- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.781
Canım normal demişti ydogannbakımnhemsiremiz ama doktoruna bi fotografını yolla istersenKizlar benim bebegimin yuzunde cok fazla isilik cikti. 3_4 gundur var. Her sabah yogunluk yuzunun farkli bir bolgesinde oluyor. Sadece yuzunde var ve her yeri pütür pütürDoktora goturmeli miyim sizce ?
Sağol canım sizinde az kaldı darısı sizin olsunHayırlı ugurlu olsun canım gozunuz aydın
. Ay ne güzel dedin çanım benim sağolgeçmiş olsun :) tüm zıpırlıkları uçsuunn gitsin
merhaba bir an once goturun doktora.isilik degil egzama olmus olabilir.ben yasadim cunku yeni yeni duzeldi .siz ilerlemeden goturunKizlar benim bebegimin yuzunde cok fazla isilik cikti. 3_4 gundur var. Her sabah yogunluk yuzunun farkli bir bolgesinde oluyor. Sadece yuzunde var ve her yeri pütür pütürDoktora goturmeli miyim sizce ?
Benim ilk oglumda vardi . Birsey surdurmedik. Bir aya ancak gecti uzun surdu. Dr egzema demedi ama Ama sonra egzema cikti.Kizlar benim bebegimin yuzunde cok fazla isilik cikti. 3_4 gundur var. Her sabah yogunluk yuzunun farkli bir bolgesinde oluyor. Sadece yuzunde var ve her yeri pütür pütürDoktora goturmeli miyim sizce ?
Benim doktorumda oyle dedi bikac kez ikimizde uyuyakalmisizz 6 saat uyudugumuz olmuss tabi gunduzzz hic uyumayinca gece bitap dusuyoruz ikimizde kendimi kotu hissettim int baktim ikiye bolunmus durumda bazi doktorlar uyandirilmali 3 saatte diyor bazilari o aglayip uyanana kadar diyor gene bilemedim yani iyi old sordugun ilk oglumda cok dakiktim iki sastte muhakkak o kalkmasa bn kalkar beslerdim resmen bundaa nasil uuyup nasil uyandigimi bilmiyorum kesseler hissetmicem yani
Aslinda gondermeyi dusundum de bizim doktor bi tuhaf.gecenlerde yesil kaka yaptiginda foto yolla demisti sonra cevap yazmamistiCanım normal demişti ydogannbakımnhemsiremiz ama doktoruna bi fotografını yolla istersen
Ben de egzema olmus olmasindan korkuyorum aslinda. Krem mi kullandiniz nasil gectimerhaba bir an once goturun doktora.isilik degil egzama olmus olabilir.ben yasadim cunku yeni yeni duzeldi .siz ilerlemeden goturun
1 ay da cok uzunmus ben cuma gunu gotureyim doktoraBenim ilk oglumda vardi . Birsey surdurmedik. Bir aya ancak gecti uzun surdu. Dr egzema demedi ama Ama sonra egzema cikti.
Yok canım ben iki yıl emzirdim Hemen de adet oldumkızlar bugün 55. günümüz be sanırım ben de adet olacağım çok az bi kan gelmiş. ilkinde 1 yıla yakın adet olmamıştım. bu defa sütüm az ondan olmuş olabilir mi? hemen adet olunca süt daha erken kesilir gibi bişwy var mı?
ay sevindim bunda sütüm biraz az bi de hemen adet olunca bi stres oldumYok canım ben iki yıl emzirdim Hemen de adet oldum
Cnm eksik yazdim yanlis anlasilmasin ilki egzema degildi. İsilik diyiliyor. Beyaz tenlimi. Cilt kurulugu oluyor egzema degilse iyi bir lisyon sur sebemed bioderma gibi eczanede satilanlardan. Cildi hassas olanilir. Bizim sonra egzema oldu yuzunddki egzema degil. Egzrma cildinde cikti.Aslinda gondermeyi dusundum de bizim doktor bi tuhaf.gecenlerde yesil kaka yaptiginda foto yolla demisti sonra cevap yazmamisti
Ben de egzema olmus olmasindan korkuyorum aslinda. Krem mi kullandiniz nasil gecti
1 ay da cok uzunmus ben cuma gunu gotureyim doktora
Bende yemiyim deniyim bakiyim artik napicagimi sasirdimYumurta ya devam ediyorum sadece süt ürünleri yemiyorum
Cildi beyaz, yuzundekilerin bi kismi ozellikle alnindakiler döküntü seklinde canim. Yuzu disinda da suan hicbiyerinde yokCnm eksik yazdim yanlis anlasilmasin ilki egzema degildi. İsilik diyiliyor. Beyaz tenlimi. Cilt kurulugu oluyor egzema degilse iyi bir lisyon sur sebemed bioderma gibi eczanede satilanlardan. Cildi hassas olanilir. Bizim sonra egzema oldu yuzunddki egzema degil. Egzrma cildinde cikti.
Hahaha aynen. Ben de ne zaman oh bi düzeni oturdu desem çılgın saatler yaşıyoruzUçtu uçtu kırk uçtu:)
Ama iki gündür kuzum çok huysuz . Çok zor uykuya dalıyor. Kırka üç aya ona buna çok bel bağlamamak lazım.
Annem dedi ki; onların kögde denirmiş:Bi bebeğe birde köpeğe güven olmazmış." Heran her sey yapabilirler yani:)
Zeytinyağı sürüp 15 -20 dk sonra banyo. Nemlenmiş oluyorKızlar oğlumun kafası konak olcak galina daha net degil ama kurumaya baslamis. Hemen yapabilecegim ne onerirsiniz?
Hadi gözün aydın canım hayırlı olaun ugur getirsinKızlar bizde 37 günlük olduk 40ımızı uçurduk. Erkeklerde 3 gün çalarmış. İnşallah tüm zorluklar 40ımız gibi uçar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?