2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben içine kısa veya askılı çıtçıtlı, ayaklarına 1 tane çorap ve patikli alt, üstüne uzun kollu bacaklı tulum veye alt üst giydiriyorum. yani iki kat üst, iki kat alt ve çorap olmuş oluyor. uyurken de üstüne penye battanye örtüyorum. kombi yanıyor evin içi devamlı 24-25 derece.
siz böyle iki üç kat battaniye örtünce ben soğukta mı tutuyorum acaba çocuğu tereddüde düştüm.
sırtına bakıyorum devamlı sıcak.

Hangi markanın tabletini aldın canım? Eskiden GNC varmış ama o piyasadan çekildi
Cemen otu tableti Arkopharma . Bir kutu bir aylik yuz tlden biraz fazla. Biraz pahali . Cok fark etmezse yine rekolaca donerim. Solgarin bira mayasi tabletini aldim gaz yapti. 3. Ay bitince basliycam tekrar tablete . O zamana kadar cemen tableti kullanirim gazi onluyor hem.

Ben içine kısa badi üzerinede alt üst takım giydiriyorum.uyanıncada üzerine penye yelek giydiriyorum.şapka geceleri takıyorum.

Amin canım inşaallah.
Uç yok baya uğraştım ama en sonunda çocukta bende çok yıprandım.
Şimdi hiç vermiyorum bile mememi.
Verdiğim zamanda yüzünü ekşitiyo yada öğürüyo

Asi astim bronsit yapmaz. Oyle denk gelmistir. Sagdan soldan laflarla asiyi yaptirmamazlik yapma. Allah korusun birsey olursa onlar mi mudehale edecek. Onlarmi yardim edecek . Goc aliyoruz etrafta salgin cok. Hastalaninca hastahanede ilac alacaksin. Allah korusundogal afette yada baska bir durumda hastaneye gidememe durumumuz olabilir. Asi koruycak onlari.

haklısın benim karnıma kadar ınıyor bazen sızan sütt .. ayy o kadar cokmuymus tuhhh

İç zıbını kısa benim gerisi aynı giydiriyorum ama korktum üşür uyurken diye benim evde aynı ısıda kpmbi açık
Canım anneme göre cocuk koldan üsümeZ sırtını karnını ayaklarını sıcak tut yeter diyor. Benımkı zaten sapka asla takmıyor bide kolları hep dısarıda uyurken illaki cıkartıcak bende üsür mü diye cok korktum ama suana kadar cok sukur bırsey olmadı

Kızlar ben göğüs pedi kullanıyorum 2 3 gündür pedlerden biri devamli ıslak oluyo sütüm akiyo diğeri kuru. Neden oluyo acaba böyle bi durum yaşayan var mı
İki memeyi de es zamanlı emzirip sagamıyoruz canım oyuZden birinin stü önce geliyor hep. Benım mesela tıkalı olan memem hep daha erken akmaya baslıyor onu bilip hemen ilk onu kontrol ediyorum

Icirilmez diye duymustum da oyuzden sordum. Bnmde birikiyo baya
Kalkanda biriken sütü ziyan etme demişti bana hastanedeki hemsire. Nekadar süre içinde doldugunu bılıyorum 3 saati gecmediyse sagdıgım süte katabılırmısım oyuzden ben bırıken sutleri atmıyorum

Canım ılk haftalar bende boyleydım uste bırtek penye battaniye örtüyordum hatta 24 dereceyı sabıtlemek için klıma calıstırıyorduk hava sıcak oldugu için. Annem arkamdan kalın örgü delikli battaniyeyi örttükçe kızıyordum ona ama sonra bi baktım ki penye battanıyenin üstüne örgüyü atınca daha huzurlu oluyor daha rahat edıyor ogunden beri ıı kat battanıyeyle takılıyoruz

Icirilmez diye duymustum da oyuzden sordum. Bnmde birikiyo baya
Hic duymadim canim icirilmemesi gerektigini.bir aciklamasi var mi.gogus temiz olup kalkan da sterilize edildi mi pompayla sagilandan ne farki olabilir ki bilmedigimiz.valla hic usenmiyorum sterilize ediyorum pompayla sagdigimda bu kadat verim elde edemiyorum cunku.hos vakit tasarrufu da var bir turlu sagmaya firsat bulamiyorum tek basima olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…