2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm oyle seyler cok oluyor. Garanti ne ise yariyorsa. Urunu belirli bir gunde iade etme hakkin var. Arayip soyle . Ben birde sikayet var a netten yaziyorum. Onlar da firmayi ariyor. Onlar konusup sana geri bilgi veriyorlar. Daha etkili oluyor hemen degistiriyorlar. Firma sikayeti nette de gozukuyor. Bence onada yaz

Kızlar gece emzirdikten sonra bebeğim uyurken hep mırın kırın ses çıkartıyor ıkınma gibi. Kakasını yapmış oluyor emerken ama sizinkilerde böylemi
Bazen oluyor bendede ikiniyor . Ses cikarinca kaldiriyorum yatagindan ikindikca sut geri geliyor agzibda sut oluyor kusiyor. Oyle olunca kaldir kusabilir.

Ayagima yastik koyuyorum yatiriyorum sallamiyorum hafiftitretiyorum yada salliyorum bazen ama sallamadan ayakta duruyor genelde. Kolda tutmaktan iyi oluyor bidene istersen sallamadan

tamamen katiliyorum canin. bizde ilk benegimde sunnet için çok araştırmıştık. kimisi hemen yaptırın diyordu kimşsi ingilteredeki araştırmalara göre bebeklik çağında zararlı bebek bezlerindeki kimyasallar sünnet yerinden daha çabuk vücuda giriyor diyordu. yani herşeyin böyle iki yönü var. en önemlisi fayda zarar ilişkisini kurmak. bu yıl bizim burada çok sayıda kozamık kızamıkçık su çiçeği görüldü mesela aslında artık çok sık görülmeyen hastalıklardı ama göç vs iki kere düşünmrk lazım artık

Birebir benim oğlanı anlatmışsın canım şapka yok kol dışarda. Anneler bilir inşallah olmaz bişi üşümezler

Kızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım

Merhaba.
Bende yaptırmayacağım aşı. Aşısız büyütmeyi düşünüyorum. Hala daha konuyu araştırıyorum. Ve araştırdıkça daha çok içime siniyor. Çocuk doktorum şuan aşı taraftarı ama bir daha ona gitmeyeceğim. Yaşadığım yerde bir tane aşı karşıtı doktor buldum onla devam edeceğim. Facebookta aşı karşıtı gruplar var. Orada çok güzel linkler var. Ayrıca her türlü soru/sorun konuşuluyor

İnşallah canim bazen hiç buyumeyecekler gibi geliyo
Herkes tadını çıkar diyor ama ben çıkartamıyorum vallahi.uykusuzluk bi yandan,kızıma bakabiliyor muyum endişelerim bi yandan,kızımın ağlama krizleri bi yandan..3aylık olalım diye dört gözle bekliyorum.
Allah kolik ve aşırı gazlı bebeği olanların yardımcısı olsun.

Amin canım çok haklısın uykusuzluk bizi daha gergin stresli yapıyor en azından gece uykuları bi düzene girseydi birde misafir maratonu başlıyor hem gündüz hem gece yorulacaz Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla büyütün benim sizlere sorum şu ki yarın Allah nasip ederse 40 mız çıkıyor mevlidi daha sonra memlekete gittiğimde okursam okur mu yaşadığım yerde pek kimsem YÖK birde ayıyetten 40 çıkarmada neler yapılıyor

kızlar sling alacağım. mei tai ile neko wrap arasında kararsız kaldım. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim?

Ben genel olarak bçr kaç sebepten dolayı yaptırmaycağım. (Bu konu çok bireysel bir karar.ben yaptıran ve yaptırmayan herkese çok saygı duyuyorum. Çünkü iki tarafıda savunana doktorlar var. Kim kendini hangi karara daha yakın hissediyorsa onu yapmalı.
Sebeplerim.(genel olarak yoksa öok teferruatlı konu):
1)Ağır içerikler
2)Aşılar vücudun savunma mrekanizmasjının oluşmasını engelliyor. Hastalık olacak ki vücut savaşmayı öğrensin, direnç kazansın
3)Aşılarda ciddi bir ekonomik düzen var.bir çok aşının ortaya çıkış sebebinşn bu olduğunu düşünüyoruö.
4)yaşadığıöçm yerde saşgın hastaşık olsaydı o hastalığın aşısını yaptırırdım belki. Ya da afrşka da yaşasam.
Vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…