- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.741
Herkes uykusuzluktan şikayetçi ne yapıcaz biz böyle yaKızlar delirmek uzereyim ne bitmez gazmış bu çıkar çıkar bitmiyo. Günlerdir uykusuzuz ama 2 gündür gram uyku yok
Rota ozel asi istege bagli zorunlu degil . Digerleri saglik bakanligin asi takvimindeki asi. Saglik ocagi iki tane belki seyden dedi. Karma ve zature yapilir. Verem icin gun verirler. Rotada istege bagli dordunu ayni gun yapmazlar diye. Zatureyle verem asisi biraz ates yada huzursuzluk yaoabilir digerleri cok sıkınti yapmiyorTamam canım çok sağol gidince sorucam. Belki ben anlamamışımdır
Benkmki memeden sonra mama da aliyor bu yuzden hemen acikmiyor.Memeyi kisa emiyorsa ilk gelen sulu sutu aliyor olabilir.uzun emince yagli besleyici sutu de aliyor.benim bebegim cok kisa emiyor sutum az olsugu icin ve siddettli gelmedigi icin hemen biberon istiyor.
Bu durum bende de oyle ve çok sinirlerim bozuluyor. Gündüzde uykusu yok. Ancak kucakta tutarsam sürekli. Çok moralim bozuluyor ve ağlayacak oluyorum. Yetersiz hissettiriyor beni.
Canımmcok gecmıs olsun mastit de uaume terşeme halszlik mide bulantısı yapıyor biliyorsun. Sıkca sag memende süt birikmesin canım ben ılk mesut beye soylemiştim mastit oldum diye o beni meme polikliniği varmıs ona yonlendrdi canım acıbademde oyleymiş. Ama ben dun evımensaha yakın hastaneye gittim mememi bi kontrol etsınler içi dolu gibi duruyo ama meme dokusu mu yoksa beze mi emin olamadıgım için gittim. Medical park hastanesinin uygulamasına gore buna kadınn dogum bakıyormus. Oyuzden ben ona randevu alıpngittim eger kadın dogum bı kıtleden suphelenirse fln ozaman usg cekiliyor ve genel cerraha yonlendiriyormus. Hastaneden hastaneye uygulama degısıyor anladıgım kadarıyla canım burdan benım arkadasladan ögrendğim aagmadan once fön makınası tutup sıcak masaj sonra süt sagma sonra 10 dk soguk kompress kı lahanayla daha güzel olur. Ilacı da ben cocuk doktoruma yaZdırdımmaugkentın yazdı bana emzırebılırsın dedı. Bu ılacı mesut beybde teyit ettı. Yalnız agrı kesıcı olarak advıl yazmıstı cocuk dr , mesut bey onu mınoset yapalımmdedı ben orada mınoset aldık. Yanı bence ne olursa olsunn recetendekıı ılacları mesut beye bı danıs derım. Zaten 40guj muayenen olucaktır buara orada sorarsın gıtmıskenn canım dıkkat et kendıneKizlar pazar 39 derece atesle acile gittim usume titreme bogazimda yaniyordu doktor faranjittl dedi. Pazartesi gunduz pek biseyim yoktu serumu yedim kendime geldim. Dun gece yatmadan bir baktim sol gogsum kipkirmizi olmus sert. 2 gundur direniyorum lahana sogul sicak kompres ama gecmiyor kizariklik ve sertlik. Mastit oldum sanirim. Yarına randevu alicam ama kadin doguma mi gitmem gerekiyor yoksa genel cerraha mi? Kizlar siz olmuştunuz sanki mastitmissdincer Zeynep5654 Antibiyotik kullanirken emzirebildiniz mi?
Hadi hayırlı olsun bizimde pazartesiydi.40 mız bugün yada yarındı bugün uçtu gitti
rota aşısı 1.y mı yapılıyor ? 1 ay yapılan aşılar neler ?Rota asisi ucretli. Eczaneden aldirttip yapiyorlar
bizde de aynen durum bu.1 aylık olduk .ne zaman bu durum degısecek acaba cokk yorucuBizim gündüz uykularımız saçma sapan oldu uyumak istiyor ama uyuyamıyor
Bir meme bir beşik bir bakıyorum akşam olmuş toplasan 1 saat uyumuş
Emzik veriyorum 5 dk sonra atıyor,meme istiyor onu veriyorum karnı tok olmuş oluyor sürekli aldığı için onuda bırakıyor başlıyor homurdanmaya.
Gecede uyanıp meme alıyor geri uyuyor ama bu defada benim pilim bitiyor
1. Ayda sadece doğumdan sonra vurulan hepatit aşısının 2. Dozu vuruluyor. rota 2. Veya 3. Ayda vuruluyor. Rotanın da 2. Dozu ilkinden 2 ay sonra diye biliyorum benrota aşısı 1.y mı yapılıyor ? 1 ay yapılan aşılar neler ?
