2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Emziriyorum canim. Hem baska turlu zaptedemiyorum hemde emerken daha kolay gaz çıkardığını farkettim 1 hafta kadar önce. Agnen kaldı 2 ay
Gazı varken her sorunda oldugu gibi hemen memeye sarılmak istiyo ama memeyi verdiğimde de gaz yuzunden meme ucunu cekip uzatıp aglıyor yanı ememiyor. Süt hep yanlardan akıyor boylece daha cok hava yutuyor gaZ yapıyor bızde. Gunun sonunda da hortum gibi kusmukla sonlanıyor asagıdan cıkamayınca okadar süt fazlası yukarıdanncıkıyor. Ben coZumu emzik verip gaz cıkarttıktan sonra emzirmeye devam etmekte buldum canım

Dun esim 3 tane daha aldi dedim ya onlarida almadi

Kızlar bebek görmesine gelen misafirlerden biri gripti banada bulastirdi çok fena grip oldum malesef kuşburnu ıhlamur içiyorum başka ne yiyip icmeliyim birde kızıma bulastirmamak için ne yapmalıyım
Bende olmuştum canım zencefil zerdeçal bal ve limonu sıcak suyla karıştırıp içtim öyle iyilestim

Kızlar ameliyat oldum, 2 gün emziremedim bebeğimi. O 2 gün sağdığım halde şuan gram sütüm yok. Çok kötüyüm. Arttırmak için elimden geleni yapıyorum, inşallah artar günde kaç cc mama vermeliyim? Ölçüsü olması gerekiyo mu yoksa her arandığında ve istediğinde vermelimiyim?

Kızlar ya Benim kızım benim kucağımda bi türlü durmuyor,devamlı emmek istiyor emdiğini de kusuyor.emzik veriyorum kavga dövüş emzik tutuyor sonra kv veya babasının kucağına veriyorum uzun sallama sonrasında uyuyor.ben ne kadar sallasam da uyumuyor. Ben hariç herkeste uyuyor bu kız

Bu arada çok kustuğu işin acaba süt ürünleri alerjisi mi var diye düşündüm pazar gününden beri süt ürünü tüketmiyorum.gazında azalma var.

Canım ben sadece mama verdiğim zaman 120 veriyorum ama bebeğin ilk defa mama yicekse 60 ya da 90 ver istersen. Doymazsa anlarsın ilave verirsin. Benimki mama yediği zaman 3-4 saatte anca acıkıyor. Geçmiş olsun bu arada çok

Cnım senin gerginligini hissediyo. Dönem dönem benmkide naparsam yapiyim bndr durmuyo baskasi aldiginda hemen uyuyo. Ki odada bile olunca gerginligimizi hissediyo. Oyle bi durumda hemen balkona falan çık bi temiz hava al sakinles oyle git bebeginin yanına

bizde de aynen durum bu.1 aylık olduk .ne zaman bu durum degısecek acaba cokk yorucu
Kırkınızda çıktı ama nafileHeleki dün sabahtan akşama kadar huysuzluğumuz tavan yaptı.
Bir düzenimiz olucaksada 3 aydan önce beklemiyorum artık
Hepimize kolay gelsin,canları sağolsun ne yapalım

Kızlar bebek görmesine gelen misafirlerden biri gripti banada bulastirdi çok fena grip oldum malesef kuşburnu ıhlamur içiyorum başka ne yiyip icmeliyim birde kızıma bulastirmamak için ne yapmalıyım
Cnm kekik kaynatıp limon sık içerken çok faydasını göreceksin inşallah.

Bu arada çok kustuğu işin acaba süt ürünleri alerjisi mi var diye düşündüm pazar gününden beri süt ürünü tüketmiyorum.gazında azalma var.
Cnm kokundan taniyo seni. Benimkide oyle kucaga alinca aranmaya basliyor ac tok farketmez. Omuza dogru tutuyorum yada yuzu disari donuk tutuyorum. Oyle karnina baskida oluyor rahatliyor hem

Kırkınızda çıktı ama nafileHeleki dün sabahtan akşama kadar huysuzluğumuz tavan yaptı.
Bir düzenimiz olucaksada 3 aydan önce beklemiyorum artık
Hepimize kolay gelsin,canları sağolsun ne yapalım
Ben dort gozle kirkini beklerken bunlari okuyunca umutsuzluga kapiliyorum. 40ina cok fazla anlam yukledim insallah bi duzen gelir inanilmaz yoruluyorum cunku...hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…