2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dünden beri aynı durumdayız. Bugün en sonunda oturdum ağladım. Kucakta zorla dalıyor yerine koyunca uyanıyor. Uyanacağını bilsem hiç uyutmakla uğraşmıcam.

İnşallah canım . Bizim 2 hafta öncede 5 di bu haftada 5 çıktı . Hiç düşme olmamış . Bu hafta gideceğim endokrinolojiye . Doktor önemli değil dedi ama içim içimi yiyor . Sizin ilk kaçtı ?

Dünden beri aynı durumdayız. Bugün en sonunda oturdum ağladım. Kucakta zorla dalıyor yerine koyunca uyanıyor. Uyanacağını bilsem hiç uyutmakla uğraşmıcam.
Canımm valla biz uZun zamandır boyleyiz en fazla gunde 1 kere uyuyor o da 32 bın kere pıspısla sallamayla fln oluyordu artık hiç uyumuyor her uykusu 15 dk suruyor saka gibi

Dısarıda devamlı hareket halınde oldugumuz için anne karnı efekti yaratılıyor ve bebısler uyuyor. Evde bı sekılde ya oturuyoruz ya yatagına yatırıyoruz duraganlık sevmıyorlar canım ondandır

İnşallah canım . Bizim 2 hafta öncede 5 di bu haftada 5 çıktı . Hiç düşme olmamış . Bu hafta gideceğim endokrinolojiye . Doktor önemli değil dedi ama içim içimi yiyor . Sizin ilk kaçtı ?
canım bizim ilki kan testinde 10 du topuk testinde 5,5di. sonra 9.8 e düştü. sonra 8,08 en son 3, 06 oldu normal dedi doktor. ama biz çocuk endokrinine gittik. eğer varsa sizin orda da çocuk endokrinolojisine git bence. çocuklarda farklı oluyor değerler normale göre

Canım her gün aynı saatte rutin olarak aynı şeyleri yap başta itiraz ediyorlar ama 1 haftada alisiyorlar ben öyle düzene soktum uyku ve mama saatlerini
Hergun aynı seyler derken canım ıkı saatte bir uyandırıp emzirmek gibi mi? Ben uyandırsam da bebegım acsa emmiyor bıde ustune uykusu bolundugu için cok huysuz oluyor baska rutin olarak ne yapılabilir? Gunduz butun gun uyumuyor gercekten yapıstık bırbırımıze

İstanbulda mısın canım ? Ben istanbuldayıö doktor araştırıyorum . Topuk kanı sonucunu nerden öğrendiniz ? Onun sonucunu biz nasıl öğrenebilriiz ?

Evet orasida dogru. Ay valla dusun dusun deliye döndüm ya. Haftaya mevlut var ve ben oglumu nasil uyutucam nasıl sussturucam onu düşünüyorum ve daha cok geriliyorum.
Canım buzlukta sütün varsa direkt biberonla verırsın mevlüt zaten bırkac saat sürer o sekılde idare edersin insallah bizim de pazar gunu ilk mevlüt olucak bakalım insallah cok huysuzlanmaz kalabalıktan hiç hoslanmıyo

Kızlar kızım grip oldu otribebeyle ne sıklıkta burnunu temizlemeliyim günde 4 5 defa tenizlesem çok mu olur burnunu tahriş edermiyim

İstanbulda mısın canım ? Ben istanbuldayıö doktor araştırıyorum . Topuk kanı sonucunu nerden öğrendiniz ? Onun sonucunu biz nasıl öğrenebilriiz ?
istanbulda değilim canım ben. topuk kanınınhalk sağlığı merkezini arayıp öğrenmiştim ben.zaten bariz yükseklik olsa sizi arayıp haber verirlerdi. bence sizde bi problem yoktur. ama için rahat etsin diye bi kere daha yaptırırsın kan tetini düşmüş olacaktır merak etme. benim hipotroidim var kullandığım ilaçlar etkilemiş şimdi normal Allaha şükür

Bnmde geceleri sütüm azalıyo oyuzden veriyorum gündüz vermiyorum bende. Acaba bnde once mama verip sonra mi emzirsem
Cnm benimki mamadan sonrada meme istiyor . Meme sonrasi cok mama icmiyor o yuzden ilk msma veriyorum sonra mrmede uyusun diye. Karni tok olsada meme istiyor fazla gelince agliyor. İlk mamayi verdigim halde 60 cc yi zor iciyor. Gece ne kadar veriyorsun . Gece emzirmek rahat oluyor. Gece azaliyorsa yapacak birsey yok tabii vermen lazim. Gunduz bir kere mamada versen gece artar mi acaba. Vucut alisiyor. Bir kere gece mama verdim gece sutum azaldi cunku. Gece uzun uyusun diye vermistim. Sonra sabah alsam yaptim .

