeye başladım o da benim galiba gece uykularımız daha düzenli olmaya başladı son 1 haftadır gaz sancılarımız devam onun dışında düzene giren pekte bir şey yön maalesef

Bizim oğlan kırkına hazırlık yapıyor maşallah saat 8 gibi başını omzuma koymasıyla uyuması bir dldU daha uyanmadı yüz üstü yatınca uyuyor bizde başında bekleyebiliceğimiz Zaman yüzüstü uyumasını sağlıyoruz

Her hamilenin basına gelmıstır sanırımm canım bana doktor antibiyotik yazmıstı. Tedavı edilmenesi asıl bebege zarar verir simdden hayırlı olsun bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…