- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.061
Cnm dra gittinmi. Burnu tikaliysa balgam gelmiyorsa tikiyor hemen bebekleri. Rahatsiz ediyorsa anlarsin burnunda oldugunu cek . Bazen genize kaciyorKızlar kızım grip oldu otribebeyle ne sıklıkta burnunu temizlemeliyim günde 4 5 defa tenizlesem çok mu olur burnunu tahriş edermiyim
Canım sende mi iki kere yapacaksın Mevlüt'ü benim evim çok ufak ve eşim çok akrabası var iki ayrı gün mü yapsam diye düşündüm. Bende sınavı atlatıp Mevlüt yapayım diyorum ama çık mu geç kalmış dlcak bilemedimCanım buzlukta sütün varsa direkt biberonla verırsın mevlüt zaten bırkac saat sürer o sekılde idare edersin insallah bizim de pazar gunu ilk mevlüt olucak bakalım insallah cok huysuzlanmaz kalabalıktan hiç hoslanmıyo
Ben de aventşn elektriklisi var,ben fazla değil iki üç kere kullandım ama memnun kaldım.bir de canım benim bebişim de senşn bebiş gibi obur emiyor emiyor sonra hop kusuyor.sen ona ne kadar fazla mama verirsen o yine hepsini bitirir.Cnim çok pahali ya bnde baktım ama veremem okadar :/
Bizimki de yavrum ağzı acık uyuyor ya. Sütle aspire edenler varmışSanırım neden hemen uyandığını buldum bebeğimin burnu tıkalı
Bana da pahali gelmisti.o zaman lansinoh tekli elektrikliuu oneririm sagiyor mu sagiyor.sen kalkani da ihmal etme 30 cc de 30 cc ben bugun kullanamadim icime dert oldu bosa gitti o kadar sutCnim çok pahali ya bnde baktım ama veremem okadar :/
Yarın gidicez inşallah dr a. burnu tıkalı arada balgamda geliyo çok huzursuz. Her tıkalı oldugunda aspiratörle çeksek sıkıntı olur muCnm dra gittinmi. Burnu tikaliysa balgam gelmiyorsa tikiyor hemen bebekleri. Rahatsiz ediyorsa anlarsin burnunda oldugunu cek . Bazen genize kaciyor
Canım soğanı kesip koklatıyorum ben şimdi. Dene istersenYarın gidicez inşallah dr a. burnu tıkalı arada balgamda geliyo çok huzursuz. Her tıkalı oldugunda aspiratörle çeksek sıkıntı olur mu
Süt genzine kaçarsa tehlikeli olmaz mı yaBizimki de yavrum ağzı acık uyuyor ya. Sütle aspire edenler varmış
Bende bu gruptanım kızlar öğlen 1 kez uyuyor sonra hep kucak ta 5 dk 10 dk yatakta uyumuyor bu saat hala ugrasıyorum uyusun diye bakalm kaçta pes edickCanim bizde de durum tam bu. Gunduzleri sadece 1 kez duzgunce uyuyor obda bazen.onun disinda surekli uykusu var pispisliyorum yatirdigim an gozleri aciyor. Ben de uzuluyorum uyuyup uykusunu alamiyor diye. Bebek dedigin uyuyarak buyur bizimkiler neden boyle anlam veremiyorum
Canım aynı seyleri yasıyoruz ya 3 ay sonra geçer inşallah uyucaklar ama gaz bırakmıyor ki uyusunlar kimyon bebeğime veriyorum bi kaç gündür bakalm değişen bişey olcak mıAy sorma canım anneme göre bu bebegın gunde en az 3-4 kere birkac saat uyuması lazım hata bende oyleymısım ama benım kızım gunduz huysuzlanıp uyumadıgı gibi aksam saatlerinde de devamlı mızmızlanıyor gaz sancısı bi türlü gecmiyor. Damlalarını verıyorum aslında gaz da cıkarıyor ama yetmıyor demek ki.. karnına sıcak koyuyrum masaj yapıyorum kendim devamlı rezene ıcıp kımyon alıyorum ama bukadar oluyor demek ki ne yapalım bızım de minnoslar boyle işte ıkı ay daha boyle gidicek galıba
Kızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
1. Ay çok erken degılmı yabana sağlıkocağında 1. Ayda sormuştu ebe göz teması kuruyor mu diye cnm
1. Ay çok erken degılmı ya
fizyolojik serum kaçmasındanza süt daha sağlıklı bence camım kaçmıcak kadar yapılıyordur heraldeSüt genzine kaçarsa tehlikeli olmaz mı ya
Beni takip ediyor cenim demek istediğini o mu dün gece mesela oyuncağı takıl ettiKızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?