- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.201
Benimde yeni geldi ama kullanmaya cesaret edemedim hiçbir yan etkisi yoktur diyor internette yorumların çoğunluğu iyi ama ona bağımlı kalmaktan korktumGeldi canım 2 tane numune çıktı içinden 4 gündür onu kullanıyorum baya etkisi oldu. Senin gelmedi mi
Canım sadece onu kullanicaksan çok aşırı bir artış bekleme ama işe yarıyor ben kullanıyorum. Onun yanında ben her gün bir bardak boza içiyorum o aşırı arttırdı bende bir de aktardan karışık bitki çayı aldım süt arttırıcı o da çok iyi geldi. Hepsini beraber kullanıyorum. Eskiden iki göğsümden 60 cc çıkıyordu toplam şimdi tekinden 70 çıkmaya başladıBenimde yeni geldi ama kullanmaya cesaret edemedim hiçbir yan etkisi yoktur diyor internette yorumların çoğunluğu iyi ama ona bağımlı kalmaktan korktum
Ben hep pusetini kullanıyorum canım ama her puset hemen dogunca kullanılamıyor galiba gerçi bizim bebişler biraz büyüdü ler de. içine Ekstradan destek almak gerekiyor bazıları içinKizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Aynen canım bende de dere otu çok fayda etti uzun süre aç kalınca da, ki misafirler gelince oluyo genelde,hiç sütüm olmuyoArkadaslar ben kullandigim seyler arasinda en cok dereotunun faydali olduguna inaniyorum.herseyi yapip onu almadigim gun sutun onceki gunler kadar olmadigini farkettim.bir de uzun sure ac kalmamali surekli birseyler yemeliyiz
Facebook kullanmıyorum ama dediğiniz gibi ben de araştırdım araştırıyorum, 2. Ayımıza girdik çok şükür ve yaptırmayacağım.Merhaba.
Bende yaptırmayacağım aşı. Aşısız büyütmeyi düşünüyorum. Hala daha konuyu araştırıyorum. Ve araştırdıkça daha çok içime siniyor. Çocuk doktorum şuan aşı taraftarı ama bir daha ona gitmeyeceğim. Yaşadığım yerde bir tane aşı karşıtı doktor buldum onla devam edeceğim. Facebookta aşı karşıtı gruplar var. Orada çok güzel linkler var. Ayrıca her türlü soru/sorun konuşuluyor
ben kullanıyorum canım memnunumKizlar gaz ici momys bliss damla.kullanan var mi amerikadan geliyor
Facebook kullanmıyorum ama dediğiniz gibi ben de araştırdım araştırıyorum, 2. Ayımıza girdik çok şükür ve yaptırmayacağım.Merhaba.
Bende yaptırmayacağım aşı. Aşısız büyütmeyi düşünüyorum. Hala daha konuyu araştırıyorum. Ve araştırdıkça daha çok içime siniyor. Çocuk doktorum şuan aşı taraftarı ama bir daha ona gitmeyeceğim. Yaşadığım yerde bir tane aşı karşıtı doktor buldum onla devam edeceğim. Facebookta aşı karşıtı gruplar var. Orada çok güzel linkler var. Ayrıca her türlü soru/sorun konuşuluyor
canım benimki 27 aylık biri hala herşeyini ütülüyorum alışkanlık oldu:))Bebisin herseyini ütüleme ne zaman son buluyorduu
Ya bılmıyorum kı canım ama bebegım gunduz hıc uyumadıgı ıcın rutın sagım yapamıyorum sanırıö oyuzden sutler doluyor bebek de hepsını ıcemeyınce kalan süt kanalda tıkanıklık yapıyor sanıyorummpassionete canim gozunuz aydin bir asama daha katettiniz. Hic ayrilmayin artik insallah.