1. Ay sadece hepatit asisi var. Rota asisi iki cesit var. Biri uc doz biri iki doz yapiliyor. İlacin icerigiyle alakali. İlk ogluma 2. Ve 4. Ay yapildi. Rota Virüs, altı ay ile iki yaş arasında görülen yoğun ishal mide ve bağırsak iltihaplarına yol açan, çocuklarda ve yeni doğan bebeklerde enfeksiyona neden olan bir virus turu. Bi tanidigimin cocugu rota ya yakalandi ayakta atlatti. Akrabasinin cocuklari asi olmamis. Onlar Hastaneye yatirilmislar. Zaten binlardan gecmis. Aşi olan hafif atlatmis.rota aşısı 1.y mı yapılıyor ? 1 ay yapılan aşılar neler ?
Kizlar pazar 39 derece atesle acile gittim usume titreme bogazimda yaniyordu doktor faranjittl dedi. Pazartesi gunduz pek biseyim yoktu serumu yedim kendime geldim. Dun gece yatmadan bir baktim sol gogsum kipkirmizi olmus sert. 2 gundur direniyorum lahana sogul sicak kompres ama gecmiyor kizariklik ve sertlik. Mastit oldum sanirim. Yarına randevu alicam ama kadin doguma mi gitmem gerekiyor yoksa genel cerraha mi? Kizlar siz olmuştunuz sanki mastitmissdincer Zeynep5654 Antibiyotik kullanirken emzirebildiniz mi?
Ilk ay dönümünde ben bırtek hepatt asısı yaptırdım canımrota aşısı 1.y mı yapılıyor ? 1 ay yapılan aşılar neler ?
Canımm gazı varken emziriyor musun? Bunların tokluk hissi halen yok galiba gazla birlikte sütü içip içip sonra bı gegirme esnasında hepsini hortum gibi kusuyorlar. Dr ilk 3 ay dayan demişti yine bır ayımız bitti kaldı 2 ay zamanla düzelir insalahHic ama hic uyumuyo 2m gündür. Hep emmek istiyo sonra deli gibi kusuyo hortum gibiben çok güçsüz hissediyorum kendimi
Hayırlı ugurlu olsun canım gozunuz aydın40 mız bugün yada yarındı bugün uçtu gitti
40 mız bugün yada yarındı bugün uçtu gitti
Emziriyorum canim. Hem baska turlu zaptedemiyorum hemde emerken daha kolay gaz çıkardığını farkettim 1 hafta kadar önce. Agnen kaldı 2 ayCanımm gazı varken emziriyor musun? Bunların tokluk hissi halen yok galiba gazla birlikte sütü içip içip sonra bı gegirme esnasında hepsini hortum gibi kusuyorlar. Dr ilk 3 ay dayan demişti yine bır ayımız bitti kaldı 2 ay zamanla düzelir insalah
Canımmcok gecmıs olsun mastit de uaume terşeme halszlik mide bulantısı yapıyor biliyorsun. Sıkca sag memende süt birikmesin canım ben ılk mesut beye soylemiştim mastit oldum diye o beni meme polikliniği varmıs ona yonlendrdi canım acıbademde oyleymiş. Ama ben dun evımensaha yakın hastaneye gittim mememi bi kontrol etsınler içi dolu gibi duruyo ama meme dokusu mu yoksa beze mi emin olamadıgım için gittim. Medical park hastanesinin uygulamasına gore buna kadınn dogum bakıyormus. Oyuzden ben ona randevu alıpngittim eger kadın dogum bı kıtleden suphelenirse fln ozaman usg cekiliyor ve genel cerraha yonlendiriyormus. Hastaneden hastaneye uygulama degısıyor anladıgım kadarıyla canım burdan benım arkadasladan ögrendğim aagmadan once fön makınası tutup sıcak masaj sonra süt sagma sonra 10 dk soguk kompress kı lahanayla daha güzel olur. Ilacı da ben cocuk doktoruma yaZdırdımmaugkentın yazdı bana emzırebılırsın dedı. Bu ılacı mesut beybde teyit ettı. Yalnız agrı kesıcı olarak advıl yazmıstı cocuk dr , mesut bey onu mınoset yapalımmdedı ben orada mınoset aldık. Yanı bence ne olursa olsunn recetendekıı ılacları mesut beye bı danıs derım. Zaten 40guj muayenen olucaktır buara orada sorarsın gıtmıskenn canım dıkkat et kendıne
Ben genel cerraha gittim canım. Apseye dönüşmeden biran önce git doktora. Antibiyotik illa ki süte geçiyor ama maalesef bu hastalıkta kullanmak zorundasın. Ben 3 kutu bitirdim. Bol probiyotikli gıdalar tüketmeye çalıştım turşu, yoğurt, kefir gibi mayalı şeyler.
Kızlar bebek görmesine gelen misafirlerden biri gripti banada bulastirdi çok fena grip oldum malesef kuşburnu ıhlamur içiyorum başka ne yiyip icmeliyim birde kızıma bulastirmamak için ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?