2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ay masallah canımm benımkınde koca gun bir kere uyudu ıkı saat sürdü hala kollarımda uyutmaya calısıyorum

Ay masallah canımm benımkınde koca gun bir kere uyudu ıkı saat sürdü hala kollarımda uyutmaya calısıyorum
Can'ım huysuz değilse bırek uyumasın ben cok uğraştım uyumayınca ni Zaman bıraktıysam kendi uyuyup kalıyo yorulup. Yada kulağına şşşşş diye fısılda ve eğilip kalkar gibi yap dizini hafif kır o yetime ayağı yukarı salla bu şekilde anne karnında hissedip ulurlarmış bizimkinde bi kaç fayda etti

Ayva çiçeğinin faydaları nelerdir
Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır,

Kizlar bebeginiz 1 aylik olduktan sonra geceleri uyanmazsa kac saatte bir uyandirip emziriyorsunuz?

Bende o niyetle yasin dağıtmak istiyorum.okundukça yavruma gitsin sevaplar.50 tane yasin yaptırsam ne kadara mal olur sence? Üzeri kadifeli olanlardan mı yaptırdın?
Yok cnim ondan yaptırcaktim ama herkes kadife dağıttı. Internette ciltli yaptırdim. Takım halinde tanesi 4.50 e geldi 50 tane tesbih yasin 225 tl yaptirdim. Lokumluk kulahta tanesi 1 tl ydi 50 tanede omdan yaptirdim. Cokta guzel sorunsuz geldi.

ben ne zama boyle olsam saatte şu yontemle kurtuldum

altına kaçıracak kadar su içmelisin aşırı derecede sıkısana patlayana kadar tuvalete gıtmeyeceksın artık dayanamayacak adar olunca tuvalete gıdeceksın ek seferde geçiriyor bu yöntem en azından ben de yıllardır sonuç verir. hatta ben 2-3 lt su yanıma alıp sıkısana kadar içmeden kalkmıyrum koşarak wc gıdıyorum 1 saate gecmiş oluyor

Kızlar sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı. Evde bi dünya bitki çayı karışımları 4 kutu humana duruyo. Ama hicbirinden etki görmedim ben. Bi arkadasimla karşılaştım laf lafı açtı. Sana bi çay tarifi vericem bnm sütüm kesilmisti bununla toparladim dedi. Kardesi falanda kullanmis. Ve aldim cayi dun ve bugun ictim sadece. Kızlar bu gece mama vermedim oğluma düşünün. Ve sağmaya bile başladım. Sizde deneyin nolur etkisini gorceksiniz. Deneyen olursa benide bilgilendirirse sevinirimm

Eklentiler

• IMG-20171019-WA0012.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 90
Bnim doktorum kesinlikle geceleri uyandirma acıkınca kendi uyanir dedi

Benim doktorumda oyle dedi bikac kez ikimizde uyuyakalmisizz 6 saat uyudugumuz olmuss tabi gunduzzz hic uyumayinca gece bitap dusuyoruz ikimizde kendimi kotu hissettim int baktim ikiye bolunmus durumda bazi doktorlar uyandirilmali 3 saatte diyor bazilari o aglayip uyanana kadar diyor gene bilemedim yani iyi old sordugun ilk oglumda cok dakiktim iki sastte muhakkak o kalkmasa bn kalkar beslerdim resmen bundaa nasil uuyup nasil uyandigimi bilmiyorum kesseler hissetmicem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…