2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Hangi markanın tabletini aldın canım? Eskiden GNC varmış ama o piyasadan çekildi

Kızlar ben göğüs pedi kullanıyorum 2 3 gündür pedlerden biri devamli ıslak oluyo sütüm akiyo diğeri kuru. Neden oluyo acaba böyle bi durum yaşayan var mı

Ücretsiz izin alacak öğretmen arkadaşlar izin alacağımızı okula ne zman bildirmeliyiz ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor bilen var mı

Ücretsiz izin alacak öğretmen arkadaşlar izin alacağımızı okula ne zman bildirmeliyiz ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor bilen var mı
canım ben sözlü olarak önceden söyleyeceğim maaş hazırlamasınlar diye yazılı dilekçemi de 14 yada 15 inde vereceğim maaşla uğraşmamak için.

Ben tırnaklarını ilk hafta kestim. Eldiveni 20. Gün cıkardık hiç çizmedi suana kadar yüzünü. bence ellerini daha cabuk tanıyolar böylelikle. Bu arada kırk günlük olduk bugun
Bende tırnaklarını 15 günlükken kesmiştim. Banyodan banyoya eldiven takıyorum.
Kırkınız hayırlı olsun
Nice kırklara sağlıkla inşallah

Kızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım

İç zıbını kısa benim gerisi aynı giydiriyorum ama korktum üşür uyurken diye benim evde aynı ısıda kpmbi açık

Kızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım
ben yaptirmayi dusunuyorum canim. asilar cok onemli hele de bu devirde. suriyeden cok fazla goc ve bulasici hastalik geldi ben de okulda sikca karsilasiylrum

ben yaptirmayi dusunuyorum canim. asilar cok onemli hele de bu devirde. suriyeden cok fazla goc ve bulasici hastalik geldi ben de okulda sikca karsilasiylrum
Anladım. Evet o konuyu düşününce ben de acaba diyorum bi. Ama çevremdekiler de yaptırma diyor kız kardeşim aşıdan sonra astım bronşit olmuş annem çok sert bu konuda. Ee okuyorum araştırıyorum içerikleri de çok ağır, yani çok kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…