- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.021
Evet orasida dogru. Ay valla dusun dusun deliye döndüm ya. Haftaya mevlut var ve ben oglumu nasil uyutucam nasıl sussturucam onu düşünüyorum ve daha cok geriliyorum.Canım bence önce mama verirsen Bebek seni etkili emmez ve süt üretimini azaltabilir.
Canım ben bandajın pompaya denk gelen kısmını sökmüştüm yoksa sağılmıyordu. Bana diren takmadılar yaranın içine gazlıbez koymuşlardı. Biliyorsun bir hafta arayla iki kez ameliyat geçirdim. İlkinden neredeyse hiç iltihap akmadı ve çok çabuk iyileşti ama ikincisinden hala akıyor 1 hafta olacak yarın. Doktor eliyle sıktı hatta pansumana gittiğimde. Şimdi pansumanlarımı kendim yapıyorum evde, gereken malzemeleri aldım. Az önce farkettim ki ikinci ameliyat yerimde tekrardan şişlik oluşmaya başlıyor. Ben de elimle sıktım biraz ve yine iltihap aktı. Bilmiyorum ne zaman geçecek.Off çok zor birşeymiş bu...Benim şuan alt tarafta bandaj var, dren taktı iltihabı akıtmak için. Pompayla sağamıyorum yani, bakalım yatın çıkarıcak dreni. Ne diyecek doktor? Sen elinle mi pompayla mı sağmıştın? Şimdi nasıl oldun,iyisindir inşallah.
Canım manuel pompa o kadar iyi sağım yapmıyor diye biliyorum. Bence sen elektrikli bir pompa edinmelisin. Letgo da sahibinden de falan ikinci el kaliteli bir pompa alabilirsin. Medela ameda gibi.Evet orasida dogru. Ay valla dusun dusun deliye döndüm ya. Haftaya mevlut var ve ben oglumu nasil uyutucam nasıl sussturucam onu düşünüyorum ve daha cok geriliyorum.
canım tsh çok önemli çünkü ondan istemiştir. bizim 2 haftalıkken bakıldı biraz yüksekti 1 hafta sonra tekrar ettirdik yine biraz yüksekti ama ilkine göre düşmüştü. 10 gün sonra tekrarladık 3 küsurdu artık bakmaya gerek yok dedi normal dedi. bu arada biz çocuk endokrinolojisine gitmiştik.bence 3. ayı bekleme ama 5 de çok yüksek bi değer değil canını sıkma hiçKIZlar size doktor tsh baktı mı ? Bizim 1. aylık kontrolde tsh testi istedi doktor sebepsiz ve 5 çıktı biraz yüksek dedi doktor ,daha düşük olurmuş bebeklerde galiba . Testi tekrarlayalım 3. Ayda dedi, moralimiz bozuldu. Sizde de tsh bakıldı mı?
Oralara bakmadim sıfırlarıda cok pahalı gerçektenCanım manuel pompa o kadar iyi sağım yapmıyor diye biliyorum. Bence sen elektrikli bir pompa edinmelisin. Letgo da sahibinden de falan ikinci el kaliteli bir pompa alabilirsin. Medela ameda gibi.
