2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kızım 25 günlük oldu. Simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok kıskandım. 3 saat araliksiz uyuyan bebekler. Benim ki gece bile maksimum 2 saat uyuyor. Genelde 1 - 1buçuk saat uyuyor. Umarım düzelir

canım her bebek farklı kıyaslamak doğru değil. Benim bebeğim 48 günlük ama hala bu şekilde değil.

canım her bebek farklı kıyaslamak doğru değil. Benim bebeğim 48 günlük ama hala bu şekilde değil.
Benim doktorum 45 gunluk olana kadar minimum 3 saatte bir beslenmesi lazim demisti.3 saati gecerse ve uyumaya devam ederse kan sekeri duser ve ayilmaz uyumaya devam eder demisti.45 gunluk olana kadar vucudu yag depolamaliymis ve 3 saati gecirmemeliymisiz.uzun uyuyunca uyandirdim hep.zaten karni toksa 2bucuk saat sonra kendileri uyanir.45 gunden sonra kendi belirleyecek demisti.gunde yaklasik 7-8 defa beslenmeli demisti.

Tabi her bebek farklı inşallah güzel uykulu günlerimiz olur hepimizin.

benım o kadar uzun uyumuyo yatırınca. Anca memede kucakta. Ne denedıysem olmadı

Valla cnim doktor sinirlendirme çocuğu seni habire uykundan uyandirip yemek ye deseler kalkinca yerim demezmisin cocuk uyuyarak buyuyecek dedi. Banada mantikli geldi :)) ki gerci cok nadir 5 saat kadar uyuyo genelde 2 saatte bi kalkiyo
Bende gece uyandırmıyorum canım 20 gunlukken bıraktım ac olunca uyanıp aglar zaten rahatını bozmak sacma bence de

benım o kadar uzun uyumuyo yatırınca. Anca memede kucakta. Ne denedıysem olmadı
Benkmki memeden sonra mama da aliyor bu yuzden hemen acikmiyor.Memeyi kisa emiyorsa ilk gelen sulu sutu aliyor olabilir.uzun emince yagli besleyici sutu de aliyor.benim bebegim cok kisa emiyor sutum az olsugu icin ve siddettli gelmedigi icin hemen biberon istiyor.

Canım kural koymak ıyı bırsey suan degılse bıle ılerıde rahat edersın sen esıne bakma ozaman esın geldıgınde ya kucugu ya buyugu kucagına ver esının aksamları barı o ılgılensın cok konusan degıl ıs yapan esler ıstıyoruz

canım şanslıysan düzelir. benim ilki tam 2 yaşına kadar her gece en geç 2 saatte uyanıp ya emmek istedi ya su istedi ya da süt istedi :)

Benimkide ayni sekilde cnm hatta iki yasini iki ay gecmisti artik sut isittigimda sadece biberonu agzina alip uyuyordu sutu icmiyordu anladmki alisknliktndi acliktan deil iki gn artik gece yemk yok dedim yatrdim gecede kalktiginda yemk yok artik buyudun dedim aglndi ama 3.gun artik sabaha kadar kesintisiz uyumaya baslamisti birazda bzm yuzumuzden sanki cnki ilk dogdugundan iki saatte bir beslemeye bi takiyoruz gece uyanmasada uyandrip alistirioruz bu yuzden bnda kaldrmiorum 4 saat faln uyuduguda kndi kalkmasini bekliyorum bunuda bu sekilde alistiricm insallah

ben de bunda öyle yapıyorum canım bazen yarım saatte uyanıyo bazen 3 saatuyuyo hiç ellemiyorum. benim ilki erken doğmuştu mecbur uyandırıp uyandırıp emzirdim hipoglisemiye girmesin diye ondan oldu

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…