- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.861
Kaynar harici diğerlerini yaptım canım solgar neyBen tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorum
Çik etki etmedi Can'ım maşallah sana yaramışCanım bozayı denedin mi onunda çok faydasını gördüm ben. En azından mamanın miktarını azaltabildik şuan :)
Ucun mu yok canım ondan mı elemedi bende de yok hap silikonla verdim onlarada hep çöpe gidiyordu süt. Yeni yeni zorla çıplak emiyor. Mama ilk haftasından beri alıyor. Napalım bizim bebişlerin rızkı bu kadar demekki Allah sağlık ve süt versinVer o zaman canım.
Benimki her öğün mama yiyiyor.sütüm her sağdığımda 15 20 cc çıkıyor.
90 cc mama yapıyorum her öğün.
İlk mama verdiğimde çocuğa kötü bişey veriyomuşum gibi hissettim çok üzüldüm.beni bırakıp biberon emmesi beni çok küçük düşürdü.yetememezlik duygusu hissettim.
Ama yapıcak bişey yok.bir sürü çocuk mamayla büyüyo.gayette sağlıklılar.
Biz elimizden geleni yapıyoruz.sütümüz artsın diye uğraşıyoruz.ama yetmiyosa mamada vericez ki sağlıklı büyüsünler.
Aynen ben de merak ediyorum kalkanda biriken sutu ne yapiyorsunuz?
Siz emzirirken ne kullaniyorsunuz?ped?kalkan?cok da fazla sutum olmamasina ragmen bir gogsumu emerken diger gogsumden sut geliyor ve bir sekilde atletim hep islaniyor..memedn sonrada birakamiyorum agliyor cunku birakirsam..anca uyursa ustumu degistirebiliyorum..birkacgundur kalkanla rahatladim ama kalkan 40 dakikadan fazla kullanilmaz diye nette yazilar okudum..biriken sutu de az az da olsa hemen buzdolabina atiyorum..o birikenleri dolapta ayni sicakliga geldikten sonra tek biberonda birlstirip verebilirmiyiz?
Kalkan kullananlarin deneyimleri merakla bekliyorum?
Ben gece uyku tulumu alıcağını dün baktım bir kaç haftaya alırım sırf bu üstünü açması yüzündenKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz. Benimki gece çok açıyo üstünü napcam
Canım bende hep silikon ucla veriyordum ılk zamanlar emzirmenın 5 dakıkasında fln cıkartıyordum silikonları kendi mememe gecıyordum. Farkettim ki silikon ucta hem bebek hava yutuyor gaz yapıyor hem dediğin gibi sütler bosa gidiyor birde bebek silikondannsütü alabılmek için cok ugrasıyor agresiflesip memeyi cekip ısırmaya baslıyor. Canım acısa da attım silikonları suan daha az ısırıyor daha duzgun emmeye calısıyor. Bı sekılde kendı memenle emzirme güzelliğini yakalamıssan devam etmeye calıs canım ılk zamanlar cok acıyor ama sonrası guZelUcun mu yok canım ondan mı elemedi bende de yok hap silikonla verdim onlarada hep çöpe gidiyordu süt. Yeni yeni zorla çıplak emiyor. Mama ilk haftasından beri alıyor. Napalım bizim bebişlerin rızkı bu kadar demekki Allah sağlık ve süt versin
Icıne uzun kollu zıbın, alta corap, ustune alt ust takım patıklı gıydırıyorum. Üstüne penye battanıyesı ve bırtanede kalın battanıye sadece karnından asagısını ve ayaklarını örtüyorum ev suan 24!derece tavsıye edılen sıcaklık oldugu için ısıtıcı acmıyoruz canım sapka aslaaa takmıyor zatenKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz. Benimki gece çok açıyo üstünü napcam
Bence bi göster doktora canım. Ciğerlerini dinlenler. Geçmiş olsun
Balgam rahatsiz ediyordur bebisi canim usutmus olabilir. Oksurugu de varmis bence bi doktora gotur. Gecmis olsun kuzuya.
