- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.841
Balgam rahatsiz ediyordur bebisi canim usutmus olabilir. Oksurugu de varmis bence bi doktora gotur. Gecmis olsun kuzuya.Merhaba lar güzel anneler benim bebiste balgam var iki kez kusarak çıkardı midesi bulanıyor sürekli ve çok az öksürük var siz de oldu mu acaba doktora görürsem mi ?
Her emzirme sonrası mı veriyonsun canımBenimde hemn hemen ayniydi cnm bn sagmk yerine emzirmeyi sectim emziriyorum ustunede kimi zamn 70 kimi zamn 90 cc mama yapiyorum iki ayligiz anca doyuyor ebeye gore fazla ama bana gore deil cunki 1 bucukta bir uyuyor kimi zamn 7 de kimide 6 da kalkiyor gece hic ymiyor ve emmiyor bence sende sagma emzir az buz ama memenden emsin baginizda kopmamis olur ustunude mamayla tamamla cnm
Bunu ilk defa duydum canım ısıtıp yapmak daha mı faydalıSagmadan önce fon makinasıyla masaj yaptınmı canım
Evet çanım emziriyorim ama mama takviyeli gidiyoruz bi hafta 10 gün hiç mama vermedik günde bir ya veriyordum ya vermiyordum kontrole bi gittik hiç kilo almamıştıCanım bende aynı durumdayım.sen emziriyomuydun?
Estağfirullah canım ne olcak banim önceden dediğin gibiydi üma sütümde ınanılmaz azalma olduBenim de emme sonrasi 30 cc anca cikiyor sagdigimda.ama bugun super bise kesfettim.gun icinde bebek emmedigi zamanlar gogsumden bana gore fazla sut sizior.gogus pedini cok sık degistigimi farkettim.gogus kalkani almistim dogumdan once hic yaram olmadigindan kullanmamistim.aklima geldi takayimda ne kadar sut siziyor bakayim dedim.tek gogus 3 defa da 30 cc birikti.ikinci goguste kalkani bi sekilde kullanamadim.ya tam kapatmamisim camasirima sizdi ya yere dustu vs derken...ama souca inanamadim.cok uzuldum gunlerdir bosa pamuga sizan sutume pompayla bile o kadar anca cikartirken.sizde de sizinti comsa kalkai bir deneyin derim.ay ne uzun yazmisim kusura bakmayin
Ben tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorumEstağfirullah canım ne olcak banim önceden dediğin gibiydi üma sütümde ınanılmaz azalma oldu
Benim kızım eldiveni elinde tutmuyor ben takmıyorum o yüzden.Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Benım de 3 ay eldiven cıkmayacak dedi canım heryerını hemen cızıyor bende cıkartmıyorum bırtek emzırırken dokunmak için bi cıkarıyorum sonra hemen takıyorumneldıvenleriBebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Canım bozayı denedin mi onunda çok faydasını gördüm ben. En azından mamanın miktarını azaltabildik şuan :)Evet çanım emziriyorim ama mama takviyeli gidiyoruz bi hafta 10 gün hiç mama vermedik günde bir ya veriyordum ya vermiyordum kontrole bi gittik hiç kilo almamıştı
Her emzirme sonrası mı veriyonsun canım
Bence bi göster doktora canım. Ciğerlerini dinlenler. Geçmiş olsunMerhaba lar güzel anneler benim bebiste balgam var iki kez kusarak çıkardı midesi bulanıyor sürekli ve çok az öksürük var siz de oldu mu acaba doktora görürsem mi ?
Evet çanım emziriyorim ama mama takviyeli gidiyoruz bi hafta 10 gün hiç mama vermedik günde bir ya veriyordum ya vermiyordum kontrole bi gittik hiç kilo almamıştı
seyyav kızlar bır de emzırırken bebegın eldıvenlerını cıkartıp gogsunuze dokunmasına ızın verın bem bagınız guclenır hem sut arttırmıs. Aynı sekılde sut sagarken bebegınızın bir kıyafetını yanınıza alıp koklayabılırsınız. Sut sagım sırasında benım pompam elektrıklı hastane tıpı olmasına ragmen gogsumun daha ıyı bosalması ıcın sırayla yanlardan sıkıyorum. Memeyı pompaya sıkıstırarak sagıyorum o sekılde tam bosalmıs oluyor
Canım humana cay bende epey sut arttırmıstı bıde kısır demıstı arkadaslar. Sagmadan once sıcak uygulama yapmak sut kanalında kalmıs sutlerın dıswrı cıkmasını saglıyor ben hem sagmadan hem emzırmeden yapıyorum sıcaga yakın ılık dus da olur, sıcaga yakın ılık bı havlu da koyabılırsın ama bence en pratık fon makınası oldu onu da buradan ogrenmıstım. Yalnız cok sıcak olup elını yakmayacak sıcaga yakın bır ılıklıkta olmalı eczacımız cok sıcak olursa sutu pısırır sut memede mahsur kalır demıstı
Ben doğduğundan itibaren emerken çıkartıyodum. 38 günlüguz tirnaklarini kestim 1 haftadır gün icinde takmıyorum. Gaz sancısı oldugunda hemen takıyorum çünkü hırçın oluyo yüzünü ciziyo.Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Cnim kalkanda biriken sütü içiriyomusun?Ben tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorum
Bebeginize eldiven takiyomusunuz ben yüzünü çizer diye daha çıkarmadım ama çıkarmalımiyim?
Aynen ben de merak ediyorum kalkanda biriken sutu ne yapiyorsunuz?Cnim kalkanda biriken sütü içiriyomusun?
Ben eldiven hiç takmıyorum canım neredeyse. Bende masaj yapa yapa sağıyorum bugün kuru dut denicemseyyav kızlar bır de emzırırken bebegın eldıvenlerını cıkartıp gogsunuze dokunmasına ızın verın bem bagınız guclenır hem sut arttırmıs. Aynı sekılde sut sagarken bebegınızın bir kıyafetını yanınıza alıp koklayabılırsınız. Sut sagım sırasında benım pompam elektrıklı hastane tıpı olmasına ragmen gogsumun daha ıyı bosalması ıcın sırayla yanlardan sıkıyorum. Memeyı pompaya sıkıstırarak sagıyorum o sekılde tam bosalmıs oluyor
Humana içiyorum canım damla kullanılorum birde. Malt içeçek denedim falda etmedi.yemek içmeye daha de dikkat ediyorum . 4 saatte bir mama alıyor zaten amü anne sütünün yerini tutmaz senin dediklerine bi bakıyım canım çemen tohumunaseyyav cnm bitkisel sut arttirici ilac falan kullaniyor musun. Ben kullanmasam benimde sutum azaliyor. Yemek icmek biraz arttiriyor. Bebegimde habire emmek istiyor. Sabah aksam gunde iki defa mama veriyorum. Sutun bol degilse bebek emmezse sagmak sutu arttirmiyor. Emdikce daha cok sut artiyor. Bol sutu olsnlara degismiyor durum. Rekolac ve motilium kullaniyorum binlar bitince cemen otu tohumu hapi aldim. Yurtdisinda bu oneriliyormus. Bira mayasi tabletiyle bir kullananda var. Birsey kullanmiyorsan boyle seylerden mitlaka kullanmani tavsiye ederim. Buyuyorlar sut ihtiyac miktari artiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?