2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım sağlık ocağında. Neden hastanede yaptırıyorsun
Hafta ici tek basima gitmek istemiyorum asiya. Asi yapilirken yaninda kalamiyorum esim kaliyo o yuzden. Bir de saglik ocaginda asi sonrasi enfeksiyon kapan bebekler duydum hastane daha iyidir diye dusundum. Ama asilar cok pahaliysa saglik ocagini dusunmek zorunda kalabilirim :)

Bizim gündüz uykularımız saçma sapan oldu uyumak istiyor ama uyuyamıyor
Bir meme bir beşik bir bakıyorum akşam olmuş toplasan 1 saat uyumuş
Emzik veriyorum 5 dk sonra atıyor,meme istiyor onu veriyorum karnı tok olmuş oluyor sürekli aldığı için onuda bırakıyor başlıyor homurdanmaya.
Gecede uyanıp meme alıyor geri uyuyor ama bu defada benim pilim bitiyor

Merhaba kızlar kızım 2,5 aylık, başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum.. gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee

Bu durum bende de oyle ve çok sinirlerim bozuluyor. Gündüzde uykusu yok. Ancak kucakta tutarsam sürekli. Çok moralim bozuluyor ve ağlayacak oluyorum. Yetersiz hissettiriyor beni.
Hepsi öyle heralde 7 saat ugrasıyorum bi bebek uyumaz mı ya insan sinirden ağlıyor 3 aylık olana kadar gaz mama düzeni oturmuck herlde

Canım dün bir video paylaşmıştım onu denesene. Ben çok zorladığında yapıyorum işe yarıyor cidden

Canım aynıyız emin ol uykusu var dalıyor ama hemen geri kalkıyor gazı çok var masaj spor gaz cıkıyor kaka yağıyor tekrar besle uyut yine aynı saat gece 11 de falan kendide yoruluyo artık uyuyo ama benm de pilim bitiyor

Kızlar delirmek uzereyim ne bitmez gazmış bu çıkar çıkar bitmiyo. Günlerdir uykusuzuz ama 2 gündür gram uyku yok

Kızlar merhaba.. Biz de tam iki aylık olduk bugün. Dün aşılarımızı olduk. Hafif Ateş yaptı bizde. Rota virüsü 3. Ve 5. Aylarda yapalım dedik. Zaten ya 2. Ve 4. Ayda yada 3. Ve 5. Ayda yapılıyormuş. Ağızdan damla o da zaten. İlk oğlum da öyleydi. İğne değil. Bu ayda oğlum 1 kilo aldı. 60 cm olduk. Yavaş yavaş büyüyoruz bakalım. Ama hala parmak emiyoruz. Gece uyanınca tam ağlayacak bir koyuyor ağzına parmağını tekrar uyuyor. Emzik almıyor, ağzına koyunca öğürüyor. Kundakla uyumuyor. Eldiven taksam bu sefer onu da emiyor, boğulacak diye korkuyorum. Bu konuda bir kısır döngüye girdik. Sonumuz hayırlı olsun

Ne zaman düzene binecek merak ediyorum.Kuş uykusu inanki salonda hamak beşik var emzirip koyuyorum sallamıyorum babamızın demiyor sıpa
Uykusuzluk tavan yaptı akşam okuldan kızlarım gelince bizim evde başlıyor bir hengame
Hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum.
Ne diyeyim hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…