- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.101
Gece 4 saatte bir sadece karnı aciktiginda uyanıyor canımDenıyım canımm sagol gece uykusu nasıl pekı
Canim rezene ise yariyor mu ? Sancidan uyuyamiyor ne yapacagimi sasirdimOlursa haber verır mısın canım hergun ıkı cay kasıgı rezene verıyorum ama kımyon da vereyım ıse yararsa
Ayy insallah cnim ya gercekten milletin acıyan bakışları beni çok geriyoGerilme cnm bnde hep bunu dusunurdum beninkilerde hep yemk isteyen aranan istahli tipler ilk oglum mevlut baslamadan yarim saat once bi uyudu ta aksam 8 de kalti dusun bidaha uyanmadi simdikide mevlut basladiktn hmn sonra uyudu aksm 5 te kalktii okunan dualardan rahatlayipmi yoksa misfrlerin agrligindan mi bilmmiyorum artik en yakinlarimindaoyle oldu hepsi uyuyordu seninkide oyle olur yuksek ihtimlle
Emzirme sutyeninin icine mi takıyosunBana da pahali gelmisti.o zaman lansinoh tekli elektrikliuu oneririm sagiyor mu sagiyor.sen kalkani da ihmal etme 30 cc de 30 cc ben bugun kullanamadim icime dert oldu bosa gitti o kadar sut
Evet hep kustugu icin tokluktan mi anlayamiyorum. 2 yudumda emse kusuyoBen de aventşn elektriklisi var,ben fazla değil iki üç kere kullandım ama memnun kaldım.bir de canım benim bebişim de senşn bebiş gibi obur emiyor emiyor sonra hop kusuyor.sen ona ne kadar fazla mama verirsen o yine hepsini bitirir.
Guya Ar icerikli kusmayı önleyen tedavi edici gıda diye verdi doktor. Banamısın demiyo yine kusuyi yine kusuyoReflu varsa cok fazla miktar mama rahatsiz eder .
Denicem cnim 90 vericem bidahakine. Bide 5 gün bitti 6 gündür kakasıni yapamıyo zeytinyağıda yaptım bu sürede 2 kez yinede yapamadiCnm gazi vardir belki. Gazi olunca benimkide mirliyo yada agliyo susuyo arada. Kaldirip ovuyorum sirtini bazen ustten gaz cikartiuo bazen alttan yatarak alttan bazdn kaka yapamiyor gaz cikarir pozisyonda bagirsak hareketleniyor. Cc olarak mama miktari belki fazla geliyordur omu fazla geliyor. Sizinkinin yaninda benimki az iciyor gibi geldi. İlk oglumda cok fazla cc olarak icmiyordu sizinkilere gore
Cnm sirkeli suyla gargara yapmak mikroplari yok ediyor. Mutlaka yapmanintavsiye ederim.
Hadi inşaallah yaa.Ben aventin silikon ucunu kullandım onu aldı canım en küçük boyunu. Bende kendi gogsumle çok emzirmek istiyorum ama almıyorherkes 3. Aydan sonra ucu olmasa bile kendi alır diyorlar bakalım onu bekliyorum inşallah alır :)
sağol cnm yaparım tabiki, pazar eve dönücez ben hasta oldum pff çocuğa geçerse yandım
Cnm benim buyuk oglum kabizdi kabizliktan dolayi reflu gelisti. Dr alt yol tikali uste basinc yapiyor reflu oluyor ddmisti . Kaka yapamadigi icin kusuyor. Mamayida dedigin gibi 90 ver bakalim. İnsallah yapar kakasini rahatlar. İkindiklari zamanda kusuyorlarDenicem cnim 90 vericem bidahakine. Bide 5 gün bitti 6 gündür kakasıni yapamıyo zeytinyağıda yaptım bu sürede 2 kez yinede yapamadi
Canım bızımkı hergece 11 de emiyor sonra 12 gibi uyuyor alıskanlık edındı bunu. Gunde 2-3 fincan rezene ıcıyorum canım birer cay kasıgı da bebegıme verıyorum. Yemeklerime de kimyon dökmeye basladım gaz sancısı eskiye göre iyi bence ama damlalardan mı yoksa bunlar mu fayda edıyor ayıramıyorum. Bu saate kadar yıne tabı uyumuyor ara ara gazdan aglıyor sızlanıyor. Bırde aktardan acı elma yagı aldım gaz zamanında ayak altına suruyorlarmıs. Ben aksamları klasık gaz sancısı tuttugunda saat 8 gıbı cok sıddetlenıyor fon makınası tutup karnına ayse oner gaz masajı yapıyorum. O arada ayaklara elma yagunda surup ısıtmaya basladım bakalım iyi gelicek mi bi dene derim zararı olmaz bıraz bıle faydalı olsa bızım karımıza olucak. Bırde inek urunleri peynır yogurt bebıse gaz yapabılır dediler yogurt manda, peynır koyun buldum onları denıyorum ıkı gundur ama faydalı oldu mu tam anlayamadım canım duZelır ınsallahCanim rezene ise yariyor mu ? Sancidan uyuyamiyor ne yapacagimi sasirdim
Evet cnmEmzirme sutyeninin icine mi takıyosun