Zeynep5654 canim sana da gecmis olsun. Neden surekli tekrarliyor bu mastit duzenli olarak sagiyorsun diye biliyorum
canım normal neden normal olmasın? benim ilki ayda 2 cm olarak uzadı hep. bunda ilk ayda 5 cm uzadı. bebekten bebeğe fark eder genetik de önemli ne güzel uzamış işte :)oğlum 50 cm doğdu 1 ay 1 gunlukken ölçtük 8 cm uzamış ben de normal mi anlayamadım o yüzden sordum .
Sanirim ben de max. 2 aya kadar utulerim. Annem gidiyor 40inda napicam bilmiyorumBen kırk günden sonra ütülemedim. Zaten ütüleyecek kimse de kalmadı
Masallah sana canim iyi sabir varmis :)canım benimki 27 aylık biri hala herşeyini ütülüyorum alışkanlık oldu:))
Cnim ben emzirme öncesi veriyorum ki emdigi zaman daha kolay çıkarsın ki emzirirken bile cikarmaya başlıyoKizlar gaz ilacini verecegimiz zamanin onemi var mi? Yani emmeden once veya sonra gibi ?
Valla benim oğlum oyle cok kusuyo ki bide yoğurt kesigi gibi kusuyo yapışıp kalıyo kıyafette silmeyle geçmiyo 1 kiyafet en fszla 2 3 saat kalıyo ustunde oyzuden çamaşırlarini zor yıkayıp kurutuyorum 40 günü gectik biraktim artii kusmasi azalmadikca utuleyebilecegimi sanmıyorum cunku hic mi hic bitmiyo ütüSanirim ben de max. 2 aya kadar utulerim. Annem gidiyor 40inda napicam bilmiyorum
Masallah sana canim iyi sabir varmis :)
tamam canım sağol hani biz oyle aşırı uzun değiliz herkes 2 cm yazmış ortalama .. annelik hamıleıkten baslayan ve galıba hıcc bıtmeyecek bır kaygı surecı sanırım üstelik öyle pimpirikli biride değilim ama lohusalık mı necanım normal neden normal olmasın? benim ilki ayda 2 cm olarak uzadı hep. bunda ilk ayda 5 cm uzadı. bebekten bebeğe fark eder genetik de önemli ne güzel uzamış işte :)
canım lactamil gaz yapmıyor mu ben onu hamıleıkte içmiştim vitamın alayım dıye baya baya gaz yapıyor. hata ben onu hamıleıkten önce kılo alabılmek ıcın ıcmıstım o zamanda gaz yapımıstı. sen de yamadı mı o bebege bence aşırı gaz yapar . ben de içecektım ama gaz olaynı düşününce vazgeçtimMerhaba Kızlar, aslında ekim annesi olacaktım ama 37+4 te dayanamadı bizim kız geldi :) Allah herkesin bebesini sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip etsin. Kızım hem reflülü hem çok gazlı bir bebek. Gazı için ne yaptıysam olmadı çörek otu yağı iötim, anason rezene ısırgan karışımı içtim, kimyon her yemeğe koyuyom hatta bebeğime bile verdim sonra zinco gaz damlası kullandım arkadaş bu inatçı gazlarla baş edemedim bıraktım artık kendi haline 33 günlük ama çok üzülüyorum haline gaz rahat borakmıyor gazını çıkarsa yedikleri ağzına geliyo uykusunda bile uyanıyo sonra hıçkırık tutuyor valla bazı günler gece gündüz bizde birbirine giriyoranne sütü veriyorum öyle sütüm aman aman değil ama yettiği kadarını veriyorum süt içinde solgar vitamin kullanıyorum birde lactamilin emziren anneler için sütü var onu kullanıyorum işe yaradığını düşünüyorum hemde vitaminler olduğu için benide ayakta tutuyor
Sol göğsümün acısından elziremerim sağıyım bari dedim sağdıcım sütün yarısı yere döküldü ya iki gıdım süt var zaten bana iyi gelen bir kür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?