- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.881
seyyav cnm bitkisel sut arttirici ilac falan kullaniyor musun. Ben kullanmasam benimde sutum azaliyor. Yemek icmek biraz arttiriyor. Bebegimde habire emmek istiyor. Sabah aksam gunde iki defa mama veriyorum. Sutun bol degilse bebek emmezse sagmak sutu arttirmiyor. Emdikce daha cok sut artiyor. Bol sutu olsnlara degismiyor durum. Rekolac ve motilium kullaniyorum binlar bitince cemen otu tohumu hapi aldim. Yurtdisinda bu oneriliyormus. Bira mayasi tabletiyle bir kullananda var. Birsey kullanmiyorsan boyle seylerden mitlaka kullanmani tavsiye ederim. Buyuyorlar sut ihtiyac miktari artiyor.
canım benim de sol taraf hep ıslanıyor demekki o memede daha çok süt üretimi oluyor.Kızlar ben göğüs pedi kullanıyorum 2 3 gündür pedlerden biri devamli ıslak oluyo sütüm akiyo diğeri kuru. Neden oluyo acaba böyle bi durum yaşayan var mı
Canim o göğsümü emzirdikten sonrada islaklik oluyo o yüzden pek anlam veremedimcanım benim de sol taraf hep ıslanıyor demekki o memede daha çok süt üretimi oluyor.
canım ben sözlü olarak önceden söyleyeceğim maaş hazırlamasınlar diye yazılı dilekçemi de 14 yada 15 inde vereceğim maaşla uğraşmamak için.Ücretsiz izin alacak öğretmen arkadaşlar izin alacağımızı okula ne zman bildirmeliyiz ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor bilen var mı
benim öyle olmuyo canım. belki de süt bitmiyodurCanim o göğsümü emzirdikten sonrada islaklik oluyo o yüzden pek anlam veremedim
Hep akıtıyordu canım silikon sütle dolulorru benim oğlan onu toparlayamayınca ziyan oluyorduSilikon uç bende kullanıyorum canım ama benim ziyan olmadı sütüm bebiş hepsini içiyor
Henuz icirmedim ama iciricem.Cnim kalkanda biriken sütü içiriyomusun?
Solgar brewer's yeast bira mayasi hapiymis yanilmiyorsa sut artiriyormus.ben almadim henuzKaynar harici diğerlerini yaptım canım solgar ney
Anladım canım benim ki hala kendi mememi alamıyor mecbur silikonla emziriyorum. Bende de silikonda süt birikiyor ama benim oğlan içiyor canım akıtmıyor Allah'tan:)Hep akıtıyordu canım silikon sütle dolulorru benim oğlan onu toparlayamayınca ziyan oluyordu
Bende tırnaklarını 15 günlükken kesmiştim. Banyodan banyoya eldiven takıyorum.Ben tırnaklarını ilk hafta kestim. Eldiveni 20. Gün cıkardık hiç çizmedi suana kadar yüzünü. bence ellerini daha cabuk tanıyolar böylelikle. Bu arada kırk günlük olduk bugun
Canım nerde hangi markada bulursan yazar mısın çok tepiniyo açıyo kendiniBen gece uyku tulumu alıcağını dün baktım bir kaç haftaya alırım sırf bu üstünü açması yüzünden
İç zıbını kısa benim gerisi aynı giydiriyorum ama korktum üşür uyurken diye benim evde aynı ısıda kpmbi açıkIcıne uzun kollu zıbın, alta corap, ustune alt ust takım patıklı gıydırıyorum. Üstüne penye battanıyesı ve bırtanede kalın battanıye sadece karnından asagısını ve ayaklarını örtüyorum ev suan 24!derece tavsıye edılen sıcaklık oldugu için ısıtıcı acmıyoruz canım sapka aslaaa takmıyor zaten
ben yaptirmayi dusunuyorum canim. asilar cok onemli hele de bu devirde. suriyeden cok fazla goc ve bulasici hastalik geldi ben de okulda sikca karsilasiylrumKızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım
Anladım. Evet o konuyu düşününce ben de acaba diyorum bi. Ama çevremdekiler de yaptırma diyor kız kardeşim aşıdan sonra astım bronşit olmuş annem çok sert bu konuda. Ee okuyorum araştırıyorum içerikleri de çok ağır, yani çok kafam karışıkben yaptirmayi dusunuyorum canim. asilar cok onemli hele de bu devirde. suriyeden cok fazla goc ve bulasici hastalik geldi ben de okulda sikca karsilasiylrum
Zorla verıyorum bende Can'ım maşallh senin oğlanaAnladım canım benim ki hala kendi mememi alamıyor mecbur silikonla emziriyorum. Bende de silikonda süt birikiyor ama benim oğlan içiyor canım akıtmıyor Allah'tan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?