2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim bebegimin yuzunde cok fazla isilik cikti. 3_4 gundur var. Her sabah yogunluk yuzunun farkli bir bolgesinde oluyor. Sadece yuzunde var ve her yeri pütür pütür Doktora goturmeli miyim sizce ?

Kizlar benim bebegimin yuzunde cok fazla isilik cikti. 3_4 gundur var. Her sabah yogunluk yuzunun farkli bir bolgesinde oluyor. Sadece yuzunde var ve her yeri pütür pütür Doktora goturmeli miyim sizce ?
Canım normal demişti ydogannbakımnhemsiremiz ama doktoruna bi fotografını yolla istersen

merhaba bir an once goturun doktora.isilik degil egzama olmus olabilir.ben yasadim cunku yeni yeni duzeldi .siz ilerlemeden goturun

Benim ilk oglumda vardi . Birsey surdurmedik. Bir aya ancak gecti uzun surdu. Dr egzema demedi ama Ama sonra egzema cikti.

Uçtu uçtu kırk uçtu:)
Ama iki gündür kuzum çok huysuz . Çok zor uykuya dalıyor. Kırka üç aya ona buna çok bel bağlamamak lazım.
Annem dedi ki; onların kögde denirmiş:Bi bebeğe birde köpeğe güven olmazmış." Heran her sey yapabilirler yani:)

Benimkide uyuyunca karısmıyorum cunku agzını acmıyor hiç uyurken

Canım normal demişti ydogannbakımnhemsiremiz ama doktoruna bi fotografını yolla istersen
Aslinda gondermeyi dusundum de bizim doktor bi tuhaf.gecenlerde yesil kaka yaptiginda foto yolla demisti sonra cevap yazmamisti

merhaba bir an once goturun doktora.isilik degil egzama olmus olabilir.ben yasadim cunku yeni yeni duzeldi .siz ilerlemeden goturun
Ben de egzema olmus olmasindan korkuyorum aslinda. Krem mi kullandiniz nasil gecti

Benim ilk oglumda vardi . Birsey surdurmedik. Bir aya ancak gecti uzun surdu. Dr egzema demedi ama Ama sonra egzema cikti.
1 ay da cok uzunmus ben cuma gunu gotureyim doktora

kızlar bugün 55. günümüz be sanırım ben de adet olacağım çok az bi kan gelmiş. ilkinde 1 yıla yakın adet olmamıştım. bu defa sütüm az ondan olmuş olabilir mi? hemen adet olunca süt daha erken kesilir gibi bişwy var mı?

Yok canım ben iki yıl emzirdim Hemen de adet oldum

Cnm eksik yazdim yanlis anlasilmasin ilki egzema degildi. İsilik diyiliyor. Beyaz tenlimi. Cilt kurulugu oluyor egzema degilse iyi bir lisyon sur sebemed bioderma gibi eczanede satilanlardan. Cildi hassas olanilir. Bizim sonra egzema oldu yuzunddki egzema degil. Egzrma cildinde cikti.

Cildi beyaz, yuzundekilerin bi kismi ozellikle alnindakiler döküntü seklinde canim. Yuzu disinda da suan hicbiyerinde yok

Hahaha aynen. Ben de ne zaman oh bi düzeni oturdu desem çılgın saatler yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…