Canımm valla biz uZun zamandır boyleyiz en fazla gunde 1 kere uyuyor o da 32 bın kere pıspısla sallamayla fln oluyordu artık hiç uyumuyor her uykusu 15 dk suruyor saka gibi
Canim bizde de durum tam bu. Gunduzleri sadece 1 kez duzgunce uyuyor obda bazen.onun disinda surekli uykusu var pispisliyorum yatirdigim an gozleri aciyor. Ben de uzuluyorum uyuyup uykusunu alamiyor diye. Bebek dedigin uyuyarak buyur bizimkiler neden boyle anlam veremiyorum

Bugun onu dusundum bnde. Yarın mama ve uyku saatlerini yazicam
Yaz canım bende ona göre yaptım bir de belli hareketler belirledim mesela emziği ağzına alınca uyumasi gerektiğini biliyor başka hiçbir şekilde emzik vermiyorum Kendi kendine uyuyor. Mama vereceğim emzirecegim zaman hep bir hareket belirledim onu yaptığım an ne olacağını anlıyor. Bu şekilde oturttuk biz duzenimizi canım

Cnm taburcu olurken ve 15. Gun bakildi . Nirmal cikarsa aramiyorlar. Niye durup dururken bakti.

Canim bizim iki gogsunde de vardi. Emzirdigimiz icin bizim hormonlarimizdan etkilenerek sut olabiliyormus. Doktor kesinlikle sıkmayin masaj dahi yapmayin demisti. Bizimkiler gecti suan.

Ya bnmkide 1 haftadır saat başı uyaniyo gündüzde gecede. Ben nasıl bi duzen oluşturcam bilmiyorum
Cnm gazi vardir belki. Gazi olunca benimkide mirliyo yada agliyo susuyo arada. Kaldirip ovuyorum sirtini bazen ustten gaz cikartiuo bazen alttan yatarak alttan bazdn kaka yapamiyor gaz cikarir pozisyonda bagirsak hareketleniyor. Cc olarak mama miktari belki fazla geliyordur omu fazla geliyor. Sizinkinin yaninda benimki az iciyor gibi geldi. İlk oglumda cok fazla cc olarak icmiyordu sizinkilere gore

Canım önce onun uyku ve beslenme saatlerini yaz az buçuk bellidir. Sonra ona göre bir düzen oturtursun. Başta huzysuzluk eder ama alışır. Benimki hemen hemen 3 saatte bir yemek yiyor. Uyku saatini de gündüz 2 uyku arası en fazla 1 buçuk 2 saat uyanık kalacak şekilde ayarladım. Onu da belli hareketler oluşturarak yaptım. Mesela emzik sadece uyurken veriyorum onu alınca uyumasi gerektiğini biliyor öğrendi. Başta biraz ağladı. İlla olacak diye yapma. Gündüz mesela saat 12 de uyutacaksin diyelim başta uyumasa da önemli değil. Benimki de uyumadı zaten ilk günler ama sonradan o saatte uyuması gerektiğini öğrendi şimdi uyuyor saati örnek olarak verdim canım

Z. Yagi sudokrem oksizinc diye ilaclar cinko icerigi yuksek olanlar pisigr iyi geliyor. Hala devam ediyorsa bezi yada islak mendili degistirmek ise yariyor

Ay sorma canım anneme göre bu bebegın gunde en az 3-4 kere birkac saat uyuması lazım hata bende oyleymısım ama benım kızım gunduz huysuzlanıp uyumadıgı gibi aksam saatlerinde de devamlı mızmızlanıyor gaz sancısı bi türlü gecmiyor. Damlalarını verıyorum aslında gaz da cıkarıyor ama yetmıyor demek ki.. karnına sıcak koyuyrum masaj yapıyorum kendim devamlı rezene ıcıp kımyon alıyorum ama bukadar oluyor demek ki ne yapalım bızım de minnoslar boyle işte ıkı ay daha boyle gidicek galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…