- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.661
kzılar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ?
Kızlar sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı. Evde bi dünya bitki çayı karışımları 4 kutu humana duruyo. Ama hicbirinden etki görmedim ben. Bi arkadasimla karşılaştım laf lafı açtı. Sana bi çay tarifi vericem bnm sütüm kesilmisti bununla toparladim dedi. Kardesi falanda kullanmis. Ve aldim cayi dun ve bugun ictim sadece. Kızlar bu gece mama vermedim oğluma düşünün. Ve sağmaya bile başladım. Sizde deneyin nolur etkisini gorceksiniz. Deneyen olursa benide bilgilendirirse sevinirimm
Süt arttırmak icinbu ne kürü canım ?
Isırgan tohummu kendisi mi?Kızlar sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı. Evde bi dünya bitki çayı karışımları 4 kutu humana duruyo. Ama hicbirinden etki görmedim ben. Bi arkadasimla karşılaştım laf lafı açtı. Sana bi çay tarifi vericem bnm sütüm kesilmisti bununla toparladim dedi. Kardesi falanda kullanmis. Ve aldim cayi dun ve bugun ictim sadece. Kızlar bu gece mama vermedim oğluma düşünün. Ve sağmaya bile başladım. Sizde deneyin nolur etkisini gorceksiniz. Deneyen olursa benide bilgilendirirse sevinirimm
Peki ortalama kac saatte uyaniyor canim? Ben hep 3 saatte bir uyandirdigim icin biraksam ne kadar uyur bilemiyorum.Bnim doktorum kesinlikle geceleri uyandirma acıkınca kendi uyanir dedi
Ben de suan uc saattr bir uyandiriyorum ama yanlis hatirlamiyorsam doktor 1 aylik olduktan sonra dort saatte bir uyandirirsin demisti. Carsamba 1 aylik olacak ve randevumuz 40inda. Kac saatte bir uyandirsam emin olamadim :)3 saatte bir canım ama benimki kendi tam 3 saatte bir uyanıyor zaten
Ben vitasanol kullaniyorum canim. Icinde d vitamini de olan bir multivitamin.kzılar d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz ?
Kauçuk uçlu denedin mi. Yumuşak olduğu için daha rahat tuttu. Hala ilk başta cebelleşiyoruz. Sonra emiyornuk ve avent dahıl 4 farklı emzıgın hıcbırını tutmuyo
uyandırma demişti doktorum. Acıkınca uyanıyor kendileriKizlar bebeginiz 1 aylik olduktan sonra geceleri uyanmazsa kac saatte bir uyandirip emziriyorsunuz?
Ben mamajoo kullandım canım onu aldı benim ki denemediysen dene istersen
Kauçuk uçlu denedin mi. Yumuşak olduğu için daha rahat tuttu. Hala ilk başta cebelleşiyoruz. Sonra emiyor
Denicem canım bunu inşallah işe yarar bende deKızlar sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı. Evde bi dünya bitki çayı karışımları 4 kutu humana duruyo. Ama hicbirinden etki görmedim ben. Bi arkadasimla karşılaştım laf lafı açtı. Sana bi çay tarifi vericem bnm sütüm kesilmisti bununla toparladim dedi. Kardesi falanda kullanmis. Ve aldim cayi dun ve bugun ictim sadece. Kızlar bu gece mama vermedim oğluma düşünün. Ve sağmaya bile başladım. Sizde deneyin nolur etkisini gorceksiniz. Deneyen olursa benide bilgilendirirse sevinirimm
Bence bebeğin karar versin canım. Acikinca zaten kalkicak merak etme aç kalmıyor şimdiki bebisler benimki ortaligi inletiyor :)))Peki ortalama kac saatte uyaniyor canim? Ben hep 3 saatte bir uyandirdigim icin biraksam ne kadar uyur bilemiyorum.
Ben de suan uc saattr bir uyandiriyorum ama yanlis hatirlamiyorsam doktor 1 aylik olduktan sonra dort saatte bir uyandirirsin demisti. Carsamba 1 aylik olacak ve randevumuz 40inda. Kac saatte bir uyandirsam emin olamadim :)
Silikon canım benimki de kauçuk tutmuyorucu nasıl ?
