2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben tahin helvasi hurma yiyorum.son 1 haftadir da dere otu tuketiyorum.humananin caylari ve bizim memlekette kaynar denilen lohusa cayi kupsekerleri de var:))) atmadigimiz tek takla solgarin vitamini onu da son kozum olarak sakliyorum
Kaynar harici diğerlerini yaptım canım solgar ney

Ucun mu yok canım ondan mı elemedi bende de yok hap silikonla verdim onlarada hep çöpe gidiyordu süt. Yeni yeni zorla çıplak emiyor. Mama ilk haftasından beri alıyor. Napalım bizim bebişlerin rızkı bu kadar demekki Allah sağlık ve süt versin

ben döküyorum cnm verince çıkarsı fazla geldi. 1 haftadır ped kullanıoeum öyle süt akmıyo. Kalkanın deliksiz kapağını kullanınca da akmadı delikliyi kullanınxa çok akıyo hava aldıgı için mi bilmiyorum çok garip çok denedim süt üretimini tetikliyo

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyosunuz. Benimki gece çok açıyo üstünü napcam

Canım bende hep silikon ucla veriyordum ılk zamanlar emzirmenın 5 dakıkasında fln cıkartıyordum silikonları kendi mememe gecıyordum. Farkettim ki silikon ucta hem bebek hava yutuyor gaz yapıyor hem dediğin gibi sütler bosa gidiyor birde bebek silikondannsütü alabılmek için cok ugrasıyor agresiflesip memeyi cekip ısırmaya baslıyor. Canım acısa da attım silikonları suan daha az ısırıyor daha duzgun emmeye calısıyor. Bı sekılde kendı memenle emzirme güzelliğini yakalamıssan devam etmeye calıs canım ılk zamanlar cok acıyor ama sonrası guZel

Icıne uzun kollu zıbın, alta corap, ustune alt ust takım patıklı gıydırıyorum. Üstüne penye battanıyesı ve bırtanede kalın battanıye sadece karnından asagısını ve ayaklarını örtüyorum ev suan 24!derece tavsıye edılen sıcaklık oldugu için ısıtıcı acmıyoruz canım sapka aslaaa takmıyor zaten

Cnm ben citcitli bady alt ust takim. Alttan bir tane daha altlik giydiriyorum. Ustten yelek. Tulum giydirmiyorum alt degistitmesi zor oluyor usuyor . Iki citcitli bady ust uste giydiriuorum bazen. Kundak yapiyorum. Gazi olunca ayagiyla ustinu acabiliyor. Battaniyesini ayaginin altina dogru sariyorum ustube polar battaniye besigin uzerinide omuzlarina kadar ustunu battaniyeyle ortuyorum . Basi vucudina bak . Sicak olsa yuzu kizariyor basi terliyor yada vucudu ensesi sicak oluyor. Derece aldiysan atesini olc

Benimki de alamıyor meme ucumu canım silikon uçla emziriyorum onu bir denesen belki alır

Canım ben kalkanda biriken sütü vermiyorum içime sinmiyor

Aynen öyle ya ama bence silikonla emzirmek daha fazla acıtıyor. Sütü de bollaştırırsam daha kolay olcak inşallah

Silikon uç bende kullanıyorum canım ama benim ziyan olmadı sütüm bebiş hepsini içiyor

kızlar ben solgarı denedim işe yarıyor. ha şöyle şakır şakır süt akıyo mu hayır!! ama eskisine göre biraz daha arttığını hissediyorum. 2 saat aonra hafif dolgunluk oluyor. henüz sağmaya fırsatım olmadı onun yerine sık emziriyorum. isterseniz deneyin sizde. tabi bu arada diğer şeylere de devam ettim humana dereotu kısır su vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…