- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.681
Aa görmemiştim cnim. Bnde acaip faydası oldu hemen yazmak istedimcanım bu çayı daha önce ben de yazmıştım ama ben de aşırı bi faydası yok yada bunu içmesem daha mı beyer olurdu bilemiyorumyalnız ben anasonu yıldız anason kullanıyorum daha etkili oluyo gazı da önlüyo
Insallahh cnim faydasi olursa nasil sevinirimDenicem canım bunu inşallah işe yarar bende de
Canım hepimiz aynı durumdayız öyle konuşmakla olmuyor iki saat eşine bırak bi görsün nasıl oluyor benim eşimde ilk önce öyle diyordu şimdi Allah sabır versin sana diyor büyüğe anlatsan da anlamıyor bide benim küçük devamlı ağlıyor bırakıp büyükle ilgilenemiyorum hiç karnını bile zor doyuruyorum sen kendine haksızlık etme geçecek bugünlerKızlar herkese günaydın bırsey danışmak ısıtıyorum eşim sureklı psıkolojık baskı yapıyor bana Yok ben kızımla ılgılenmıyormusum büyük olanla Yok onu iyice boşlamışım onun yanında bebekle ışgılenmeyecekmısım kızıma asla kötü bırsey demeyecekmısım ki zaten yapmam da o benım bebegım ona kötü konuşup kötü davranıyormuşum vs vs ben evde tekım eşım akşam 8-9 da gelır büyük iki yasında küçük 45 günlük ne yapacağımı şaşırdım kızım sureklı küçüğe saldırır fırsatında ısırır kaç kere oldu güzel güzel anlatıyorum ama yok bende artık yapma etme demeye kural koymaya başladım bu şimdi kötü davranmak oldu şimdiye kadar bir dedıgıniıkı etmedim hala oyun icin vakıt ayırıyorum ona elimden geldiğince yemeği bezi üstü bası hepsı bende ama yınede esım beynıme ısledi kendı eve gelır çocuğun elıne tablet verır yatar m... gibi ilgilenmeyen ben olurum bide üstüne vicdan kızımın bebeklıgını çalmış gıbı hıssedıyorum ona artık büyüdün yapma etme dur vur gıbı kısıtlayacak haller yüklüyorum evet ama başka çarem de Yok küçük de bakıma muhtaç daha fazlası gelemiyor elımdem uykusuzluk yorgunluk yalnıZlık yetememezlik bitiyorum resmen gün ve gun ... kime haksızlık bu kendıme mı çocuklara mı vicdanım benı bazen rahatsız ediyor ...
hacışerif ten verdim ben sipariş canım çok çabuk ulaştı elime ürünler fiyatı da nispeten daha uygun geldi banaBugün kırkımız uçtu hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah evlatlarımızın bu arada isimli çikolata yaptıracam bir site adresi paylaşılmıştı bulamıyorum çikolata siparişi Verenler nerden verdiniz acaba ?
Yok cnim ondan yaptırcaktim ama herkes kadife dağıttı. Internette ciltli yaptırdim. Takım halinde tanesi 4.50 e geldi 50 tane tesbih yasin 225 tl yaptirdim. Lokumluk kulahta tanesi 1 tl ydi 50 tanede omdan yaptirdim. Cokta guzel sorunsuz geldi.
Elimdekiler bitsin 3 e geçiyim en iyisi.galiba 4kilo,ama 2 numara Bizde de bacaklarında iz yapıyor.3 numaranın kilo aralığı 5-9kg mış.
Bende uyuöasını istiyorsam emzirirken ellerimle gözlerini kaparatarak uyutmuştum bir kaç kez :)
Tabi cnım nezaman istersenÇok sağol canım.netten yaptırırsam sana danışırım.
Ya benimki çok zorlayınca öğürüyo. Ben napcam bilmiyorum hiçBen karnı tok ve uykusu varken veriyorum. Hala almak istemiyor başta. Israr ediyorum sonradan emmeye başlıyor. Hemen gözler gidiyor zaten
Canim bizde olmadi deneyimli degilim o konuda ama annem konak olursa banyodan once biraz zeytin yagi surup bekletip banyo esnasinda yumusak bebek firca taraklari varya onlarla tarariz hepsi cikar demisti.kızlar ya kızımın başında konak olmuşhalbuki konak önleyici şampuan kullanıyorum hem de çok fazla. napsam? ilkinde hiç olmamıştı konak falan
Bende gozunu ortuyorum. Sapkasini ondiriyorum. Yada besigin uzerine ortu orttum yuzune degmiyor. Uyku hormonu karanlikta salgilanir. Karanlikta los isikta bizimde uykumuz gelir. Ellirimle alnini oksuyorum gozleri kapaniyor.Bende dün öyle uyuttum :)
Sonra düşündüm eskiden annelerimiz örtü örterdi çocuğun gözlerine.
dün beşiğe koyunca uyandı.hemen gözlerini örttüm. sorunsuz uyudu :)
Buyuk oglumda bende konak onleyici kullandim mustelanin konak olmustu. Bir hafta yada on ginde bir sampuanlamak gerekiyor. Bunda oyle yapiyorum. Z. Yag ben mari usulu isit biraz soguk olmasin surup yika. Tarakla cikarmaya calis. Taraga pamuk gecirip tariyorduk. Bir kac yapmada ancak geciyor. Az kalsa bile yayiliyor nasil birseyse . İlk oglumda uzin surdu bir ayda gecmeyince aycicek yagiyla yaptik. Aycicek yagi z. Yagina gore daha yumusak daha iyi yumusatti.kızlar ya kızımın başında konak olmuşhalbuki konak önleyici şampuan kullanıyorum hem de çok fazla. napsam? ilkinde hiç olmamıştı konak falan
Verdigin kuru malzemeleri alinca yapicam. Yapan varsa artiran burdan paylassin . Olumlu seyler okuyunca daha bir hevesle yapiyor insan.Tabi cnım nezaman istersen
Aminnn inşallah sağlıkla iyi günlerde büyüsünler kırklarımız hayırlı olsun :)Bebişlerimiz aynı gün doğmuşlar.
Kırkınız hayırlı olsun , sağlıkla büyütelim inşallah.
Insallah fayda eder cnimmmVerdigin kuru malzemeleri alinca yapicam. Yapan varsa artiran burdan paylassin . Olumlu seyler okuyunca daha bir hevesle yapiyor insan.
canım şanslıysan düzelir. benim ilki tam 2 yaşına kadar her gece en geç 2 saatte uyanıp ya emmek istedi ya su istedi ya da süt istedi :)Benim kızım 25 günlük oldu. Simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok kıskandım. 3 saat araliksiz uyuyan bebekler. Benim ki gece bile maksimum 2 saat uyuyor. Genelde 1 - 1buçuk saat uyuyor. Umarım düzelir
Gecmis olsun insallah ates olmaz. Saglik ocaginda mi yaptirdiniz? Ben asilar konusunda saglik ocagi ki hastane mi karar veremedim2. Ay aşılarımızı olduk. 3 taneateş yapabilirmiş. İnşallah sorunsuz atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?