- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.721
Hafta ici tek basima gitmek istemiyorum asiya. Asi yapilirken yaninda kalamiyorum esim kaliyo o yuzden. Bir de saglik ocaginda asi sonrasi enfeksiyon kapan bebekler duydum hastane daha iyidir diye dusundum. Ama asilar cok pahaliysa saglik ocagini dusunmek zorunda kalabilirim :)Evet canım sağlık ocağında. Neden hastanede yaptırıyorsun
canm aradm yapamayz dedilercanım aşıları istediğin ilde ücretsiz yaptırabilirsin
olur mu cnım yapmak zorundalar. ben ilkinin 4. ay aşısını izmirde yaptırdım mesela sağlık ocağında. yanında aşı kartın varsa yapamayız diyemezlercanm aradm yapamayz dediler
Hepsi öyle heralde 7 saat ugrasıyorum bi bebek uyumaz mı ya insan sinirden ağlıyor 3 aylık olana kadar gaz mama düzeni oturmuck herldeBu durum bende de oyle ve çok sinirlerim bozuluyor. Gündüzde uykusu yok. Ancak kucakta tutarsam sürekli. Çok moralim bozuluyor ve ağlayacak oluyorum. Yetersiz hissettiriyor beni.
Canım dün bir video paylaşmıştım onu denesene. Ben çok zorladığında yapıyorum işe yarıyor ciddenBizim gündüz uykularımız saçma sapan oldu uyumak istiyor ama uyuyamıyor
Bir meme bir beşik bir bakıyorum akşam olmuş toplasan 1 saat uyumuş
Emzik veriyorum 5 dk sonra atıyor,meme istiyor onu veriyorum karnı tok olmuş oluyor sürekli aldığı için onuda bırakıyor başlıyor homurdanmaya.
Gecede uyanıp meme alıyor geri uyuyor ama bu defada benim pilim bitiyor
Canım aynıyız emin ol uykusu var dalıyor ama hemen geri kalkıyor gazı çok var masaj spor gaz cıkıyor kaka yağıyor tekrar besle uyut yine aynı saat gece 11 de falan kendide yoruluyo artık uyuyo ama benm de pilim bitiyorBizim gündüz uykularımız saçma sapan oldu uyumak istiyor ama uyuyamıyor
Bir meme bir beşik bir bakıyorum akşam olmuş toplasan 1 saat uyumuş
Emzik veriyorum 5 dk sonra atıyor,meme istiyor onu veriyorum karnı tok olmuş oluyor sürekli aldığı için onuda bırakıyor başlıyor homurdanmaya.
Gecede uyanıp meme alıyor geri uyuyor ama bu defada benim pilim bitiyor
Rota isteğe bağlı. Normalde 2 ay aşısı 3 tane. Bence rotayı aynı gün vurdurma.3 tane mi bana sağlık ocağında 2 tane dediler canım bir verem bir de rota aşısı
Yapmak zorundalar.canm aradm yapamayz dediler
Sakin ol canım malesef bizde de durum aynı çıkıyor çıkıyor bitmiyor bu gazKızlar delirmek uzereyim ne bitmez gazmış bu çıkar çıkar bitmiyo. Günlerdir uykusuzuz ama 2 gündür gram uyku yok
Çok zor ya. o ıkınırken artık benim sinirlerim bozuluyor. Ne zaman biter acaba şu gazlarKızlar delirmek uzereyim ne bitmez gazmış bu çıkar çıkar bitmiyo. Günlerdir uykusuzuz ama 2 gündür gram uyku yok
Bana bi verem bir de rota var dediler rotanin isteğe bağlı olduğunu söylediler sağol canım gidince sorayım tekrar belki ben yanlış anlamış olabilirimRota isteğe bağlı. Normalde 2 ay aşısı 3 tane. Bence rotayı aynı gün vurdurma.
Hic ama hic uyumuyo 2m gündür. Hep emmek istiyo sonra deli gibi kusuyo hortum gibiSakin ol canım malesef bizde de durum aynı çıkıyor çıkıyor bitmiyor bu gaz
Inan hic umudum yok hic bitmicekmis gibi geliyo. Hani 40ına kadar düzelirdi herkee oyle diyoduÇok zor ya. o ıkınırken artık benim sinirlerim bozuluyor. Ne zaman biter acaba şu gazlar
Hep 3 ay civarında biter diye duydum ben..Inan hic umudum yok hic bitmicekmis gibi geliyo. Hani 40ına kadar düzelirdi herkee oyle diyodu
Ne zaman düzene binecek merak ediyorum.Kuş uykusu inanki salonda hamak beşik var emzirip koyuyorum sallamıyorum babamızın demiyor sıpaCanım aynıyız emin ol uykusu var dalıyor ama hemen geri kalkıyor gazı çok var masaj spor gaz cıkıyor kaka yağıyor tekrar besle uyut yine aynı saat gece 11 de falan kendide yoruluyo artık uyuyo ama benm de pilim bitiyor
Bugün mutlaka deneyeceğim kızların ödevi bitip onları uyuttuğumda tabiCanım dün bir video paylaşmıştım onu denesene. Ben çok zorladığında yapıyorum işe yarıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?