- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.701
Benim kızım 25 günlük oldu. Simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok kıskandım. 3 saat araliksiz uyuyan bebekler. Benim ki gece bile maksimum 2 saat uyuyor. Genelde 1 - 1buçuk saat uyuyor. Umarım düzelir
Benim doktorum 45 gunluk olana kadar minimum 3 saatte bir beslenmesi lazim demisti.3 saati gecerse ve uyumaya devam ederse kan sekeri duser ve ayilmaz uyumaya devam eder demisti.45 gunluk olana kadar vucudu yag depolamaliymis ve 3 saati gecirmemeliymisiz.uzun uyuyunca uyandirdim hep.zaten karni toksa 2bucuk saat sonra kendileri uyanir.45 gunden sonra kendi belirleyecek demisti.gunde yaklasik 7-8 defa beslenmeli demisti.canım her bebek farklı kıyaslamak doğru değil. Benim bebeğim 48 günlük ama hala bu şekilde değil.
canm hani verem aşisi sadece carsamba gunlri oluyoms ya bz 9 haftalk oldk hala yapmadk yarn gitmemz gerwkiyo ama sansa sehir disindaym kaldi iki hafta sonraya2. Ay aşılarımızı olduk. 3 taneateş yapabilirmiş. İnşallah sorunsuz atlatırız
Tabi her bebek farklı inşallah güzel uykulu günlerimiz olur hepimizin.canım her bebek farklı kıyaslamak doğru değil. Benim bebeğim 48 günlük ama hala bu şekilde değil.
Benim doktorum 45 gunluk olana kadar minimum 3 saatte bir beslenmesi lazim demisti.3 saati gecerse ve uyumaya devam ederse kan sekeri duser ve ayilmaz uyumaya devam eder demisti.45 gunluk olana kadar vucudu yag depolamaliymis ve 3 saati gecirmemeliymisiz.uzun uyuyunca uyandirdim hep.zaten karni toksa 2bucuk saat sonra kendileri uyanir.45 gunden sonra kendi belirleyecek demisti.gunde yaklasik 7-8 defa beslenmeli demisti.
Tabi her bebek farklı inşallah güzel uykulu günlerimiz olur hepimizin.
Bende gece uyandırmıyorum canım 20 gunlukken bıraktım ac olunca uyanıp aglar zaten rahatını bozmak sacma bence deValla cnim doktor sinirlendirme çocuğu seni habire uykundan uyandirip yemek ye deseler kalkinca yerim demezmisin cocuk uyuyarak buyuyecek dedi. Banada mantikli geldi :)) ki gerci cok nadir 5 saat kadar uyuyo genelde 2 saatte bi kalkiyo
Benkmki memeden sonra mama da aliyor bu yuzden hemen acikmiyor.Memeyi kisa emiyorsa ilk gelen sulu sutu aliyor olabilir.uzun emince yagli besleyici sutu de aliyor.benim bebegim cok kisa emiyor sutum az olsugu icin ve siddettli gelmedigi icin hemen biberon istiyor.benım o kadar uzun uyumuyo yatırınca. Anca memede kucakta. Ne denedıysem olmadı
Canım kural koymak ıyı bırsey suan degılse bıle ılerıde rahat edersın sen esıne bakma ozaman esın geldıgınde ya kucugu ya buyugu kucagına ver esının aksamları barı o ılgılensın cok konusan degıl ıs yapan esler ıstıyoruzKızlar herkese günaydın bırsey danışmak ısıtıyorum eşim sureklı psıkolojık baskı yapıyor bana Yok ben kızımla ılgılenmıyormusum büyük olanla Yok onu iyice boşlamışım onun yanında bebekle ışgılenmeyecekmısım kızıma asla kötü bırsey demeyecekmısım ki zaten yapmam da o benım bebegım ona kötü konuşup kötü davranıyormuşum vs vs ben evde tekım eşım akşam 8-9 da gelır büyük iki yasında küçük 45 günlük ne yapacağımı şaşırdım kızım sureklı küçüğe saldırır fırsatında ısırır kaç kere oldu güzel güzel anlatıyorum ama yok bende artık yapma etme demeye kural koymaya başladım bu şimdi kötü davranmak oldu şimdiye kadar bir dedıgıniıkı etmedim hala oyun icin vakıt ayırıyorum ona elimden geldiğince yemeği bezi üstü bası hepsı bende ama yınede esım beynıme ısledi kendı eve gelır çocuğun elıne tablet verır yatar m... gibi ilgilenmeyen ben olurum bide üstüne vicdan kızımın bebeklıgını çalmış gıbı hıssedıyorum ona artık büyüdün yapma etme dur vur gıbı kısıtlayacak haller yüklüyorum evet ama başka çarem de Yok küçük de bakıma muhtaç daha fazlası gelemiyor elımdem uykusuzluk yorgunluk yalnıZlık yetememezlik bitiyorum resmen gün ve gun ... kime haksızlık bu kendıme mı çocuklara mı vicdanım benı bazen rahatsız ediyor ...