Cnm aci elma yaginin ciddi zararli yan etkileride varmis. Buyuk ogluma almaya cesaret edemedim.Canım bızımkı hergece 11 de emiyor sonra 12 gibi uyuyor alıskanlık edındı bunu. Gunde 2-3 fincan rezene ıcıyorum canım birer cay kasıgı da bebegıme verıyorum. Yemeklerime de kimyon dökmeye basladım gaz sancısı eskiye göre iyi bence ama damlalardan mı yoksa bunlar mu fayda edıyor ayıramıyorum. Bu saate kadar yıne tabı uyumuyor ara ara gazdan aglıyor sızlanıyor. Bırde aktardan acı elma yagı aldım gaz zamanında ayak altına suruyorlarmıs. Ben aksamları klasık gaz sancısı tuttugunda saat 8 gıbı cok sıddetlenıyor fon makınası tutup karnına ayse oner gaz masajı yapıyorum. O arada ayaklara elma yagunda surup ısıtmaya basladım bakalım iyi gelicek mi bi dene derim zararı olmaz bıraz bıle faydalı olsa bızım karımıza olucak. Bırde inek urunleri peynır yogurt bebıse gaz yapabılır dediler yogurt manda, peynır koyun buldum onları denıyorum ıkı gundur ama faydalı oldu mu tam anlayamadım canım duZelır ınsallah
Aslinda ben de yemeklerime kimyon koyuyorum. Hatta gergun bir firncan kimyonlu rezene cayi iciyorum ama dun icmemistim. Bu kadar etkili olacagini sanmiyorum. Bu gece cok kotuydu kivranmaktan kendinde degildi resmen. Gaz ilaci da veriyorum colinox. Ama elma yagini duymamistim alayim ben de. Bu arada bizimki biraz tuhaf bi bebek kendine dokunulmasindan hic hoslanmiyor o nedenle masaj seanslari ciyaklamayla geciyor. Altini temizlemek icin actigimda da yaygarayi basiyor halbuki rahatlamasi lazim ilginc.Canım bızımkı hergece 11 de emiyor sonra 12 gibi uyuyor alıskanlık edındı bunu. Gunde 2-3 fincan rezene ıcıyorum canım birer cay kasıgı da bebegıme verıyorum. Yemeklerime de kimyon dökmeye basladım gaz sancısı eskiye göre iyi bence ama damlalardan mı yoksa bunlar mu fayda edıyor ayıramıyorum. Bu saate kadar yıne tabı uyumuyor ara ara gazdan aglıyor sızlanıyor. Bırde aktardan acı elma yagı aldım gaz zamanında ayak altına suruyorlarmıs. Ben aksamları klasık gaz sancısı tuttugunda saat 8 gıbı cok sıddetlenıyor fon makınası tutup karnına ayse oner gaz masajı yapıyorum. O arada ayaklara elma yagunda surup ısıtmaya basladım bakalım iyi gelicek mi bi dene derim zararı olmaz bıraz bıle faydalı olsa bızım karımıza olucak. Bırde inek urunleri peynır yogurt bebıse gaz yapabılır dediler yogurt manda, peynır koyun buldum onları denıyorum ıkı gundur ama faydalı oldu mu tam anlayamadım canım duZelır ınsallah
Demek ki epey etkili bu rezene ve kımyon canım ben kımyonu tuzlukla yemeklere atıyordum bende arttırayım o halde ancak bi tatlı kasıgı yıyorumdur hergun. Benımkı altı acılınca cok mutlu oluyor ilk gunden beri uyanınca hep altını degıstırdım sonra emzırdım belkı emzırme rutını olarak algılayıp rahatlıyor da olabılır bılemıyorum ama cıplak tenıne dokunulmasını sevmıyor hıc ust degıstırmek fln benım ıcın de cok zor. Bu yuzden masajları zıbın uzerınden yapıyorum bıde fon makınası hem sıcak verdıgınden rahatlatıyor hem sesı gazlı bebeklere ıyı gelıyor oyuzden masaj seanslarında da mutlu oluyor ama ustunu gıydırıp kaldırana kasar tabıkı bu mutluluk :) bırde gecelerı ben fon mak sesıyle uyutuyorum derın uykuya daha kolay gecıyor ama gunduzlerı ıse yaramıyor dısarıdan cok ses geldıgı ıcın odsklanamıyor malesefAslinda ben de yemeklerime kimyon koyuyorum. Hatta gergun bir firncan kimyonlu rezene cayi iciyorum ama dun icmemistim. Bu kadar etkili olacagini sanmiyorum. Bu gece cok kotuydu kivranmaktan kendinde degildi resmen. Gaz ilaci da veriyorum colinox. Ama elma yagini duymamistim alayim ben de. Bu arada bizimki biraz tuhaf bi bebek kendine dokunulmasindan hic hoslanmiyor o nedenle masaj seanslari ciyaklamayla geciyor. Altini temizlemek icin actigimda da yaygarayi basiyor halbuki rahatlamasi lazim ilginc.
Tesekkurler bilgiler icin.Insalllahhhhh ennnnnn kisa surede bu gazlar ucup gider hem onlar hem de biz rahatlariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?