nuk kaucuk cnm
Silikon uçlu bir tane dene. Wee nin falan alabilirsin çok para vermemek icin. Sonuçta tutmayabilir. Bitane de kauçuk uçlu dene. Almasa da ısrarcı ol. Ara ara tekrar dene. Karnı tok ve uykuluyken dönerse tutma oranı artarçözüm tutacagı bir emzik bulmakta mı yani ? hımmm ne alacagımı da bilmiyorum anne memesi uçlu avent aldım almadı agzına
Canım gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun benim kız 3 bucuk olmasına ragmen bende öyle hissediyorum eskiden çok ilgileniyodum şimdi bebeğim çok uykusuz ona vakit az ayırabiliyorm kardeşine zarar vermiyor aksine çok yardımcı oluyor ama oda yemek oynamak istiyor annem vardı gitti 10 gün tek kaldık bebekten yemek bile yiyemedim annemi geri çağırdım düzen oturana kadar yalnız kalmamız mümkün görünmüyor sende ya çağır ya git gerçekten insan sabırlı olsa da büyüklere ister istemez sorumluluk yükleyip kızabiliyoruz . Ayrıca eşin akıl verene kadar yardımcı olabilir benim eşim erken gelinde çok rahat ediyorum ama işi uzayabiliyo ozaman yapamıyorumKızlar herkese günaydın bırsey danışmak ısıtıyorum eşim sureklı psıkolojık baskı yapıyor bana Yok ben kızımla ılgılenmıyormusum büyük olanla Yok onu iyice boşlamışım onun yanında bebekle ışgılenmeyecekmısım kızıma asla kötü bırsey demeyecekmısım ki zaten yapmam da o benım bebegım ona kötü konuşup kötü davranıyormuşum vs vs ben evde tekım eşım akşam 8-9 da gelır büyük iki yasında küçük 45 günlük ne yapacağımı şaşırdım kızım sureklı küçüğe saldırır fırsatında ısırır kaç kere oldu güzel güzel anlatıyorum ama yok bende artık yapma etme demeye kural koymaya başladım bu şimdi kötü davranmak oldu şimdiye kadar bir dedıgıniıkı etmedim hala oyun icin vakıt ayırıyorum ona elimden geldiğince yemeği bezi üstü bası hepsı bende ama yınede esım beynıme ısledi kendı eve gelır çocuğun elıne tablet verır yatar m... gibi ilgilenmeyen ben olurum bide üstüne vicdan kızımın bebeklıgını çalmış gıbı hıssedıyorum ona artık büyüdün yapma etme dur vur gıbı kısıtlayacak haller yüklüyorum evet ama başka çarem de Yok küçük de bakıma muhtaç daha fazlası gelemiyor elımdem uykusuzluk yorgunluk yalnıZlık yetememezlik bitiyorum resmen gün ve gun ... kime haksızlık bu kendıme mı çocuklara mı vicdanım benı bazen rahatsız ediyor ...
canım bu çayı daha önce ben de yazmıştım ama ben de aşırı bi faydası yok yada bunu içmesem daha mı beyer olurdu bilemiyorumKızlar sütümü arttırmak için denemediğim şey kalmadı. Evde bi dünya bitki çayı karışımları 4 kutu humana duruyo. Ama hicbirinden etki görmedim ben. Bi arkadasimla karşılaştım laf lafı açtı. Sana bi çay tarifi vericem bnm sütüm kesilmisti bununla toparladim dedi. Kardesi falanda kullanmis. Ve aldim cayi dun ve bugun ictim sadece. Kızlar bu gece mama vermedim oğluma düşünün. Ve sağmaya bile başladım. Sizde deneyin nolur etkisini gorceksiniz. Deneyen olursa benide bilgilendirirse sevinirimm
Valla cnim doktor sinirlendirme çocuğu seni habire uykundan uyandirip yemek ye deseler kalkinca yerim demezmisin cocuk uyuyarak buyuyecek dedi. Banada mantikli geldi :)) ki gerci cok nadir 5 saat kadar uyuyo genelde 2 saatte bi kalkiyoBenim doktorumda oyle dedi bikac kez ikimizde uyuyakalmisizz 6 saat uyudugumuz olmuss tabi gunduzzz hic uyumayinca gece bitap dusuyoruz ikimizde kendimi kotu hissettim int baktim ikiye bolunmus durumda bazi doktorlar uyandirilmali 3 saatte diyor bazilari o aglayip uyanana kadar diyor gene bilemedim yani iyi old sordugun ilk oglumda cok dakiktim iki sastte muhakkak o kalkmasa bn kalkar beslerdim resmen bundaa nasil uuyup nasil uyandigimi bilmiyorum kesseler hissetmicem yani
Kurutulmuş canım aktarda onu veriyolar direkIsırgan tohummu kendisi mi?
Gazi varsa saat başı yada 2 3 saatte uyaniyo. Bazende 4 5 saat uyuyoruzPeki ortalama kac saatte uyaniyor canim? Ben hep 3 saatte bir uyandirdigim icin biraksam ne kadar uyur bilemiyorum.
Ben de suan uc saattr bir uyandiriyorum ama yanlis hatirlamiyorsam doktor 1 aylik olduktan sonra dort saatte bir uyandirirsin demisti. Carsamba 1 aylik olacak ve randevumuz 40inda. Kac saatte bir uyandirsam emin olamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?