- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.641
Ay masallah canımm benımkınde koca gun bir kere uyudu ıkı saat sürdü hala kollarımda uyutmaya calısıyorumBizim oğlan kırkına hazırlık yapıyor maşallah saat 8 gibi başını omzuma koymasıyla uyuması bir dldU daha uyanmadı yüz üstü yatınca uyuyor bizde başında bekleyebiliceğimiz Zaman yüzüstü uyumasını sağlıyoruz
Can'ım huysuz değilse bırek uyumasın ben cok uğraştım uyumayınca ni Zaman bıraktıysam kendi uyuyup kalıyo yorulup. Yada kulağına şşşşş diye fısılda ve eğilip kalkar gibi yap dizini hafif kır o yetime ayağı yukarı salla bu şekilde anne karnında hissedip ulurlarmış bizimkinde bi kaç fayda ettiAy masallah canımm benımkınde koca gun bir kere uyudu ıkı saat sürdü hala kollarımda uyutmaya calısıyorum
Ben mamajoo kullandım canım onu aldı benim ki denemediysen dene istersennuk ve avent dahıl 4 farklı emzıgın hıcbırını tutmuyo
Valla eşim kimligi cikartirken yapmış inan bilmiyorum canim sorup donerim sanaCanımm dogum parası için nereye basvuruyoruz? Yatıp yatmadıgını nasıl kontrol edebiliriz?
Yok cnim ondan yaptırcaktim ama herkes kadife dağıttı. Internette ciltli yaptırdim. Takım halinde tanesi 4.50 e geldi 50 tane tesbih yasin 225 tl yaptirdim. Lokumluk kulahta tanesi 1 tl ydi 50 tanede omdan yaptirdim. Cokta guzel sorunsuz geldi.Bende o niyetle yasin dağıtmak istiyorum.okundukça yavruma gitsin sevaplar.50 tane yasin yaptırsam ne kadara mal olur sence? Üzeri kadifeli olanlardan mı yaptırdın?
Bnim doktorum kesinlikle geceleri uyandirma acıkınca kendi uyanir dediKizlar bebeginiz 1 aylik olduktan sonra geceleri uyanmazsa kac saatte bir uyandirip emziriyorsunuz?
Biz de bebeğin uyanmasını bekliyorduk banyo yaptırmak için. Yarın yıkayacağız artık :)Yarın cikicak o zaman sizin kirkiniz canım olsun bir günden birşey olmaz :)
ben ne zama boyle olsam saatte şu yontemle kurtuldumİyi akşamlar eylul anneleri ben de Kasım annesi olucam inşallah sizlere birsey sormak istiyorum benim gebeligimin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var ilaç şu ne denediysem geçmedi yolun sonuna geldik korkum şu ki doğumda bebeğe geçermi kuvezde kalır diye çok korkuyorum enfeksiyonu hep olanlar neler yasadi
bu ne kürü canım ?8 tane incirle bir havucu yarim litre suda 5 dk kaynatip sabah aksam iciyoruz
çözüm tutacagı bir emzik bulmakta mı yani ? hımmm ne alacagımı da bilmiyorum anne memesi uçlu avent aldım almadı agzınaÇok zor öyle ya. Ben de emzik olmuştum
benımki aventı tutmadı şimdi ne denesem bilmiyorum emzıklerıde tanımıyorum kinuk ve avent dahıl 4 farklı emzıgın hıcbırını tutmuyo
benım 2 saat bıle degıl 10 ar dakkaAy masallah canımm benımkınde koca gun bir kere uyudu ıkı saat sürdü hala kollarımda uyutmaya calısıyorum
3 saatte bir canım ama benimki kendi tam 3 saatte bir uyanıyor zatenKizlar bebeginiz 1 aylik olduktan sonra geceleri uyanmazsa kac saatte bir uyandirip emziriyorsunuz?
Well care kullanıyorum canımkzılar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ?
Bnim doktorum kesinlikle geceleri uyandirma acıkınca kendi uyanir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?