Cnim e bebekte sudocrem var kesinlikle almasın. Bi cok arkadaşımdan duymustum denedim gercekten cok iyi geldiBebeğimin poposunda kuzarıklık varya sivilce gibi hafif sanırım pişik oldu y öneriniz var mı. Sebamed pişik kremi prima premium care bez kullanıyorum. 1 numaradan 2ye gectik ondan olablirmi acaba aynı bez ama sadece numarası büyüdü(((
Canım her gün aynı saatte rutin olarak aynı şeyleri yap başta itiraz ediyorlar ama 1 haftada alisiyorlar ben öyle düzene soktum uyku ve mama saatleriniYa bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorum
Bi dene canım ben 130 denedim almadı kustu mesela sende istersen 130 dene alırsa öyle verirsin120den fazlası cok gelmezmi acaba ya
Süt birikmesiymis canım o sıkmayın diyor doktorlar kendi kendine geçiyormuşkozlar benim merak ettiğim bişey var bilen yada başına gelen varsa lütfen söylesin. kızımın bi göğüs ucu beyaz böyle hafif top gibi küçük bi şişlik var beyaz. nedir ya doktorumuz da izinli oazartesiye kadar çatlarım
sağol canımSüt birikmesiymis canım o sıkmayın diyor doktorlar kendi kendine geçiyormuş
Canım yaa iki kez biliyorum, yinelediğini duymuştum. Bu yüzden de çok korkuyorum tekrar olacak diye. Ama biz bunun önüne nasıl geçeceğiz onu bilmiyorum. Şuan bandajlı bir şekilde ne kalıyor, ne kadar kalıyor bilmiyor ve görmüyorum ki.Antibiyotik kullanıyorum evet. Genel anestezi oldum ben de.Canım ben bandajın pompaya denk gelen kısmını sökmüştüm yoksa sağılmıyordu. Bana diren takmadılar yaranın içine gazlıbez koymuşlardı. Biliyorsun bir hafta arayla iki kez ameliyat geçirdim. İlkinden neredeyse hiç iltihap akmadı ve çok çabuk iyileşti ama ikincisinden hala akıyor 1 hafta olacak yarın. Doktor eliyle sıktı hatta pansumana gittiğimde. Şimdi pansumanlarımı kendim yapıyorum evde, gereken malzemeleri aldım. Az önce farkettim ki ikinci ameliyat yerimde tekrardan şişlik oluşmaya başlıyor. Ben de elimle sıktım biraz ve yine iltihap aktı. Bilmiyorum ne zaman geçecek.
Sen antibiyotik kullanıyor musun ? Bir de genel anestezi ile mi oldun ameliyatı ?
Bugun onu dusundum bnde. Yarın mama ve uyku saatlerini yazicamCanım her gün aynı saatte rutin olarak aynı şeyleri yap başta itiraz ediyorlar ama 1 haftada alisiyorlar ben öyle düzene soktum uyku ve mama saatlerini
Cnim bnmki hep kusuyo fazlaca refluden dolayiBi dene canım ben 130 denedim almadı kustu mesela sende istersen 130 dene alırsa öyle verirsin
canm bende sebamed kullaniyodm ama hic etki etmedi burdaki arkadslar sudockrem almami önerdi gercektn cok guzl bi krem bence sende denemelisinBebeğimin poposunda kuzarıklık varya sivilce gibi hafif sanırım pişik oldu y öneriniz var mı. Unibaby yenidogan pamukmendili Sebamed pişik kremi prima premium care bez kullanıyorum. 1 numaradan 2ye gectik ondan olablirmi acaba aynı bez ama sadece numarası büyüdü(((
canın reflüden kusma 3 ayda bitiyor kendiliğinden canını sıkma yine de kilo alıyorlar merak etme. benim ilki hem erken doğdu hem düşük kilolu hem kolik hem gazlı hem reflüsü bardı ve kabızdı. yani olabilecek herşeyi ilkinde yaşadım. fılkırır gibi kusardı hep günde kaç kez koyafet değiştirrdim hatırlamıyorum bile.ama geçti gitti. şimdi söylemek kolay ama inan hepsi geçecek ve hiç haturlamayacaksın o zorlukları. şimdi zor bi bebekti biliyorum ama o anki kötü anları aklıma getirmeye çalışıyorum yok olmuyo hep güzel şeyler aklıma geliyor gülmesi galan. ki benimki ilk 3 aylıkken güldü ağlamadan durduğu her saniyede fotograf çekerdik hemen o derece yani:)Cnim bnmki hep kusuyo fazlaca refluden dolayi
Cnim e bebekte sudocrem var kesinlikle almasın. Bi cok arkadaşımdan duymustum denedim gercekten cok iyi geldi
canm bende sebamed kullaniyodm ama hic etki etmedi burdaki arkadslar sudockrem almami önerdi gercektn cok guzl bi krem bence sende denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?