- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.121
Benimki iki aylık oldu takip ediyor geçerken beni gülümsemeye de başladı bana çok tatlı o anda bütün yorgunluğunu alıyor insanınKızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Evet ve bizimki dogdugundan beri 3 4 gunde bir yapiyor. Simdi daha cok uzadıCnm benim buyuk oglum kabizdi kabizliktan dolayi reflu gelisti. Dr alt yol tikali uste basinc yapiyor reflu oluyor ddmisti . Kaka yapamadigi icin kusuyor. Mamayida dedigin gibi 90 ver bakalim. İnsallah yapar kakasini rahatlar. İkindiklari zamanda kusuyorlar
Grip olan arkadaslar maske takın. Bide nane limon beni hemencecik iyi etti bilginiz olsun. Hastaneye falan gitmeyin emzirdigimiz icin hiiic bisey yapmiyolar gittim.parol yazip gonderdiSanırım bende grip oluyorum.2 3 gündür boğazımda bi kuruluk vardı.sonra bademciklerim şişti.
Bugünde burun tıkanıklığı ve grip belirtileri var.inş kızıma geçmez.
Canım 2 çay kaşığı kayısı çayı içir istersen birkaç saat içinde yapıyorDenicem cnim 90 vericem bidahakine. Bide 5 gün bitti 6 gündür kakasıni yapamıyo zeytinyağıda yaptım bu sürede 2 kez yinede yapamadi
Canım benimki de bir ara biberona alışır gibi oldu emmemeye başladı hemen biberonu değiştirdim lansinoh natural wave aldım 2 günde memeye geri döndük işe yaradı bizde yaniHadi inşaallah yaa.
Bende arada deniyorum.emicek gibi yapıyor.süt gelmeyince kızıyo.
Alıştı biberonun kolaylığına memede sinirleniyor.inş benimkide düzelirde emer
Karadut şurubu icsene canım boğaz ağrısı ve enfeksiyonları hemen geçiriyor. İnternetten de bakabilirsinSanırım bende grip oluyorum.2 3 gündür boğazımda bi kuruluk vardı.sonra bademciklerim şişti.
Bugünde burun tıkanıklığı ve grip belirtileri var.inş kızıma geçmez.
Ben de bir kendimde saniyordum.2 aydan sonra gelen depresyonun lohusalikla alakasi yok diyordum.bi sekilde giriliyor demek...Sütüm yeteri kadar yok mamayı zorla yediriyorum doydumu doymadimi anlamiyorum lohusalik biterken depresyonu basladi sürekli ağlıyorum eşim psikolojin bozuldu çok abartiyosun diyip kiziyo hic biseyi beceremiyorum gibi birine sarilip ağlayasım geliyor.
60 yada 90 verıyorum canım ama çoğunlukla 60Maşallah bebeğine canımm
4 saatte mama veriyosun ya, kaç cc veriyosun?
Maşallah canım çok güzeller ağız tadıyla atlatın inşallah. Eşim özellikle en azından sınav döneme gelmesini istedi tamam dedi ama sadece bi kere geldi canım o yüzden söylemek istemiyorum. Eşiminde elinde gelir hallederiz inşalahEki Görüntüle 2060735
Canım esin söylesin en azındann yemekleri kv yapsın sen lohusasın hala yemek işine girmemeye calıs canım destek almamız lazım bu dönemde. Annem kendi mevlütünde dagıtmak için eminonunden gitmiş biberonlu hediyelikler almıs onlara badem sekeri koyduk içlerine onlar dagıtılacak. Kv mevlütünde de şu nazar dualı magnetleri söyledim onları dagıtacagız. Hediyede sembolik hatıra kalacak birsey olsun istedim cok genıs kapsamlı birsey olmayacak canım
Benimki de meme reddi yapmaya başlamıştı canım lansinoh naturel wave aldım 2 günde döndük memeye şuan sıkıntımız yok şükürHem biberon verip hem emzirenler nasil basariyor acaba benimki iki gunde meme reddine basladi bile medala calma iyi diyorlar kullanan varmi?
Rezene akşamları veriyorum canım sabahları çok gazlı başlıyor kimyon öğlene dogru verdim verip emzirdim sonra baya gaz çıkartıyor işe yarıyor gibiOlursa haber verır mısın canım hergun ıkı cay kasıgı rezene verıyorum ama kımyon da vereyım ıse yararsa
Canım biz 2.5 aylığız göz temasımız var gülücüklerde saçıyor ve kalabalıkta sadece bana baktığı oluyor tanıyor herhalde yavaş yavaşKızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Kımyon nsıl verıyosun canım tarifi varmıRezene akşamları veriyorum canım sabahları çok gazlı başlıyor kimyon öğlene dogru verdim verip emzirdim sonra baya gaz çıkartıyor işe yarıyor gibi
Canım yarım fincan su çay kasıgı nn yarısı kadar tane kimyon ve ucuyla seker kaynatam suya at sonra kapat ılık olunca bebeğe çay kasıgı ver emzir biraz gaz cıkarmasında yardmcı oluyorCanim rezene ise yariyor mu ? Sancidan uyuyamiyor ne yapacagimi sasirdim
Sagol canım bu sabah 3. Mastite yakalandım nemede aynı bolge kıpkırmızı ates var bende de sıtma mıde bulantısıMaşallah canım çok güzeller ağız tadıyla atlatın inşallah. Eşim özellikle en azından sınav döneme gelmesini istedi tamam dedi ama sadece bi kere geldi canım o yüzden söylemek istemiyorum. Eşiminde elinde gelir hallederiz inşalah
Canım sagol ya tek seferde kac cay kasıgı verıyorsun birde bu karısımı sabah yapıp aksama kadar bebıse verebılır mıyızCanım yarım fincan su çay kasıgı nn yarısı kadar tane kimyon ve ucuyla seker kaynatam suya at sonra kapat ılık olunca bebeğe çay kasıgı ver emzir biraz gaz cıkarmasında yardmcı oluyor
Cezveye yarım fincan su koy canım kaynarken yarm çay kasıgı tane kimyon aldım ben kasık ucuyla seker bi hışımla kaynat kapat süz ılık olunca ıkı kasık veriyorum emziriyorum kalanı içKımyon nsıl verıyosun canım tarifi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?