2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Neden yaptırmıyorsun?
Eşimin amcası pediatrist ama Türkiye de görev yapmıyor kendisi ve kesinlikle yaptırmamamız gerektiğini söyledi. Rotterdamda çalışıyor ve aşıların çocuklar üzerinde birçok kalıtsal hastalık bıraktığını, bunların da zamanla ortaya çıkacağını ve yan etkilerin henüz immün sistemi gelişmemiş çocuklarda çok ağır olduğunu yazmış o nedenle çok kafam karıştı tabii benim kendi ailemde aşıdan sonra ateşlenen ve sonrasında astım bronşit olan kardeşimden dolayı soğuklar bu konuya

B Burgumakarna canım aşı yaptırmamanın başka sebebi varmı bende çok tedirginim her sefer yaptırmıcam diye gidiyorum bir sekılde beni korkutup ikna ediyorlar sebebi ise benım ablamın ıkızleri var ve birisi otızmsel bulgulara sahip tam tanı Yok suan ve bu otizm in sebebi cıva vs gıbı şeylerin aşırı yukselmesı ve malesef ki aşılarda içerik olarak bolca mevcut kesın olmamakla beraber tetiklediği düşünülüyor lütfen kimse etkılenmesin yazdıklarımdan ama biz yaşayınca korktuk açıkcası Rabbım hapımızın evladını korusun

Eşimin amcası pediatrist ama Türkiye de görev yapmıyor kendisi ve kesinlikle yaptırmamamız gerektiğini söyledi. Rotterdamda çalışıyor ve aşıların çocuklar üzerinde birçok kalıtsal hastalık bıraktığını, bunların da zamanla ortaya çıkacağını ve yan etkilerin henüz immün sistemi gelişmemiş çocuklarda çok ağır olduğunu yazmış o nedenle çok kafam karıştı tabii benim kendi ailemde aşıdan sonra ateşlenen ve sonrasında astım bronşit olan kardeşimden dolayı soğuklar bu konuya.

2 tane farklı marka aldım yinede istemedi.
Bide eliyle çekip atıyo sinirleniyo hanfendi:)
Bayadır denemiyorum aklıma gelmişken bidaha deniyim.belki bi mucize olurda alır :)
Ben aventin silikon ucunu kullandım onu aldı canım en küçük boyunu. Bende kendi gogsumle çok emzirmek istiyorum ama almıyor herkes 3. Aydan sonra ucu olmasa bile kendi alır diyorlar bakalım onu bekliyorum inşallah alır :)

3 günde 1 bazen 2 günde 1 ama benim ki çok rahatlıyor o nedenle sık yıkıyorum
Yazdıkları o kadar doğru ki çok açık dıle getırmıs bırcok yazı okudum bu konuda yıllar sonra ortaya çıkacak denılıyor ınsallah haklı çıkmazlar... ve ilaç sektörü rantları da eklenınce işin içine ınsanın kafası daha çok karışıyor bende yaptırmaya da korkuyorum yaptırmamaya da senın kararın ne

Aynı durumdayız sanırım. Yaptırdıktan sonra otizm belirtileri veren bebekler var. Karaciğerlerde alt ve ast değeri yükselip enzimlerle uğraşan anne babalar da var. Yaptırmamak daha ağır basıyor ama tabii İnsan emin olmak istiyor

2cm uzadi bazilarinin masallahi varmis
2-5 cm normal demişti benim doktorum bir de bazen boya gidiyor süt bazen kiloya. Mesela benim ki tam ortalama kilo almıştı biraz daha alsaymış iyi olurmuş demişti doktor ama boya gitmişti ilk ay. Şimdi 2. Ay bitiyor yeni kilo aldı. Yani çocuktan çocuğa fark ediyor

dogrudur bizimde kilomuz iyiydi.zayif dogmustu toparladi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…