2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnimde 50 cm doğmustu 1 aylıkken hastanede aaglik ocagida 55 cm ölçtü

Denizatidenizyildizi canım ben bir ninni indirdim geceleri hep aynı ninniyi açıyorum onu duyar duymaz uyuyor artık. Gündüz de uyutmadan önce masaj yapıyorum 10 dk falan bir de ince bir örtü örtüyorum gözüne masaj yapınca uyuması gerektiğini öğrendi. Masajdan sonra örtüyü örter ortmez uyuyor. Gece ve gündüz için ayrı rutin oluşturmak gerekiyormuş. Belki faydası olur diye söylemek istedim :)

evde de ölçtüm hatalı bıle olsa 1 cm hem de kıyafetleren anlasılıyor

Olmaz olurmu cnim masallah guzel bi rutin oluşturmuşsun aklina geldikce paylas bizimle bizde rahatlayalim artik :)

evde de ölçtüm hatalı bıle olsa 1 cm hem de kıyafetleren anlasılıyor

Tamm o zman yanlislik yoktur boyunun cok uzamasi negibi bi anormallik gosterirki bilemedim.tam.tersi me gzel uzunboylu olucak oglun masallah

passionete canım ne yaptın mastit için dr ne dedi? Bıde kaancık nasıl bakalım
Mastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.

Çok sevindim canım kavuşmanıza. Allah bir daha ayırmasın sizi

Mayallah canım bizim 42 günde 700 aldı

Canım nasıl yiyorsun havucu bende sütümü arttırmaya çalışıyorum
Aslında marulla salata yapmıştım ilk o zaman farkettim sonra tek yemeye başladım ama marulla daha etkili oluyor ikisininde ayrı ayrı denemiştim ama birlikte daha fazla süt oldu çiğden salata yaptım canım özel bişey yapmadım havucu rendeledim maruluda doğradım yağ tuz limon bu kadar inşallah işe yarar

oğlum 50 cm doğdu 1 ay 1 gunlukken ölçtük 8 cm uzamış ben de normal mi anlayamadım o yüzden sordum .
Bizde 1 aylıkken 49 du 2 ay 10 günlükken gittik 57 çıktı 8 cm uzamış 1 ay 10/gün içinde normaldir seninkide hem yapısal hem sütünde yaramıştır

Canım galactago geldi mi

Çok geçmiş olsun. Kaana saģlık afiyet diliyorum
Rabbim birdaha göstermesin inşallah. Kolay gelsin..

Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…