- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.941
Ben gaz nöbetindeyim hem de aşı araştırmasında. Yaptırmak ile yaptırmamak arasında gidiyorumsuan uyumayan anneler gaz nobeti tutanlar mi))
Merhaba. Ben de şimdi 2. Ay aşıları için aynı şeyleri düşünüyorum. Siz yaptırdınız mı nasıldı süreçBu arada ben kızıma hepatit b ve K vitamini aşısı yaptırmayacağım. Kendi doktorum sen istemezsen kimse bir şey yapamaz demişti ama bebeği götürdüklerinde yapabiliyorlarmış, perşembe günü kontrolümde o süreci öğrenip gerekiyorsa istemediğime dair imza atacağım. Çocuk doktoru ile de görüşeceğim. Benim gibi düşünen varsa fikir olsun
Gün aşırı yikiyorum canımKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz?
Benim kızım 49 cm doğmuştu 34 günlükken 54 cm oldu cnmkızlar , bebeği 50 cm doğan ve 1 ayını tamamlayanlar 1. ay da boy ne kadar uzamıştı ?
Uyutmaya calıstıkca uyumayan, uyandırmaya calıstıkca da uykulara doyanayan bebişler.. hepsi canımızın içi ama allah biZe de yardım etsınnsu ilk 3 ay su gibi gelip geçsin insallah3-6 nöbetindeyiz yine. Huy edindi bi türlü uyumuyor of of anne olmak ne zor
3-6 nöbetindeyiz yine. Huy edindi bi türlü uyumuyor of of anne olmak ne zor
İnşallah canim bazen hiç buyumeyecekler gibi geliyoUyutmaya calıstıkca uyumayan, uyandırmaya calıstıkca da uykulara doyanayan bebişler.. hepsi canımızın içi ama allah biZe de yardım etsınnsu ilk 3 ay su gibi gelip geçsin insallah
Bizim kız da çok zor dalıyor eğer emzigini tutturabilirsem o zaman biraz daha kısa sürede uyuyor ama emzigi çok zor alıyobixim de bu aksa ilk gece uykusuna çok zor daldı çok ağladı
Canım gecmıs olsun insanı iyice cıleden cıkartıyorlar. İlk işin sikayetvar.com a yorum girmek olsunn ve firmaya da tuketci mahkemesine gideceğini söyle bence hemen bu hatayı telafi etsnlerKızlar Eylül'ün sonunda kızıma mobilya aldık gardırop ve sifonyer. Bize 3 4 ekime geleceğini ama garanti olsun diye sözleşmeye 15 ekim yazacagini söylediler.tüm Türkiyeyi dolaşan bi tirlari varmış ancak ayin 16da gelebildi bizim buraya. Neyse sonunda geldi derken sadece gardırop gelmesin mi. Neymiş efendim bu firma önce gardırop uretiyormus sonra sifonyer uretiyormus. Gardırobu kurdular mentesesi eksik bazı küçük aparatları eksik sifonyerle birlikte eksikleri getirelim dediler tamam dedik geçen akşam sifonyeri getirdiler sifonyer monte edilmiş halde geldi. Getiren adam bi açtı ki yanlış monte edilmiş tamamen söktu yeniden kurdu ama hiç iyi olmamış cekmecelerden biri sürtüyor tam kapanmıyor gören ikinci el aldık zanneder.o kadar sinirliyimki yarın arayıp sifonyeri degistirmelerini soyleyecem böyle rezillik görmedim satarken 7 yil garantisi var diyorlardı inşallah daha fazla maduriyet yasamayiz
missdincer sen miydin canım mastitten ameliyat olan ? Ben öyle hatırlıyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, ameliyattan sonra sağım işlemini nasıl yapıcaz onu sorucam ben sana.
Sağol canım reklamlarını görsen büyük bi firma zannedersin çok amatör çalışıyorlarmış malesefCanım gecmıs olsun insanı iyice cıleden cıkartıyorlar. İlk işin sikayetvar.com a yorum girmek olsunn ve firmaya da tuketci mahkemesine gideceğini söyle bence hemen bu hatayı telafi etsnler
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kisa surede sağlığına kavuşursunmissdincer sen miydin canım mastitten ameliyat olan ? Ben öyle hatırlıyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, malesef sertlik bir türlü yumuşamadı ve ameliyat oldum. Şuan göğsümün alt kısmı bandajlı, doktor iltihabı akıtması için dren taktı, iki gün sonra çıkarıcaz dedi. Bu iki gün içinde sütünü masaj yaparak sağacaksın dedi.Ameliyattan sonra sağım işlemini nasıl yapıcaz onu sorucam ben sana. Alttan bastırınca kestiği yere zarar vericem diye korkuyorum, gerçi bandajlı ama. Offf tekrar oluşmasın diye de sağmak istiyorum. Sen nasıl yaptın bu işi?
Sesler bizde de var canim uykuya dalarken daha cok oluyor. Ama kakasini emerken yapmiyor genellikle uyandigi zaman yapiyorKızlar gece emzirdikten sonra bebeğim uyurken hep mırın kırın ses çıkartıyor ıkınma gibi. Kakasını yapmış oluyor emerken ama sizinkilerde böylemi
Cnm hem ilerde cikacak diyor hem otizme tetikliyor diyor. Ortada asilarin su hastaliklara neden olur diye kanitlanmis bir sey yok. Otizme neden olan diyenler arastirmismi kac kisi uzerinde arastirma yapmis. Bizede ailemizede ailemizin buyuklerinede herkez otizmli olurdu. Asi kac yildir var simdiye kadar cikardi. Kaldiki en basit bir ilacin bile yan etkisi var. Asinin da olmasi normal. Onceden veremden cocuk felcinden cocuklar insanlar oluyordu. Bunlarin cozumu var artik. Cozumu varken bu hastaliklara mi yakalansinlar. Cep tlf mikrodalga kurutma makinesi tv radyasyon yayiyor evinizde bunlari radyasyon yayiyor zarar veriyor diye kullanmamaniz lazim o halde. Herkesin kendi tercihi. Bizde saglikciyiz kesinlikle yapilmasi taraftariyiz. Elde somut veri yokken yapilmamasi gibi buyuk bir sorumlulugu alamayiz. Yapilmamasindan dolayi olacak tablo daha kotu ve olabilecek kanitlanmis seylerBen gaz nöbetindeyim hem de aşı araştırmasında. Yaptırmak ile yaptırmamak arasında gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?