2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kızım grip oldu otribebeyle ne sıklıkta burnunu temizlemeliyim günde 4 5 defa tenizlesem çok mu olur burnunu tahriş edermiyim
Cnm dra gittinmi. Burnu tikaliysa balgam gelmiyorsa tikiyor hemen bebekleri. Rahatsiz ediyorsa anlarsin burnunda oldugunu cek . Bazen genize kaciyor

Canım sende mi iki kere yapacaksın Mevlüt'ü benim evim çok ufak ve eşim çok akrabası var iki ayrı gün mü yapsam diye düşündüm. Bende sınavı atlatıp Mevlüt yapayım diyorum ama çık mu geç kalmış dlcak bilemedim

Bugün kilo kontrolüne gittik çok şükür bi ayda 300 gram anca alan oğlum 12 günde 400 gram olmuş ve 4 kilo olmuşuz. Mamayı saatli vermeye dikket etsem ili olcak galiba 4 saatte bir mama verip ve istedikçe emzirmeyi düyüntlorüsn tabi bebeğim Nasıl isterse birde. Süt için yarın yeni bişi yapıcam fayda dlursa sizede yazarım inşallah.

Cnm dra gittinmi. Burnu tikaliysa balgam gelmiyorsa tikiyor hemen bebekleri. Rahatsiz ediyorsa anlarsin burnunda oldugunu cek . Bazen genize kaciyor
Yarın gidicez inşallah dr a. burnu tıkalı arada balgamda geliyo çok huzursuz. Her tıkalı oldugunda aspiratörle çeksek sıkıntı olur mu

Aşı konusunda bende yaptırma taraftarıyım sonuçta milyonlar bu aşıyı mecbur yaptırıyor ve yan etkisi nadir cocuk ta cıkıyor sa büyük bölümü sağlıklıysa mantık olarak o ağır basıyor kızımda hepsi tam zaten
Bende bu gruptanım kızlar öğlen 1 kez uyuyor sonra hep kucak ta 5 dk 10 dk yatakta uyumuyor bu saat hala ugrasıyorum uyusun diye bakalm kaçta pes edick

Kızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar

Canım aynı seyleri yasıyoruz ya 3 ay sonra geçer inşallah uyucaklar ama gaz bırakmıyor ki uyusunlar kimyon bebeğime veriyorum bi kaç gündür bakalm değişen bişey olcak mı

ascesr cnm sivilce givi kırmızı kabarcıklar mantar oluyor. Kızımın ön kısmında oluyor travazol 3 günde geçiritor. 3 günden fazla kuallanılmıyo. Doktor da travazol veriyo. Sleepy den primaya geçince oldu bende. Altını temizledikten sonra kuruluyorum da halbuki..

Benm burnum akıyo ve boğazım acıyo vi doping yaptım ama çok korkuyorum grip olucam diye çorapsız atletsiz de gezmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…