- Konu Sahibi angel5angel
-
- #30.961
Cnm oyle seyler cok oluyor. Garanti ne ise yariyorsa. Urunu belirli bir gunde iade etme hakkin var. Arayip soyle . Ben birde sikayet var a netten yaziyorum. Onlar da firmayi ariyor. Onlar konusup sana geri bilgi veriyorlar. Daha etkili oluyor hemen degistiriyorlar. Firma sikayeti nette de gozukuyor. Bence onada yazKızlar Eylül'ün sonunda kızıma mobilya aldık gardırop ve sifonyer. Bize 3 4 ekime geleceğini ama garanti olsun diye sözleşmeye 15 ekim yazacagini söylediler.tüm Türkiyeyi dolaşan bi tirlari varmış ancak ayin 16da gelebildi bizim buraya. Neyse sonunda geldi derken sadece gardırop gelmesin mi. Neymiş efendim bu firma önce gardırop uretiyormus sonra sifonyer uretiyormus. Gardırobu kurdular mentesesi eksik bazı küçük aparatları eksik sifonyerle birlikte eksikleri getirelim dediler tamam dedik geçen akşam sifonyeri getirdiler sifonyer monte edilmiş halde geldi. Getiren adam bi açtı ki yanlış monte edilmiş tamamen söktu yeniden kurdu ama hiç iyi olmamış cekmecelerden biri sürtüyor tam kapanmıyor gören ikinci el aldık zanneder.o kadar sinirliyimki yarın arayıp sifonyeri degistirmelerini soyleyecem böyle rezillik görmedim satarken 7 yil garantisi var diyorlardı inşallah daha fazla maduriyet yasamayiz
Bazen oluyor bendede ikiniyor . Ses cikarinca kaldiriyorum yatagindan ikindikca sut geri geliyor agzibda sut oluyor kusiyor. Oyle olunca kaldir kusabilir.Kızlar gece emzirdikten sonra bebeğim uyurken hep mırın kırın ses çıkartıyor ıkınma gibi. Kakasını yapmış oluyor emerken ama sizinkilerde böylemi
Ayagima yastik koyuyorum yatiriyorum sallamiyorum hafiftitretiyorum yada salliyorum bazen ama sallamadan ayakta duruyor genelde. Kolda tutmaktan iyi oluyor bidene istersen sallamadanBu bebekler bi alemm:)
Bebegimin gozlerden uyku akiyordu ona ragmen kollarimda uzuuuuunca bir sure salladim hatta bi ara da annem ilgilendi uyusun diye ugrasti yook bi turlu o gozler 3_4 dakikadan fazla kapanmadi. Kollarim o kadar yoruldu ki koltugun uzerine biraktim 2 dk. Tv ye bakayim dedim kafami bi cevirdim gozleri kapatmis inanamadim :)
2 saattir uyusun diye cirpindik, uyumak icin koltugun ustu ve ilgisizligi tercih etti
Hergün yıkıyodum sadece banyodan snra uyumaya alıştı başka uyumuyo diye gün aşırı yıkıyorum gerçi değilmedi yine öğlen yek uykuyla devam ediyoruzKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz?
Hergun yikiyoruz gobek dustugunden beei.cok nadir 2 gunde bir..Kizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz?
