2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hemen adet olunca süt kesilir mi bilmiyorum canım ama sütün az olmasıyla hemen adet olmanın ilgisi yokmuş burda bir arkadaş öyle yazmıştı. Bende sanırım her ay adet olucam 36. Günde oldum bugün 42. Gün hala devam ediyor

evet merhem ve losyon kullandik
merhem kortizonlu oldugu icin 3gun ve en kotu olan yere surduk.alerjik egzama bizimkisi. sivilceyle basladi normaldir dedik boynu kulagi gozkapaklarina kadar cikti.sari sari iltihap oluyordu kiyafetleri . yedigim yada cildine kullandigim birsey aleji yapiyormus.inek sutu alerjisi testi yaptirdik temiz cikti sukur.

Cok gecmis olsun canim.cumayi bekleyecegim doktor icin insallah onemli bisey degildir.suan bile cok uzuluyorum yuzundekiler icin

Ben dort gozle kirkini beklerken bunlari okuyunca umutsuzluga kapiliyorum. 40ina cok fazla anlam yukledim insallah bi duzen gelir inanilmaz yoruluyorum cunku...hadi hayirlisi
Bende bir umut bekledim hep öyle deniliyor ama biz 40 tan3 gün aldık coştuk valla
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda ne diyeyim

Son düzenleme:
Aramızda doğum izni bitince çalışmaya başlayacak olan var mı ? Bebekleri ne yapacaksınız, bakacak kişi evde sizinle mi yaşayacak yoksa yakın mı evi. Bukonular kafamı kurcalıyor. Bebek olmadan önce çok kolaydı, hemen iie başlıyodum ama şimdi içim içimi yiyo. Daha bebeğimi sevmelerini içim almazken ...

20 dk sağdım 10 dk dinlendim 10 dk tekrar sağdım sonuç 30 cc napıcağımı şaşırdım

20 dk sağdım 10 dk dinlendim 10 dk tekrar sağdım sonuç 30 cc napıcağımı şaşırdım

Benimde hemn hemen ayniydi cnm bn sagmk yerine emzirmeyi sectim emziriyorum ustunede kimi zamn 70 kimi zamn 90 cc mama yapiyorum iki ayligiz anca doyuyor ebeye gore fazla ama bana gore deil cunki 1 bucukta bir uyuyor kimi zamn 7 de kimide 6 da kalkiyor gece hic ymiyor ve emmiyor bence sende sagma emzir az buz ama memenden emsin baginizda kopmamis olur ustunude mamayla tamamla cnm

Kırkınızda çıktı ama nafileHeleki dün sabahtan akşama kadar huysuzluğumuz tavan yaptı.
Bir düzenimiz olucaksada 3 aydan önce beklemiyorum artık
Hepimize kolay gelsin,canları sağolsun ne yapalım
bugun toplam 20 dk uyudu . uykusuzluktan zor duuryor ama dalıyor uyanıyor butun gun kucagımdaydı kendımden gectım bebek kucakta dura dura saga cevır sola cevır canları acıyor ya onsna kıyamıyor ne kadar dikkat etse de sonucta mııcıkler

Hic kendinizi bu kadar uzmeyin.keske benim de donecegim bir isim olsaydi.sıkistirilmis hizlandirilmis infertilite (asilama+tup bebek) sureci nedeniyle 8 yillik isimi bankaciligi biraktim.5 asilama sonrasi 2.tup bebek denememizde hamile kaldim oglum kucagimda sevgisi dunyaya bedel.ama simdi issizim.hatta vasifsizim.3 yil aradan sonra hangi banka beni ise alir.bankalar almazsa ben ne is yapabilirim.
Illa ki bir kapi acilir bir sekilde bakici bulunur.bebek de siz de alisirsiniz yeni surece.aileler bakar belki bilemiyorum durumunuzu ama ya donecek isiniz olmasaydi? Kafa utulediysem kusura bakmayin cok hassasim is konusunda.tabii ki bebegim herseyden onemli ama calismak da hayatin onemli bir gercegi.su akar yolunu bulur.Icinizi ferah tutun gule gule buyutun bebeginizi sevgiler

Evet biz onlara kıyamıyoruz aslında,bizimde uykusuzluktan gücümüz kalmayınca ne kadar verimli olabilirizki.
Kuş uykusu minik minik uyuyor uyanıyor .
Tabiki geçecek bu dönem iki kız büyüttüm böyle böyle bu minnoş üçüncü
Kolay gelsin annesihepimize

Benim de emme sonrasi 30 cc anca cikiyor sagdigimda.ama bugun super bise kesfettim.gun icinde bebek emmedigi zamanlar gogsumden bana gore fazla sut sizior.gogus pedini cok sık degistigimi farkettim.gogus kalkani almistim dogumdan once hic yaram olmadigindan kullanmamistim.aklima geldi takayimda ne kadar sut siziyor bakayim dedim.tek gogus 3 defa da 30 cc birikti.ikinci goguste kalkani bi sekilde kullanamadim.ya tam kapatmamisim camasirima sizdi ya yere dustu vs derken...ama souca inanamadim.cok uzuldum gunlerdir bosa pamuga sizan sutume pompayla bile o kadar anca cikartirken.sizde de sizinti comsa kalkai bir deneyin derim.ay ne uzun yazmisim kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…