Cnm ben citcitli bady alt ust takim. Alttan bir tane daha altlik giydiriyorum. Ustten yelek. Tulum giydirmiyorum alt degistitmesi zor oluyor usuyor . Iki citcitli bady ust uste giydiriuorum bazen. Kundak yapiyorum. Gazi olunca ayagiyla ustinu acabiliyor. Battaniyesini ayaginin altina dogru sariyorum ustube polar battaniye besigin uzerinide omuzlarina kadar ustunu battaniyeyle ortuyorum . Basi vucudina bak . Sicak olsa yuzu kizariyor basi terliyor yada vucudu ensesi sicak oluyor. Derece aldiysan atesini olcKızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz. Benimki gece çok açıyo üstünü napcam
Canim ben de uyku tulumu baktim ama guzel bisiy bulamadim. Bulursan burdan yazar misinBen gece uyku tulumu alıcağını dün baktım bir kaç haftaya alırım sırf bu üstünü açması yüzünden
Benimki de alamıyor meme ucumu canım silikon uçla emziriyorum onu bir denesen belki alırBenim kızım hiç beni emmedi canım.tutamadı bi türlü memeyi.hep sağarak verdim.belki emseydi çok sütüm olurdu.
Bende yanlardan sıkarak yapıyorum.
Yoksa süt bitti diye bırakıyodum sağmayı.ama sıkınca biraz daha geliyor.
Canım ben kalkanda biriken sütü vermiyorum içime sinmiyorAynen ben de merak ediyorum kalkanda biriken sutu ne yapiyorsunuz?
Siz emzirirken ne kullaniyorsunuz?ped?kalkan?cok da fazla sutum olmamasina ragmen bir gogsumu emerken diger gogsumden sut geliyor ve bir sekilde atletim hep islaniyor..memedn sonrada birakamiyorum agliyor cunku birakirsam..anca uyursa ustumu degistirebiliyorum..birkacgundur kalkanla rahatladim ama kalkan 40 dakikadan fazla kullanilmaz diye nette yazilar okudum..biriken sutu de az az da olsa hemen buzdolabina atiyorum..o birikenleri dolapta ayni sicakliga geldikten sonra tek biberonda birlstirip verebilirmiyiz?
Kalkan kullananlarin deneyimleri merakla bekliyorum?
Aynen öyle ya ama bence silikonla emzirmek daha fazla acıtıyor. Sütü de bollaştırırsam daha kolay olcak inşallahCanım bende hep silikon ucla veriyordum ılk zamanlar emzirmenın 5 dakıkasında fln cıkartıyordum silikonları kendi mememe gecıyordum. Farkettim ki silikon ucta hem bebek hava yutuyor gaz yapıyor hem dediğin gibi sütler bosa gidiyor birde bebek silikondannsütü alabılmek için cok ugrasıyor agresiflesip memeyi cekip ısırmaya baslıyor. Canım acısa da attım silikonları suan daha az ısırıyor daha duzgun emmeye calısıyor. Bı sekılde kendı memenle emzirme güzelliğini yakalamıssan devam etmeye calıs canım ılk zamanlar cok acıyor ama sonrası guZel
Her bünye farklı oluyor işte canım. Bugün çemenotu tohumu sormaya gittim aktara yokmuş ama bir çay gördüm içinde ondan da var aldım bakalım inşallah o da işe yarar.Çik etki etmedi Can'ım maşallah sana yaramış
Silikon uç bende kullanıyorum canım ama benim ziyan olmadı sütüm bebiş hepsini içiyorUcun mu yok canım ondan mı elemedi bende de yok hap silikonla verdim onlarada hep çöpe gidiyordu süt. Yeni yeni zorla çıplak emiyor. Mama ilk haftasından beri alıyor. Napalım bizim bebişlerin rızkı bu kadar demekki Allah sağlık ve süt versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?