- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.181
Ben arabada kullanıyorum.Aslinda düz durmaması daha iyi bence çünkü pusette anne karnında gibi duruyor .Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Bizede doktor yazmadı yani bende ısrarla istemedim.Ama ben kendim sab aldım eczaneden tamamen bitiremiyor gaz sorununu ama en azından biraz rahatlatıyor diyebilirim.Dr gaz için damla sordum 3.ay dolana kadar gaz olacak geçmez dedi. Çok zorda kalırsam eczaneden alırım artık.
Kızımın yüzündeki sivilcelere normal dedi.sarı sarı kabuklar vardı bunlar alerjik olabilir takip edelim geçmezse alerji testi yapalım dedi.
Hastane sonrasında avm ye de gittik.meş taş kanguru denedik kızımı içine koyamadık.mecbur sling alacağız artık
Bende yarım fincana yarım çay kaşığı tane kimyon kaynatıp ılıtıyorum şeker koymuyorum .Kımyon nsıl verıyosun canım tarifi varmı
Kullaniyorum ben.bebek buyudukce bizim icin de onun icin de daha kullanisli olmaya basladi.simdi tam 2 aylik.baslarda bieaz skntliydi.icinde yamulup kaliyordu.hala da pek sevmiyor.Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Bende yetmiyor endişesinde boğuluyordum ama ne bebeğime ne bana faydası olduSütüm yeteri kadar yok mamayı zorla yediriyorum doydumu doymadimi anlamiyorum lohusalik biterken depresyonu basladi sürekli ağlıyorum eşim psikolojin bozuldu çok abartiyosun diyip kiziyo hic biseyi beceremiyorum gibi birine sarilip ağlayasım geliyor.
Arkadaslar ben kullandigim seyler arasinda en cok dereotunun faydali olduguna inaniyorum.herseyi yapip onu almadigim gun sutun onceki gunler kadar olmadigini farkettim.bir de uzun sure ac kalmamali surekli birseyler yemeliyizBende yetmiyor endişesinde boğuluyordum ama ne bebeğime ne bana faydası oldu
Bu yüzden kendini bırakma süt artıracak birsürü tarifler paylaştı arkadaşlar burada bıkmadan dene.
Sen iyi olki bebişine bol sütlerin olsun annesi.
Kolay gelsin.
Benim minnoşumda 45 günlük oldu 1 haftadır tamamen göz teması kuruyor ve ben o yatarken bir yerden biryere hareket ettigimde takip ediyorKızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Evet kesinlikle aç kalınmamalı bencede.Arkadaslar ben kullandigim seyler arasinda en cok dereotunun faydali olduguna inaniyorum.herseyi yapip onu almadigim gun sutun onceki gunler kadar olmadigini farkettim.bir de uzun sure ac kalmamali surekli birseyler yemeliyiz
Bulgur kesinlikle sute cok faydali ama bir o kadar da bebek icin sancili bir gida.gecen hafta yedim dogumdan sonra yani 2 ayda 2.ydi.ilkini baslarda yedigimden sknti olmamisti.ah gecen hafta yedigim gun resene cayim da bitmisti yavrum cok kivrandi.neyse allahtan bebek rbuyudukce gaz buyuk bir sorun olmaktan cikti masallah.bundan sonra bulguru artiririm.Evet kesinlikle aç kalınmamalı bencede.
Bende zaten çok su içerdim dahada fazla içiyorum 3 lt rahat içiyorumdur.
Bende bulgur ve et ağırlıklı beslediğim gün kesinlikle sütüm artıyor
Tabi bulgurlu ne yiyorsan üstüne döşüyorum kimyonumalum gaz olmasın diye.
Okudum cnimm. Basladim bugun hayirlisi bakalim :)Çok konuştum gibi geldi birden canım :) önceki sayfada bazı linkler paylaştım onlardan çok faydalandım ben belki onlarında faydası olur :))
Oy maşallahMastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.
Hahaha öyle olur hep. Boşver uyuyamasan da uzan dinlen o bile iyi geliyor.Allahim bu ne bohem bu ne manyak tasam tarzi..oglan uykuda rekora kosuyor benim uykum kacti
Anladım canım inşallah yeşilik süt yapıyor diye ben de salata yiyorum ama havuç yemiyodum onuda yerimAslında marulla salata yapmıştım ilk o zaman farkettim sonra tek yemeye başladım ama marulla daha etkili oluyor ikisininde ayrı ayrı denemiştim ama birlikte daha fazla süt oldu çiğden salata yaptım canım özel bişey yapmadım havucu rendeledim maruluda doğradım yağ tuz limon bu kadar inşallah işe yarar
Canim benim kızım grip. Dr sütü genzine kacirmamaya çok özen göster dedi. Gripken süt genzine kacinca iltihap yapabiliyormusfizyolojik serum kaçmasındanza süt daha sağlıklı bence camım kaçmıcak kadar yapılıyordur heralde
Arada yapıyorlar öyle güzellik :)Allahim bu ne bohem bu ne manyak tasam tarzi..oglan uykuda rekora kosuyor benim uykum kacti
Oyyy kuzum kıyamam ben ona .. bunlarda mılyon tane reflex var bılıyosun sıcrama reflexi de bunlardan biri benımkı de aynı. Hem uyurkenn kundak ıstemıyor o kollar ılla dısarıda olsun ıstıyor hem devanlı sıcrayıp kendını uyandırıp aglıyor. Tek derdımkz bu olsun daha da guzel gelısmelerınızı duyarız ınsallah canım benım de mastıtım basladı hemen antıbıyotık aldım ıctıgımde bı cıtır rahatlıyorum ama etkısı gecınce zonk zonk baslıyo. 1 gunde ne oldu hıc anlamadımMastit icin antibiyotik kullaniyorum canim cumaya kadar rahatlaman lazim eger degisim olmazsa cuma gel ultrasonla bakalim dedi. Apse olmus olabilir dedi. Rahatlama oldu acisi azaldi ama ufak sislik var. Kaan persembe servise cikti kavustuk. Daha iyiye gidiyor. Tabi o servise cikinca ben tekrar gitmedim doktora. Bir an yanindan ayirmiyor cok korkmus surekli sicriyor.
Geldi canım 2 tane numune çıktı içinden 4 gündür onu kullanıyorum baya etkisi oldu. Senin gelmedi miCanım galactago geldi mi
Merhaba cnim. Içine ince bi yastıkla destekliyorum ben yoksa çok kambur oluyoKizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Canim biz her disari ciktigimizda onu killaniyoruz. Aracta zaten kullanmamiz gerekiyor bebegin omurga ve boyun sagligi icin. Onlar birsuru testten gecerek uretiliyor icin rahat olsun.Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?