tamamen katiliyorum canin. bizde ilk benegimde sunnet için çok araştırmıştık. kimisi hemen yaptırın diyordu kimşsi ingilteredeki araştırmalara göre bebeklik çağında zararlı bebek bezlerindeki kimyasallar sünnet yerinden daha çabuk vücuda giriyor diyordu. yani herşeyin böyle iki yönü var. en önemlisi fayda zarar ilişkisini kurmak. bu yıl bizim burada çok sayıda kozamık kızamıkçık su çiçeği görüldü mesela aslında artık çok sık görülmeyen hastalıklardı ama göç vs iki kere düşünmrk lazım artıkCnm hem ilerde cikacak diyor hem otizme tetikliyor diyor. Ortada asilarin su hastaliklara neden olur diye kanitlanmis bir sey yok. Otizme neden olan diyenler arastirmismi kac kisi uzerinde arastirma yapmis. Bizede ailemizede ailemizin buyuklerinede herkez otizmli olurdu. Asi kac yildir var simdiye kadar cikardi. Kaldiki en basit bir ilacin bile yan etkisi var. Asinin da olmasi normal. Onceden veremden cocuk felcinden cocuklar insanlar oluyordu. Bunlarin cozumu var artik. Cozumu varken bu hastaliklara mi yakalansinlar. Cep tlf mikrodalga kurutma makinesi tv radyasyon yayiyor evinizde bunlari radyasyon yayiyor zarar veriyor diye kullanmamaniz lazim o halde. Herkesin kendi tercihi. Bizde saglikciyiz kesinlikle yapilmasi taraftariyiz. Elde somut veri yokken yapilmamasi gibi buyuk bir sorumlulugu alamayiz. Yapilmamasindan dolayi olacak tablo daha kotu ve olabilecek kanitlanmis seyler
Birebir benim oğlanı anlatmışsın canım şapka yok kol dışarda. Anneler bilir inşallah olmaz bişi üşümezlerCanım anneme göre cocuk koldan üsümeZ sırtını karnını ayaklarını sıcak tut yeter diyor. Benımkı zaten sapka asla takmıyor bide kolları hep dısarıda uyurken illaki cıkartıcak bende üsür mü diye cok korktum ama suana kadar cok sukur bırsey olmadı
Kızlar merhaba. Aşılar konusunda ne düşünüyorsunuz? Herkes kesin yaptırıyor mu aşıları? 2. Ay aşılarımız var ve hiç yaptırma taraftarı değilim, sizce ne yapmam lazım
AminnUyutmaya calıstıkca uyumayan, uyandırmaya calıstıkca da uykulara doyanayan bebişler.. hepsi canımızın içi ama allah biZe de yardım etsınnsu ilk 3 ay su gibi gelip geçsin insallah
Herkes tadını çıkar diyor ama ben çıkartamıyorum vallahi.uykusuzluk bi yandan,kızıma bakabiliyor muyum endişelerim bi yandan,kızımın ağlama krizleri bi yandan..3aylık olalım diye dört gözle bekliyorum.İnşallah canim bazen hiç buyumeyecekler gibi geliyo
Amin canım çok haklısın uykusuzluk bizi daha gergin stresli yapıyor en azından gece uykuları bi düzene girseydi birde misafir maratonu başlıyor hem gündüz hem gece yorulacaz Allah yardımcımız olsunHerkes tadını çıkar diyor ama ben çıkartamıyorum vallahi.uykusuzluk bi yandan,kızıma bakabiliyor muyum endişelerim bi yandan,kızımın ağlama krizleri bi yandan..3aylık olalım diye dört gözle bekliyorum.
Allah kolik ve aşırı gazlı bebeği olanların yardımcısı olsun.
bixim de bu aksa ilk gece uykusuna çok zor daldı çok ağladı
Aa ozaman bende kullaniyim kalkani.tekrar. pedler ıpıslak oluyoKalkanda biriken sütü ziyan etme demişti bana hastanedeki hemsire. Nekadar süre içinde doldugunu bılıyorum 3 saati gecmediyse sagdıgım süte katabılırmısım oyuzden ben bırıken sutleri atmıyorum
Kızlar gece emzirdikten sonra bebeğim uyurken hep mırın kırın ses çıkartıyor ıkınma gibi. Kakasını yapmış oluyor emerken ama sizinkilerde böylemi
Uyku düzenimiz oturdu canım şükür benim oğlumda gündüzleri eskisi kadar uyumuyor daha az uyuyor. Zamanla gündüz uykulari azaliyormus zaten.Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni varmıbizimki gündüz cok az uyuyor
Anladım. Evet o konuyu düşününce ben de acaba diyorum bi. Ama çevremdekiler de yaptırma diyor kız kardeşim aşıdan sonra astım bronş.it olmuş annem çok sert bu konuda. Ee okuyorum araştırıyorum içerikleri de çok ağır, yani çok kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?