2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Ben arabada kullanıyorum.Aslinda düz durmaması daha iyi bence çünkü pusette anne karnında gibi duruyor .
Yani biz çok rahat ettik hatta arabada hep uyuyor ,araç durunca uyanıp mıkırdanıyor .

Son düzenleme:
Bizede doktor yazmadı yani bende ısrarla istemedim.Ama ben kendim sab aldım eczaneden tamamen bitiremiyor gaz sorununu ama en azından biraz rahatlatıyor diyebilirim.
Bende sling almak istiyorum ama denemeden alamıyorum e-bebeğe gidicem orda varsa deneyip bakıcam artık.

Kizlar iyigeceler!bebeginiz icin ev tipi degilde travel sistem arabalarin aparatlarindan puset olarak ana kucagni kullaniyormusunuz arabada vs? Duz durmadigi icin koyup koymamakta tereddut ediyorum ben?
Kullaniyorum ben.bebek buyudukce bizim icin de onun icin de daha kullanisli olmaya basladi.simdi tam 2 aylik.baslarda bieaz skntliydi.icinde yamulup kaliyordu.hala da pek sevmiyor.

Bende yetmiyor endişesinde boğuluyordum ama ne bebeğime ne bana faydası oldu
Bu yüzden kendini bırakma süt artıracak birsürü tarifler paylaştı arkadaşlar burada bıkmadan dene.
Sen iyi olki bebişine bol sütlerin olsun annesi.
Kolay gelsin.

Arkadaslar ben kullandigim seyler arasinda en cok dereotunun faydali olduguna inaniyorum.herseyi yapip onu almadigim gun sutun onceki gunler kadar olmadigini farkettim.bir de uzun sure ac kalmamali surekli birseyler yemeliyiz

Kızlar belki erken ama bebekleriniz göz TEla’sı kurmaya basladımı özellikle 2. Ayını dolduranlar merak ediyorum yoksa hala sağa sola mı bakıyorlar
Benim minnoşumda 45 günlük oldu 1 haftadır tamamen göz teması kuruyor ve ben o yatarken bir yerden biryere hareket ettigimde takip ediyor

Arkadaslar ben kullandigim seyler arasinda en cok dereotunun faydali olduguna inaniyorum.herseyi yapip onu almadigim gun sutun onceki gunler kadar olmadigini farkettim.bir de uzun sure ac kalmamali surekli birseyler yemeliyiz
Evet kesinlikle aç kalınmamalı bencede.
Bende zaten çok su içerdim dahada fazla içiyorum 3 lt rahat içiyorumdur.
Bende bulgur ve et ağırlıklı beslediğim gün kesinlikle sütüm artıyor
Tabi bulgurlu ne yiyorsan üstüne döşüyorum kimyonumalum gaz olmasın diye.

Bulgur kesinlikle sute cok faydali ama bir o kadar da bebek icin sancili bir gida.gecen hafta yedim dogumdan sonra yani 2 ayda 2.ydi.ilkini baslarda yedigimden sknti olmamisti.ah gecen hafta yedigim gun resene cayim da bitmisti yavrum cok kivrandi.neyse allahtan bebek rbuyudukce gaz buyuk bir sorun olmaktan cikti masallah.bundan sonra bulguru artiririm.

Oy maşallah çok sevindim kavuşmanıza.

Anladım canım inşallah yeşilik süt yapıyor diye ben de salata yiyorum ama havuç yemiyodum onuda yerim

Oyyy kuzum kıyamam ben ona .. bunlarda mılyon tane reflex var bılıyosun sıcrama reflexi de bunlardan biri benımkı de aynı. Hem uyurkenn kundak ıstemıyor o kollar ılla dısarıda olsun ıstıyor hem devanlı sıcrayıp kendını uyandırıp aglıyor. Tek derdımkz bu olsun daha da guzel gelısmelerınızı duyarız ınsallah canım benım de mastıtım basladı hemen antıbıyotık aldım ıctıgımde bı cıtır rahatlıyorum ama etkısı gecınce zonk zonk baslıyo. 1 gunde ne oldu hıc anlamadım

Merhaba cnim. Içine ince bi yastıkla destekliyorum ben yoksa çok kambur oluyo

Canim biz her disari ciktigimizda onu killaniyoruz. Aracta zaten kullanmamiz gerekiyor bebegin omurga ve boyun sagligi icin. Onlar birsuru testten gecerek uretiliyor icin rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…