3 tane mi bana sağlık ocağında 2 tane dediler canım bir verem bir de rota aşısı2. Ay aşılarımızı olduk. 3 taneateş yapabilirmiş. İnşallah sorunsuz atlatırız
Rota asisi ucretli. Eczaneden aldirttip yapiyorlar3 tane mi bana sağlık ocağında 2 tane dediler canım bir verem bir de rota aşısı
Onu biliyorum canım alıcam ama 3 tane demediler bana o takıldı aklımaRota asisi ucretli. Eczaneden aldirttip yapiyorlar
Karma aşiOnu biliyorum canım alıcam ama 3 tane demediler bana o takıldı aklıma
Tamam canım çok sağol gidince sorucam. Belki ben anlamamışımdırKarma aşi
Verem
Zature asisi
Rota asisi
canım aşıları istediğin ilde ücretsiz yaptırabilirsincanm hani verem aşisi sadece carsamba gunlri oluyoms ya bz 9 haftalk oldk hala yapmadk yarn gitmemz gerwkiyo ama sansa sehir disindaym kaldi iki hafta sonraya
Bnmde cnim sadece kucagimda veya yanimda uyuyo. Beşikte hele imkansızbenım o kadar uzun uyumuyo yatırınca. Anca memede kucakta. Ne denedıysem olmadı
canım şanslıysan düzelir. benim ilki tam 2 yaşına kadar her gece en geç 2 saatte uyanıp ya emmek istedi ya su istedi ya da süt istedi :)
ben de bunda öyle yapıyorum canım bazen yarım saatte uyanıyo bazen 3 saatuyuyo hiç ellemiyorum. benim ilki erken doğmuştu mecbur uyandırıp uyandırıp emzirdim hipoglisemiye girmesin diye ondan olduBenimkide ayni sekilde cnm hatta iki yasini iki ay gecmisti artik sut isittigimda sadece biberonu agzina alip uyuyordu sutu icmiyordu anladmki alisknliktndi acliktan deil iki gn artik gece yemk yok dedim yatrdim gecede kalktiginda yemk yok artik buyudun dedim aglndi ama 3.gun artik sabaha kadar kesintisiz uyumaya baslamisti birazda bzm yuzumuzden sanki cnki ilk dogdugundan iki saatte bir beslemeye bi takiyoruz gece uyanmasada uyandrip alistirioruz bu yuzden bnda kaldrmiorum 4 saat faln uyuduguda kndi kalkmasini bekliyorum bunuda bu sekilde alistiricm insallah
benım o kadar uzun uyumuyo yatırınca. Anca memede kucakta. Ne denedıysem olmadı
Evet canım sağlık ocağında. Neden hastanede yaptırıyorsunGecmis olsun insallah ates olmaz. Saglik ocaginda mi yaptirdiniz? Ben asilar konusunda saglik ocagi ki hastane mi karar veremedim
Burda da sadece salı günleri. Şehirden şehire değişiyordur belkicanm hani verem aşisi sadece carsamba gunlri oluyoms ya bz 9 haftalk oldk hala yapmadk yarn gitmemz gerwkiyo ama sansa sehir disindaym kaldi iki hafta sonraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?