- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.001
Ben 39.gün adet olmuştum kanamam bitmişti ve normal adet ağrısı ve adet günüm kadar kanamam olmuştu sonraki ay aynı tarihte tekrar olmuştum yani adet olmuşsundurKızlar bizim kırkımız çıkalı bugün bir hafta oldu ve ben regl olmuşum geçen sefer 4. Ayda olmustum bu ne şimdi anlamadım neden hemen oldum ki fikri olan varmı ya yada acaba diyorum regl degil mi başka kanama mı nasıl ayırt ettiniz
Normal sağmaya devam ettim canım ben. Ameliyattan çıktıktan sonraki sütümü sağıp dökmüştüm ama sonraki sütleri verdim bebeğe.missdincer sen miydin canım mastitten ameliyat olan ? Ben öyle hatırlıyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, ameliyattan sonra sağım işlemini nasıl yapıcaz onu sorucam ben sana.
Canım üstten sık memeyi ameliyatlı yeri sıkarsan acıyabilir. Bu arada ameliyat kesiği çok küçük bir şey 1 cm kadar. Bana da kocaman bandaj yapmışlar ben de kocaman kesik var sandım :) bi açtım baktım küçücükmüş :)missdincer sen miydin canım mastitten ameliyat olan ? Ben öyle hatırlıyorum. Aynı şey benimde başıma geldi, malesef sertlik bir türlü yumuşamadı ve ameliyat oldum. Şuan göğsümün alt kısmı bandajlı, doktor iltihabı akıtması için dren taktı, iki gün sonra çıkarıcaz dedi. Bu iki gün içinde sütünü masaj yaparak sağacaksın dedi.Ameliyattan sonra sağım işlemini nasıl yapıcaz onu sorucam ben sana. Alttan bastırınca kestiği yere zarar vericem diye korkuyorum, gerçi bandajlı ama. Offf tekrar oluşmasın diye de sağmak istiyorum. Sen nasıl yaptın bu işi?
Off çok zor birşeymiş bu...Benim şuan alt tarafta bandaj var, dren taktı iltihabı akıtmak için. Pompayla sağamıyorum yani, bakalım yatın çıkarıcak dreni. Ne diyecek doktor? Sen elinle mi pompayla mı sağmıştın? Şimdi nasıl oldun,iyisindir inşallah.Normal sağmaya devam ettim canım ben. Ameliyattan çıktıktan sonraki sütümü sağıp dökmüştüm ama sonraki sütleri verdim bebeğe.
Kızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes
Ya bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorumBen her emzormeden sonra mama veriyorum cnm ne kadar iaterse ama benimkide asla o saatler kadar uyumuyor soyle yapiyorum. Bnde ilk bi sat knusuyoruz kundagini aciyorum heraket edince yoruluyor bi saate uyku istiyor uyutuyorum en fazla 40 dakka hop bi uyanio gene aranmaya basliyo yani deil.uyumasi acikma suresi bile birbucuk saat 3 saattr beslemek haylll
Bizim bebiş de öyle canım. Bugün sabah 8 den beri memede, evire çevire emziriyorum ama ben çok yoruldum. Memeden ayırınca ellerini emmeye çalışıp ağlıyor. Yatağa koyunca uyanıyor. Gözlerinden de uyku akıyor ama uyumuyor bir türlü. Saat 6 da uyudu en sonunda :/Dun hiç uyumadı gunduz bugun de bu saat oldu hala uyutmaya caısıyoruz 10dk dalıyor sonra gözler kocaman acılıyor ve kapanmk bilmiyor. Uyku var gozler kuculdu noktankadarnkıpkırmızı oldu ama ısrarla uyumamaya calısıyor deliricem diye korkuyorum en sonunda
Medikalcilerden aldım canım. İsmi katater 5 veya 6 numara Alman gerekiyor.Burda finger feeding yöntemini kullanan biri vardi beslenme borusunu nerden temin etti acaba ne diye aldı?
Ya bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorum
Bu gunler nasil gecicek ya herkes aynı demekBizim bebiş de öyle canım. Bugün sabah 8 den beri memede, evire çevire emziriyorum ama ben çok yoruldum. Memeden ayırınca ellerini emmeye çalışıp ağlıyor. Yatağa koyunca uyanıyor. Gözlerinden de uyku akıyor ama uyumuyor bir türlü. Saat 6 da uyudu en sonunda :/
Cnim neler yapiyoruz ama o malum ağlama krizi gelince memeden baska yerde durmuyo. Zaten uyuyan bi cocuk dgil ki uyutmiyim desemGunduz nasil olsa kaldirio insanda gece cokzordir cnm daha az uyutsan gunduzleri yada gece uykusuna yatirmadan iki saat uc saat uyutmasan oyalsaniz yorulunca belki daha derin ve fazla uyur
Miktarı az geliyor olabilir canım ben emzirip Üstünel 90 veriyorum emzirmeyeceksem 120 veriyorum 3-4 saat uyuyorKızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes
Inan bir fikir yurutemiyorum.cunku cocuk emmeden once kullandigimda 2 gogusten 60 cc cikmisti.5 6 defa emdikten sonra 30 cc cikti.ama hic sagmadan kalkana nerdeyse 2saatte 2 gogusten 50ccden fazla cikti..ya ben kullanmayi beceremiyorum ya da gogsum pompayla sagilmak icin uygun degil.medelanin iyi oldugunu soyluyorlar aslinda biz pahali diyr lansinoh aldik.eger alacaksaniz biraz daha pahali olsa da medela alin benceBnde elektrikli almayi düşünüyorum. Çekim gücü nasıl
120 cc cok degil mi. Doktorunuzun belirledigi miktar mi buKızlar ben geceleri emzirmesen yarım saat 45 dk sonra 120 cc mama veriyorum ama yinede 1.5 saaten fazla uyumuyo. Mamadan sonra 4 5 saat uyuyo diyo herkes
120den fazlası cok gelmezmi acaba yaMiktarı az geliyor olabilir canım ben emzirip Üstünel 90 veriyorum emzirmeyeceksem 120 veriyorum 3-4 saat uyuyor
Doktorum her emzirme sonrasi 30 cc ver demisti. Bende gun icinde sütüm yettigi icin gece veriyorum sadece. Ama 120 cok dgl cunku daha versem içer yani istahlı bi bebek120 cc cok degil mi. Doktorunuzun belirledigi miktar mi bu
Canım bence önce mama verirsen Bebek seni etkili emmez ve süt üretimini azaltabilir.Bnmde geceleri sütüm azalıyo oyuzden veriyorum gündüz vermiyorum bende. Acaba bnde once mama verip sonra mi emzirsem
Cnim çok pahali ya bnde baktım ama veremem okadar :/Inan bir fikir yurutemiyorum.cunku cocuk emmeden once kullandigimda 2 gogusten 60 cc cikmisti.5 6 defa emdikten sonra 30 cc cikti.ama hic sagmadan kalkana nerdeyse 2saatte 2 gogusten 50ccden fazla cikti..ya ben kullanmayi beceremiyorum ya da gogsum pompayla sagilmak icin uygun degil.medelanin iyi oldugunu soyluyorlar aslinda biz pahali diyr lansinoh aldik.eger alacaksaniz biraz daha pahali olsa da medela alin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?