2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Benimki iki aylık oldu takip ediyor geçerken beni gülümsemeye de başladı bana çok tatlı o anda bütün yorgunluğunu alıyor insanın

Evet ve bizimki dogdugundan beri 3 4 gunde bir yapiyor. Simdi daha cok uzadı

Sanırım bende grip oluyorum.2 3 gündür boğazımda bi kuruluk vardı.sonra bademciklerim şişti.
Bugünde burun tıkanıklığı ve grip belirtileri var.inş kızıma geçmez.
Grip olan arkadaslar maske takın. Bide nane limon beni hemencecik iyi etti bilginiz olsun. Hastaneye falan gitmeyin emzirdigimiz icin hiiic bisey yapmiyolar gittim.parol yazip gonderdi

Hadi inşaallah yaa.
Bende arada deniyorum.emicek gibi yapıyor.süt gelmeyince kızıyo.
Alıştı biberonun kolaylığına memede sinirleniyor.inş benimkide düzelirde emer
Canım benimki de bir ara biberona alışır gibi oldu emmemeye başladı hemen biberonu değiştirdim lansinoh natural wave aldım 2 günde memeye geri döndük işe yaradı bizde yani

Sanırım bende grip oluyorum.2 3 gündür boğazımda bi kuruluk vardı.sonra bademciklerim şişti.
Bugünde burun tıkanıklığı ve grip belirtileri var.inş kızıma geçmez.
Karadut şurubu icsene canım boğaz ağrısı ve enfeksiyonları hemen geçiriyor. İnternetten de bakabilirsin

Ben de bir kendimde saniyordum.2 aydan sonra gelen depresyonun lohusalikla alakasi yok diyordum.bi sekilde giriliyor demek...

Maşallah canım çok güzeller ağız tadıyla atlatın inşallah. Eşim özellikle en azından sınav döneme gelmesini istedi tamam dedi ama sadece bi kere geldi canım o yüzden söylemek istemiyorum. Eşiminde elinde gelir hallederiz inşalah

Hem biberon verip hem emzirenler nasil basariyor acaba benimki iki gunde meme reddine basladi bile medala calma iyi diyorlar kullanan varmi?

Hem biberon verip hem emzirenler nasil basariyor acaba benimki iki gunde meme reddine basladi bile medala calma iyi diyorlar kullanan varmi?
Benimki de meme reddi yapmaya başlamıştı canım lansinoh naturel wave aldım 2 günde döndük memeye şuan sıkıntımız yok şükür

Olursa haber verır mısın canım hergun ıkı cay kasıgı rezene verıyorum ama kımyon da vereyım ıse yararsa
Rezene akşamları veriyorum canım sabahları çok gazlı başlıyor kimyon öğlene dogru verdim verip emzirdim sonra baya gaz çıkartıyor işe yarıyor gibi

Kızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Canım biz 2.5 aylığız göz temasımız var gülücüklerde saçıyor ve kalabalıkta sadece bana baktığı oluyor tanıyor herhalde yavaş yavaş

Kızlar 3 gündür havuç deniyordum güzel sonuç alırsam yazayım demiştim ben günde 2 kere mama veriyordum şimdi teke düşürdüm ve cc de azaldı her yiyecek herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bende baya işe yaradı denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

Canim rezene ise yariyor mu ? Sancidan uyuyamiyor ne yapacagimi sasirdim
Canım yarım fincan su çay kasıgı nn yarısı kadar tane kimyon ve ucuyla seker kaynatam suya at sonra kapat ılık olunca bebeğe çay kasıgı ver emzir biraz gaz cıkarmasında yardmcı oluyor

Sagol canım bu sabah 3. Mastite yakalandım nemede aynı bolge kıpkırmızı ates var bende de sıtma mıde bulantısı mevlüt üstü kötü oldu antıbıyotıge basladım hemen etkı eder insallah. Bı sekilde atlatıcaz allah yardımcımız olsun insallah.

Canım yarım fincan su çay kasıgı nn yarısı kadar tane kimyon ve ucuyla seker kaynatam suya at sonra kapat ılık olunca bebeğe çay kasıgı ver emzir biraz gaz cıkarmasında yardmcı oluyor
Canım sagol ya tek seferde kac cay kasıgı verıyorsun birde bu karısımı sabah yapıp aksama kadar bebıse verebılır mıyız

Kımyon nsıl verıyosun canım tarifi varmı
Cezveye yarım fincan su koy canım kaynarken yarm çay kasıgı tane kimyon aldım ben kasık ucuyla seker bi hışımla kaynat kapat süz ılık olunca ıkı kasık veriyorum emziriyorum kalanı iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…