2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba lar güzel anneler benim bebiste balgam var iki kez kusarak çıkardı midesi bulanıyor sürekli ve çok az öksürük var siz de oldu mu acaba doktora görürsem mi ?
Balgam rahatsiz ediyordur bebisi canim usutmus olabilir. Oksurugu de varmis bence bi doktora gotur. Gecmis olsun kuzuya.

Her emzirme sonrası mı veriyonsun canım

Estağfirullah canım ne olcak banim önceden dediğin gibiydi üma sütümde ınanılmaz azalma oldu

Estağfirullah canım ne olcak banim önceden dediğin gibiydi üma sütümde ınanılmaz azalma oldu
Ben tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorum

Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Benım de 3 ay eldiven cıkmayacak dedi canım heryerını hemen cızıyor bende cıkartmıyorum bırtek emzırırken dokunmak için bi cıkarıyorum sonra hemen takıyorumneldıvenleri

Evet çanım emziriyorim ama mama takviyeli gidiyoruz bi hafta 10 gün hiç mama vermedik günde bir ya veriyordum ya vermiyordum kontrole bi gittik hiç kilo almamıştı

Ver o zaman canım.
Benimki her öğün mama yiyiyor.sütüm her sağdığımda 15 20 cc çıkıyor.
90 cc mama yapıyorum her öğün.
İlk mama verdiğimde çocuğa kötü bişey veriyomuşum gibi hissettim çok üzüldüm.beni bırakıp biberon emmesi beni çok küçük düşürdü.yetememezlik duygusu hissettim.
Ama yapıcak bişey yok.bir sürü çocuk mamayla büyüyo.gayette sağlıklılar.
Biz elimizden geleni yapıyoruz.sütümüz artsın diye uğraşıyoruz.ama yetmiyosa mamada vericez ki sağlıklı büyüsünler.

Benim kızım hiç beni emmedi canım.tutamadı bi türlü memeyi.hep sağarak verdim.belki emseydi çok sütüm olurdu.
Bende yanlardan sıkarak yapıyorum.
Yoksa süt bitti diye bırakıyodum sağmayı.ama sıkınca biraz daha geliyor.

Humanayı içtim kısırda yedim.öyle aşırı iki katı bi artış olmadı.olduysa 5 10 cc fazla gelmiştir.fön makinasını yapmaya başladım inş işe yarar canım sağol

Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Ben doğduğundan itibaren emerken çıkartıyodum. 38 günlüguz tirnaklarini kestim 1 haftadır gün icinde takmıyorum. Gaz sancısı oldugunda hemen takıyorum çünkü hırçın oluyo yüzünü ciziyo.

Ben tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorum
Cnim kalkanda biriken sütü içiriyomusun?

Ben tırnaklarını ilk hafta kestim. Eldiveni 20. Gün cıkardık hiç çizmedi suana kadar yüzünü. bence ellerini daha cabuk tanıyolar böylelikle. Bu arada kırk günlük olduk bugun

Cnim kalkanda biriken sütü içiriyomusun?
Aynen ben de merak ediyorum kalkanda biriken sutu ne yapiyorsunuz?
Siz emzirirken ne kullaniyorsunuz?ped?kalkan?cok da fazla sutum olmamasina ragmen bir gogsumu emerken diger gogsumden sut geliyor ve bir sekilde atletim hep islaniyor..memedn sonrada birakamiyorum agliyor cunku birakirsam..anca uyursa ustumu degistirebiliyorum..birkacgundur kalkanla rahatladim ama kalkan 40 dakikadan fazla kullanilmaz diye nette yazilar okudum..biriken sutu de az az da olsa hemen buzdolabina atiyorum..o birikenleri dolapta ayni sicakliga geldikten sonra tek biberonda birlstirip verebilirmiyiz?
Kalkan kullananlarin deneyimleri merakla bekliyorum?

Ben eldiven hiç takmıyorum canım neredeyse. Bende masaj yapa yapa sağıyorum bugün kuru dut denicem

Humana içiyorum canım damla kullanılorum birde. Malt içeçek denedim falda etmedi.yemek içmeye daha de dikkat ediyorum . 4 saatte bir mama alıyor zaten amü anne sütünün yerini tutmaz senin dediklerine bi bakıyım canım çemen tohumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…