2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
KIZlar size doktor tsh baktı mı ? Bizim 1. aylık kontrolde tsh testi istedi doktor sebepsiz ve 5 çıktı biraz yüksek dedi doktor ,daha düşük olurmuş bebeklerde galiba . Testi tekrarlayalım 3. Ayda dedi, moralimiz bozuldu. Sizde de tsh bakıldı mı?

Ben 39.gün adet olmuştum kanamam bitmişti ve normal adet ağrısı ve adet günüm kadar kanamam olmuştu sonraki ay aynı tarihte tekrar olmuştum yani adet olmuşsundur

missdincer sen miydin canım mastitten ameliyat olan ? Ben öyle hatırlıyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, ameliyattan sonra sağım işlemini nasıl yapıcaz onu sorucam ben sana.
Normal sağmaya devam ettim canım ben. Ameliyattan çıktıktan sonraki sütümü sağıp dökmüştüm ama sonraki sütleri verdim bebeğe.

Canım üstten sık memeyi ameliyatlı yeri sıkarsan acıyabilir. Bu arada ameliyat kesiği çok küçük bir şey 1 cm kadar. Bana da kocaman bandaj yapmışlar ben de kocaman kesik var sandım :) bi açtım baktım küçücükmüş :)

Normal sağmaya devam ettim canım ben. Ameliyattan çıktıktan sonraki sütümü sağıp dökmüştüm ama sonraki sütleri verdim bebeğe.
Off çok zor birşeymiş bu...Benim şuan alt tarafta bandaj var, dren taktı iltihabı akıtmak için. Pompayla sağamıyorum yani, bakalım yatın çıkarıcak dreni. Ne diyecek doktor? Sen elinle mi pompayla mı sağmıştın? Şimdi nasıl oldun,iyisindir inşallah.

Kızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes

Ben her emzormeden sonra mama veriyorum cnm ne kadar iaterse ama benimkide asla o saatler kadar uyumuyor soyle yapiyorum. Bnde ilk bi sat knusuyoruz kundagini aciyorum heraket edince yoruluyor bi saate uyku istiyor uyutuyorum en fazla 40 dakka hop bi uyanio gene aranmaya basliyo yani deil.uyumasi acikma suresi bile birbucuk saat 3 saattr beslemek haylll

Ya bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorum

Bizim bebiş de öyle canım. Bugün sabah 8 den beri memede, evire çevire emziriyorum ama ben çok yoruldum. Memeden ayırınca ellerini emmeye çalışıp ağlıyor. Yatağa koyunca uyanıyor. Gözlerinden de uyku akıyor ama uyumuyor bir türlü. Saat 6 da uyudu en sonunda :/

Ya bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorum

Gunduz nasil olsa kaldirio insanda gece cokzordir cnm daha az uyutsan gunduzleri yada gece uykusuna yatirmadan iki saat uc saat uyutmasan oyalsaniz yorulunca belki daha derin ve fazla uyur

Bu gunler nasil gecicek ya herkes aynı demek

Gunduz nasil olsa kaldirio insanda gece cokzordir cnm daha az uyutsan gunduzleri yada gece uykusuna yatirmadan iki saat uc saat uyutmasan oyalsaniz yorulunca belki daha derin ve fazla uyur
Cnim neler yapiyoruz ama o malum ağlama krizi gelince memeden baska yerde durmuyo. Zaten uyuyan bi cocuk dgil ki uyutmiyim desem

Bnde elektrikli almayi düşünüyorum. Çekim gücü nasıl
Inan bir fikir yurutemiyorum.cunku cocuk emmeden once kullandigimda 2 gogusten 60 cc cikmisti.5 6 defa emdikten sonra 30 cc cikti.ama hic sagmadan kalkana nerdeyse 2saatte 2 gogusten 50ccden fazla cikti..ya ben kullanmayi beceremiyorum ya da gogsum pompayla sagilmak icin uygun degil.medelanin iyi oldugunu soyluyorlar aslinda biz pahali diyr lansinoh aldik.eger alacaksaniz biraz daha pahali olsa da medela alin bence

Cnim çok pahali ya bnde baktım ama veremem okadar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…