2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bu mesele okuyup araştırmadan karar verilecek bir şey değil. Çok güzel açıklayan internet sayfaları var. Okudukça emin oldum ben

Kızlar bebeğimin hırıltılı nefes alıyo arada da tek tük öksürüyor galiba benden grip ona bulaştı dr a götürsem mi

Ailemizin büyükleri olurdu diyorsun canım ama babamla anneme soruyorumi iki aşı var okulda vurulan. Zoorunluluğuda yok. Dedeleirmşz znaten vurulmamış. Şimdi zorunlu kaç aşı var? Bir sürü...

B BenanAsiye canım sendemi yaptırmayı dusunmeyenlerdensin ? Ablam iki yıldır otızmle savaşıyor ve aşıya bağlıyor bunuda bende okuyup kurcaladıkça kafam çok karıştı yenık düşüyorum kendıme yaptırmayı düşünmüyorum ama sağlık ocağı öyle bir baskı yapıyor ki geçen sefer bana dedıkı bu küçücük ıhtımal icin bebeğinın çocuk felcı verem ca olabilme ıhtımalını göze alıyor bu vicdanla nasıl yaşayacağını düşünüyornusun(Allah korusun evlatlarımıIzı) dedı dondum kaldım ne yapacağımı hala bilmiyorum

Cnim inan nerde okudugumu hatırlamıyorum. Icirilebiliyosa ne guzel bnde kullanmayi o sutleri dokerken icim acıdığı icin bıraktım. Bndede manuel pompa var okadar yoruluyorum ki en fazla 15 dk dayanabiliyorum

canım diğerleri için bişey diyemeyeceğim ama savunma mekanizmasınile ilgili madde için söylüyorum aşının içinde o hastalığın hafifletilmiş hali var. zaten ateş falan o yüzden oluyor. vücut savaşırken ateş yükseliyor. yani o virüs yada bakterinin hastalık yapan tamamıyla değil azaltılmış güçsüzleştirilmiş dozu veriliyor vücut bunu kolay tolere edebiliyor ama Allah korusun o hastalığın direk milrobuyla karşılaşsa çok daha ağır hasar bırakabilşr. çok çok iyi düşünmek lazım. bir de eskiden anne bebek ölümleri daha fazlaydı anneleriniz zamanından bahsediyorum

Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni varmıbizimki gündüz cok az uyuyor
Dun hiç uyumadı gunduz bugun de bu saat oldu hala uyutmaya caısıyoruz 10dk dalıyor sonra gözler kocaman acılıyor ve kapanmk bilmiyor. Uyku var gozler kuculdu noktankadarnkıpkırmızı oldu ama ısrarla uyumamaya calısıyor deliricem diye korkuyorum en sonunda

Ailemizin büyükleri olurdu diyorsun canım ama babamla anneme soruyorumi iki aşı var okulda vurulan. Zoorunluluğuda yok. Dedeleirmşz znaten vurulmamış. Şimdi zorunlu kaç aşı var? Bir sürü...
Dedelerimizin zamaninda bukadar hastalikyoktu. Goc olan yerde yasamadilar. grip bile farkli dedelerimizin zamanindan. En basit somut yapilan calismalar var. Gerek yok tartismaya herkes bebeginin sorumlulugunu aliyor. Hem anne baba hem saglikci olarak yaptircaz.zorunlu asi ihtiyaca gore artar yada azalir zaten sayisi onemli degil.

Kızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes

Guzel acikladin cok eskiden asi yoktu bazi iller aşiyi temin edemiyordu. olum yada kalitsal hastaliklar fazlaydi. İstatistiklere bakabilirsiniz. Asilar bunlari onlemek icin. Verem e gelene kadar asi olan bir kisi su cicegi ni hafif gecirir. Okul caginda bir kere ya geciriri ya gecirmeyiz. Asi olmayan daha agir gecirir. Gelismemis ulkelerdeki hastaliklar olumleri goruyoruz. Tibbin her imkanindan yararlaniyoruz. Tedavi oluyoruz. Hamilelikte bile ilac kullaniyoruz. Ama asiya gelince bunlar yapilmamis gibi karsi cikiliyor. Ters gorus dusunebilir beni ilgilendirmiyor. Ayni goruste olanlara yaziyorum zaten.

Burda finger feeding yöntemini kullanan biri vardi beslenme borusunu nerden temin etti acaba ne diye aldı?

Kızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes
Ben sabah birde aksam msma veriyorum. Gece anne sutu daha kaliteli . Gece mama vermiyorum. Sabah mama verince uyumuyor. Memede emerek uyuyor benimki. Mama sonrasi bekleyip emziriyorum . Aksamda ayni. Mama arti anne sutu. Gece mama verince 4.5 saat uyuyor. Ama gece sut birikiyor. Sutum fazlaysa 3 saat uyuyor azsa 2 saat.

Cnim inan nerde okudugumu hatırlamıyorum. Icirilebiliyosa ne guzel bnde kullanmayi o sutleri dokerken icim acıdığı icin bıraktım. Bndede manuel pompa var okadar yoruluyorum ki en fazla 15 dk dayanabiliyorum
Benim lansinoh tekli elektrikli valla 20 dk da 30-60 cc anca cikio 2 gogusten o da vakit bulursam yorgunluktan daha fazla ugrasmiyorum bile

Bnmde geceleri sütüm azalıyo oyuzden veriyorum gündüz vermiyorum bende. Acaba bnde once mama verip sonra mi emzirsem

Bide kac cc veriyosun

Kızlar bizim kırkımız çıkalı bugün bir hafta oldu ve ben regl olmuşum geçen sefer 4. Ayda olmustum bu ne şimdi anlamadım neden hemen oldum ki fikri olan varmı ya yada acaba diyorum regl degil mi başka kanama mı nasıl ayırt ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…