- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.161
Bnimde 50 cm doğmustu 1 aylıkken hastanede aaglik ocagida 55 cm ölçtüOlcum yanlis olabilirmi 1 aylikken 4 cm uzamisti oglum.ertesi gun saglik.ocagi 9 cm olctu inanmadim tabi ikinci aydada hastde 60 saglik oc 64 olctu bn hastaneninkine inaniyorum acikcasi cunki saglik.ocaginda mezirayla olcuyorlar hastanede boy olcm cetveli gibi bisyle
ben de merak edıyorum cevabıAşı yaptırmayınca çocuğunuzu o hastalıklardan nasıl korumayı düşünüyorsunuz?
evde de ölçtüm hatalı bıle olsa 1 cm hem de kıyafetleren anlasılıyorOlcum yanlis olabilirmi 1 aylikken 4 cm uzamisti oglum.ertesi gun saglik.ocagi 9 cm olctu inanmadim tabi ikinci aydada hastde 60 saglik oc 64 olctu bn hastaneninkine inaniyorum acikcasi cunki saglik.ocaginda mezirayla olcuyorlar hastanede boy olcm cetveli gibi bisyle
Olmaz olurmu cnim masallah guzel bi rutin oluşturmuşsun aklina geldikce paylas bizimle bizde rahatlayalim artik :)Denizatidenizyildizi canım ben bir ninni indirdim geceleri hep aynı ninniyi açıyorum onu duyar duymaz uyuyor artık. Gündüz de uyutmadan önce masaj yapıyorum 10 dk falan bir de ince bir örtü örtüyorum gözüne masaj yapınca uyuması gerektiğini öğrendi. Masajdan sonra örtüyü örter ortmez uyuyor. Gece ve gündüz için ayrı rutin oluşturmak gerekiyormuş. Belki faydası olur diye söylemek istedim :)
Çok konuştum gibi geldi birden canım :) önceki sayfada bazı linkler paylaştım onlardan çok faydalandım ben belki onlarında faydası olur :))Olmaz olurmu cnim masallah guzel bi rutin oluşturmuşsun aklina geldikce paylas bizimle bizde rahatlayalim artik :)
evde de ölçtüm hatalı bıle olsa 1 cm hem de kıyafetleren anlasılıyor
Mastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.passionete canım ne yaptın mastit için dr ne dedi? Bıde kaancık nasıl bakalım
Ben kırk günden sonra ütülemedim. Zaten ütüleyecek kimse de kalmadıBebisin herseyini ütüleme ne zaman son buluyorduu
Çok sevindim canım kavuşmanıza. Allah bir daha ayırmasın siziMastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.
Mayallah canım bizim 42 günde 700 aldımerhaba kızlar,bugün 1ay kontrolümüz vardı. Kalça ultrasonu çektirdik.dr boyuna kilosuna baktı.göz muayenesi olduk.çok şükür herşey yolunda:)
Dr kilo alımını bebeğin doğduğu kilosuna göre ölçüyoruz dedi.900 gr almış.boyu da uzamış.doğduğunda boyunu 53 cm yazmışlar ama kızım şimdi 54 cm.galiha doğduğunda boyunu yanlış ölçmüşler.(sağlık ocağında 50 cm ölçmüşlerdi)kaç cm uzadığını bilemiyorum o yüzden.
Aslında marulla salata yapmıştım ilk o zaman farkettim sonra tek yemeye başladım ama marulla daha etkili oluyor ikisininde ayrı ayrı denemiştim ama birlikte daha fazla süt oldu çiğden salata yaptım canım özel bişey yapmadım havucu rendeledim maruluda doğradım yağ tuz limon bu kadar inşallah işe yararCanım nasıl yiyorsun havucu bende sütümü arttırmaya çalışıyorum
Evet canım başı biz çektik ilk seni merakla beklerken sürpriz yaptı bizimkicanm topigimz ilk bebegi senin dimi :)
Bizde 1 aylıkken 49 du 2 ay 10 günlükken gittik 57 çıktı 8 cm uzamış 1 ay 10/gün içinde normaldir seninkide hem yapısal hem sütünde yaramıştıroğlum 50 cm doğdu 1 ay 1 gunlukken ölçtük 8 cm uzamış ben de normal mi anlayamadım o yüzden sordum .
Canım galactago geldi miKızlar 3-4 gündür galactago damla kullanıyorum. Her gün bir bardak boza içiyorum. Bir de karışık bitki çayı yaptım ısırgan, rezene, kuş burnu, çemen otu, kimyon, anason ve ıhlamur var içinde. İki göğsümden 60 cc çıkıyordu toplam şimdi tekinden 70 çıkmaya başladı.
Çok geçmiş olsun. Kaana saģlık afiyet diliyorumMastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?