2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
meyvelerı kaynatıp içmeyı 2 gun bıraksam gögüsler hafifliyor yani sütü bu meyve kaynatıp içmelerım çogaltıyor hem de ne biçim kendliğindne akıyor haberiniz olsun

meyvelerı kaynatıp içmeyı 2 gun bıraksam gögüsler hafifliyor yani sütü bu meyve kaynatıp içmelerım çogaltıyor hem de ne biçim kendliğindne akıyor haberiniz olsun

Ben hiç meyve kaynatıp içmedim
Bu bebek çok cahilliğime geldi yaa.herşeyi biliyorum sanarken hiçbişey bilmediğimi anladım.
Zamanı geri çevirsem belki şakır şakır sütüm olucaktı ve emzirebilicektim.

Ben meyveleride kaynatıp içiyorum bir faydası olmadı bende canım inşallah sende olur

Canım işe yaradımı arttımı sütün.
Bende bi kaç kere sütümü döktüm.en değerli eşyamı düşürsem bu kadar panik yapmam :)
Bu kürü bende deniyim.inş faydasını görürüz
Bi 10 c kadar döküldü çok üzüldüm yav bende fayda etti canım sanada edir inşallah. Sıra yapıcam sırasıyla boza humana bu kürü yapıcam birde ayva

Bebeginiz kac kere kaka yapiyor benimkinin kaka sayisi azaldi gunde 2 yada 3 acaba doymadigindan midir?

Bebeginiz kac kere kaka yapiyor benimkinin kaka sayisi azaldi gunde 2 yada 3 acaba doymadigindan midir?
Bnmki 4 gunde falan yapiyo hatta bu kez 6. