- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.821
Ben 1 taneye acaba bakabiliyor muyum bilmiyorum helal olsun size.bin masallah.gule gule buyutun yavrularinizi allah bagislasinEvet biz onlara kıyamıyoruz aslında,bizimde uykusuzluktan gücümüz kalmayınca ne kadar verimli olabilirizki.
Kuş uykusu minik minik uyuyor uyanıyor .
Tabiki geçecek bu dönem iki kız büyüttüm böyle böyle bu minnoş üçüncü
Kolay gelsin annesihepimize
Canım bence sende üzülme insan alışıyor bende mimardım birzamanlar benimde 3. Yılım evdeyim şehir sehır geziyoruz eşimin işinden dolayı uç yıllık evlıyim 2. Bebegım ve o zaman bu zaman çalışmıyorum insan bunada alışıyor yanı kabullenıyor zaman zaman aklıma gelmiyor degıl bugün yarın çocuklarım derse anne yapmasaydın çıkmasaydın işten derler belki ama olsun değer Onlar icin herseye Candan öte pahabıcılemez varlıkları iş hayatını çok özlüyorum bakalım dönüş be zaman bende merak ediyorum 30 dan sonra 3 yıl ara verince tekrar nerden kimle başlayacağım..bu arada şimdi yine taşınıyoruz Bursa’ya bu sefer ve böle geze geze belkide bir baltaya sap olamayacagımHic kendinizi bu kadar uzmeyin.keske benim de donecegim bir isim olsaydi.sıkistirilmis hizlandirilmis infertilite (asilama+tup bebek) sureci nedeniyle 8 yillik isimi bankaciligi biraktim.5 asilama sonrasi 2.tup bebek denememizde hamile kaldim oglum kucagimda sevgisi dunyaya bedel.ama simdi issizim.hatta vasifsizim.3 yil aradan sonra hangi banka beni ise alir.bankalar almazsa ben ne is yapabilirim.
Illa ki bir kapi acilir bir sekilde bakici bulunur.bebek de siz de alisirsiniz yeni surece.aileler bakar belki bilemiyorum durumunuzu ama ya donecek isiniz olmasaydi? Kafa utulediysem kusura bakmayin cok hassasim is konusunda.tabii ki bebegim herseyden onemli ama calismak da hayatin onemli bir gercegi.su akar yolunu bulur.Icinizi ferah tutun gule gule buyutun bebeginizi sevgiler
Cok tesekkur ederim paylasiminoz icin yalniz olmadigini bilmek guzel.ben tekim zannediyordum.4 yillik evliyim ben.masallah size allah bagislasin yavrularinizi.7 sene bekar hayatindan sonra evlendim ben bir de..calisiyordum yalniz yasiyordum cok aktiftim.bankacilik berbat bir meslek ama arkadaslarla bir sekilde keyfini cikartmaya calisiyorduk.simdi eve tikildim.zor da hir tedavi surecim oldu.benim durum daha vahim 35 yasindayim.insallah allah bize de bir is kapisi acar hayirlisindan vallahi cok maas da gozum yok.calisayim insana karisayim...sevgilerCanım bence sende üzülme insan alışıyor bende mimardım birzamanlar benimde 3. Yılım evdeyim şehir sehır geziyoruz eşimin işinden dolayı uç yıllık evlıyim 2. Bebegım ve o zaman bu zaman çalışmıyorum insan bunada alışıyor yanı kabullenıyor zaman zaman aklıma gelmiyor degıl bugün yarın çocuklarım derse anne yapmasaydın çıkmasaydın işten derler belki ama olsun değer Onlar icin herseye Candan öte pahabıcılemez varlıkları iş hayatını çok özlüyorum bakalım dönüş be zaman bende merak ediyorum 30 dan sonra 3 yıl ara verince tekrar nerden kimle başlayacağım..bu arada şimdi yine taşınıyoruz Bursa’ya bu sefer ve böle geze geze belkide bir baltaya sap olamayacagım
Hic kendinizi bu kadar uzmeyin.keske benim de donecegim bir isim olsaydi.sıkistirilmis hizlandirilmis infertilite (asilama+tup bebek) sureci nedeniyle 8 yillik isimi bankaciligi biraktim.5 asilama sonrasi 2.tup bebek denememizde hamile kaldim oglum kucagimda sevgisi dunyaya bedel.ama simdi issizim.hatta vasifsizim.3 yil aradan sonra hangi banka beni ise alir.bankalar almazsa ben ne is yapabilirim.
Illa ki bir kapi acilir bir sekilde bakici bulunur.bebek de siz de alisirsiniz yeni surece.aileler bakar belki bilemiyorum durumunuzu ama ya donecek isiniz olmasaydi? Kafa utulediysem kusura bakmayin cok hassasim is konusunda.tabii ki bebegim herseyden onemli ama calismak da hayatin onemli bir gercegi.su akar yolunu bulur.Icinizi ferah tutun gule gule buyutun bebeginizi sevgiler
Hakkinizda hayirlisi olsun.es ve cocuktan baska birileriyle ev hayatini paylasmak zor.lohusayken anneme bile alisamadim.ama genel olarak psevilmeyen bir kayinvalidenin bile bebege bakmasi bir bakicidan daha guvenilirdir.sevgiyle guvenle buyur.bilirsiniz ki bebege zarar vermez cok profes.yonel bakmasa da.ins icinize sinen zamanda baslarsiniz isinize.yok neden ütüleyesiniz olur mu öyle şey. Benim o kadar prestijli bir işim yok. Eşimin teyzesi bakacaktı bizde kalacaktı beksr kendisi. Kv ile eşi de 6 ay geliriz dediler küçük oğulları askere gidecek. Ama ben beraber yasama olayına takıldım. Ecburen tabi de yine de sanki kızımı 1 yasına kadar bırakamicam gibime geliyo..
Benimki de öyle canım emdikten sonra 90 cc mama veriyorum anca doyuyor. 3-4 saat uyuyor bizimki deBenimde hemn hemen ayniydi cnm bn sagmk yerine emzirmeyi sectim emziriyorum ustunede kimi zamn 70 kimi zamn 90 cc mama yapiyorum iki ayligiz anca doyuyor ebeye gore fazla ama bana gore deil cunki 1 bucukta bir uyuyor kimi zamn 7 de kimide 6 da kalkiyor gece hic ymiyor ve emmiyor bence sende sagma emzir az buz ama memenden emsin baginizda kopmamis olur ustunude mamayla tamamla cnm
Bursa buyuksehir kucuk minnos 6 aylik olunca basvurularinizi yaparsiniz.gonlunuze gore guvenilir bir bakici ya da aileden bir destek olur insallah.Canım bence sende üzülme insan alışıyor bende mimardım birzamanlar benimde 3. Yılım evdeyim şehir sehır geziyoruz eşimin işinden dolayı uç yıllık evlıyim 2. Bebegım ve o zaman bu zaman çalışmıyorum insan bunada alışıyor yanı kabullenıyor zaman zaman aklıma gelmiyor degıl bugün yarın çocuklarım derse anne yapmasaydın çıkmasaydın işten derler belki ama olsun değer Onlar icin herseye Candan öte pahabıcılemez varlıkları iş hayatını çok özlüyorum bakalım dönüş be zaman bende merak ediyorum 30 dan sonra 3 yıl ara verince tekrar nerden kimle başlayacağım..bu arada şimdi yine taşınıyoruz Bursa’ya bu sefer ve böle geze geze belkide bir baltaya sap olamayacagım
Canım sıcak uygulama sut kanallarınınacıyor fon makınası cok pratık oldugu ıcın yıne buradan tavsıye edılmıstı ben 20 sanıye masaj yapıp sagıyorum epey farkettı. Masaj teknıgı degıl de amac o bolgede kan dolasımı hızlandırmak bır hamuru yumusatır gıbı dokunabılırsın.Nasıl yapılıyor masaj.bende yapıyım
Gaz bitiyor diş başlıyor demi. Gittikçe artıyor verilen sürelerBenim abim 2 yaşına kadar rahat yok hazırlıklı olun demişti,doğru söylüyor galiba
Çok teşekkür ederim evet biraz yorucu oluyor ama anne olduğumuz için insan yorgunluğunu pek anlamıyorBen 1 taneye acaba bakabiliyor muyum bilmiyorum helal olsun size.bin masallah.gule gule buyutun yavrularinizi allah bagislasin
Canım sıcak uygulama sut kanallarınınacıyor fon makınası cok pratık oldugu ıcın yıne buradan tavsıye edılmıstı ben 20 sanıye masaj yapıp sagıyorum epey farkettı. Masaj teknıgı degıl de amac o bolgede kan dolasımı hızlandırmak bır hamuru yumusatır gıbı dokunabılırsın.
Canım humana cay bende epey sut arttırmıstı bıde kısır demıstı arkadaslar. Sagmadan once sıcak uygulama yapmak sut kanalında kalmıs sutlerın dıswrı cıkmasını saglıyor ben hem sagmadan hem emzırmeden yapıyorum sıcaga yakın ılık dus da olur, sıcaga yakın ılık bı havlu da koyabılırsın ama bence en pratık fon makınası oldu onu da buradan ogrenmıstım. Yalnız cok sıcak olup elını yakmayacak sıcaga yakın bır ılıklıkta olmalı eczacımız cok sıcak olursa sutu pısırır sut memede mahsur kalır demıstıSağol canım deniyim bakalım inşaallah işe yarar.bende azalan sütümü tamamen bitmesin diye korumaya çalışıyorum.
Bir çay kaşığı bile gelse şifa niyetine vermeye devam edicem.
@yusufseyma kızlar bır de emzırırken bebegın eldıvenlerını cıkartıp gogsunuze dokunmasına ızın verın bem bagınız guclenır hem sut arttırmıs. Aynı sekılde sut sagarken bebegınızın bir kıyafetını yanınıza alıp koklayabılırsınız. Sut sagım sırasında benım pompam elektrıklı hastane tıpı olmasına ragmen gogsumun daha ıyı bosalması ıcın sırayla yanlardan sıkıyorum. Memeyı pompaya sıkıstırarak sagıyorum o sekılde tam bosalmıs oluyorCanım bende aynı durumdayım.sen emziriyomuydun?
Eşimin iş durumuma bağlı,ama 6 ay ücretsiz kullanmak istiyorum.Aramızda doğum izni bitince çalışmaya başlayacak olan var mı ? Bebekleri ne yapacaksınız, bakacak kişi evde sizinle mi yaşayacak yoksa yakın mı evi. Bukonular kafamı kurcalıyor. Bebek olmadan önce çok kolaydı, hemen iie başlıyodum ama şimdi içim içimi yiyo. Daha bebeğimi sevmelerini içim almazken ...
Buyuk oglumda uc yada dort aydan sonra ara ara cikararak alistirdim. Eli eldivende kaldi diyede birsey olnadi.Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Canim ben 15inci gunden beri takmiyorum. Tirnaklarini kestim ve eldivenleri cikarttim. Heryere dokunabilsin hissedebilsin diye. Bir de eldivenler ya kucuk geldi ya da buyuk geldi cikti surekli elinden. Suan cok rahatiz. Tabi ilk kesecekken cok tedirgin oldum ama simdi kolaylikla kesebiliyorum tirnaklarini.Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?