- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.901
haftada 1 veya 2 kere.Kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz?
Her gün yada gün aşırıKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz?
Cemen otu tableti Arkopharma . Bir kutu bir aylik yuz tlden biraz fazla. Biraz pahali . Cok fark etmezse yine rekolaca donerim. Solgarin bira mayasi tabletini aldim gaz yapti. 3. Ay bitince basliycam tekrar tablete . O zamana kadar cemen tableti kullanirim gazi onluyor hem.Hangi markanın tabletini aldın canım? Eskiden GNC varmış ama o piyasadan çekildi
Benimki de alamıyor meme ucumu canım silikon uçla emziriyorum onu bir denesen belki alır
Amin canım inşaallah.Ucun mu yok canım ondan mı elemedi bende de yok hap silikonla verdim onlarada hep çöpe gidiyordu süt. Yeni yeni zorla çıplak emiyor. Mama ilk haftasından beri alıyor. Napalım bizim bebişlerin rızkı bu kadar demekki Allah sağlık ve süt versin
Pompayla sağınca şiraz çıkmıyo uç canımAmin canım inşaallah.
Uç yok baya uğraştım ama en sonunda çocukta bende çok yıprandım.
Şimdi hiç vermiyorum bile mememi.
Verdiğim zamanda yüzünü ekşitiyo yada öğürüyo
Asi astim bronsit yapmaz. Oyle denk gelmistir. Sagdan soldan laflarla asiyi yaptirmamazlik yapma. Allah korusun birsey olursa onlar mi mudehale edecek. Onlarmi yardim edecek . Goc aliyoruz etrafta salgin cok. Hastalaninca hastahanede ilac alacaksin. Allah korusundogal afette yada baska bir durumda hastaneye gidememe durumumuz olabilir. Asi koruycak onlari.Anladım. Evet o konuyu düşününce ben de acaba diyorum bi. Ama çevremdekiler de yaptırma diyor kız kardeşim aşıdan sonra astım bronşit olmuş annem çok sert bu konuda. Ee okuyorum araştırıyorum içerikleri de çok ağır, yani çok kafam karışık
Neden yaptırmıyorsun?Kızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım
Icirilmez diye duymustum da oyuzden sordum. Bnmde birikiyo bayaHenuz icirmedim ama iciricem.
haklısın benim karnıma kadar ınıyor bazen sızan sütt .. ayy o kadar cokmuymus tuhhhBenim de emme sonrasi 30 cc anca cikiyor sagdigimda.ama bugun super bise kesfettim.gun icinde bebek emmedigi zamanlar gogsumden bana gore fazla sut sizior.gogus pedini cok sık degistigimi farkettim.gogus kalkani almistim dogumdan once hic yaram olmadigindan kullanmamistim.aklima geldi takayimda ne kadar sut siziyor bakayim dedim.tek gogus 3 defa da 30 cc birikti.ikinci goguste kalkani bi sekilde kullanamadim.ya tam kapatmamisim camasirima sizdi ya yere dustu vs derken...ama souca inanamadim.cok uzuldum gunlerdir bosa pamuga sizan sutume pompayla bile o kadar anca cikartirken.sizde de sizinti comsa kalkai bir deneyin derim.ay ne uzun yazmisim kusura bakmayin
Canım normalde bir ayda bebekler 3 4 cm uzarlar..kizimin boyu 4 cm uzamıştı.kızlar , bebeği 50 cm doğan ve 1 ayını tamamlayanlar 1. ay da boy ne kadar uzamıştı ?
Canım anneme göre cocuk koldan üsümeZ sırtını karnını ayaklarını sıcak tut yeter diyor. Benımkı zaten sapka asla takmıyor bide kolları hep dısarıda uyurken illaki cıkartıcak bende üsür mü diye cok korktum ama suana kadar cok sukur bırsey olmadıİç zıbını kısa benim gerisi aynı giydiriyorum ama korktum üşür uyurken diye benim evde aynı ısıda kpmbi açık
İki memeyi de es zamanlı emzirip sagamıyoruz canım oyuZden birinin stü önce geliyor hep. Benım mesela tıkalı olan memem hep daha erken akmaya baslıyor onu bilip hemen ilk onu kontrol ediyorumKızlar ben göğüs pedi kullanıyorum 2 3 gündür pedlerden biri devamli ıslak oluyo sütüm akiyo diğeri kuru. Neden oluyo acaba böyle bi durum yaşayan var mı
Kalkanda biriken sütü ziyan etme demişti bana hastanedeki hemsire. Nekadar süre içinde doldugunu bılıyorum 3 saati gecmediyse sagdıgım süte katabılırmısım oyuzden ben bırıken sutleri atmıyorumIcirilmez diye duymustum da oyuzden sordum. Bnmde birikiyo baya
Canım ılk haftalar bende boyleydım uste bırtek penye battaniye örtüyordum hatta 24 dereceyı sabıtlemek için klıma calıstırıyorduk hava sıcak oldugu için. Annem arkamdan kalın örgü delikli battaniyeyi örttükçe kızıyordum ona ama sonra bi baktım ki penye battanıyenin üstüne örgüyü atınca daha huzurlu oluyor daha rahat edıyor ogunden beri ıı kat battanıyeyle takılıyoruzben içine kısa veya askılı çıtçıtlı, ayaklarına 1 tane çorap ve patikli alt, üstüne uzun kollu bacaklı tulum veye alt üst giydiriyorum. yani iki kat üst, iki kat alt ve çorap olmuş oluyor. uyurken de üstüne penye battanye örtüyorum. kombi yanıyor evin içi devamlı 24-25 derece.
siz böyle iki üç kat battaniye örtünce ben soğukta mı tutuyorum acaba çocuğu tereddüde düştüm.
sırtına bakıyorum devamlı sıcak.
Hic duymadim canim icirilmemesi gerektigini.bir aciklamasi var mi.gogus temiz olup kalkan da sterilize edildi mi pompayla sagilandan ne farki olabilir ki bilmedigimiz.valla hic usenmiyorum sterilize ediyorum pompayla sagdigimda bu kadat verim elde edemiyorum cunku.hos vakit tasarrufu da var bir turlu sagmaya firsat bulamiyorum tek basima oluncaIcirilmez diye duymustum da oyuzden sordum. Bnmde birikiyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?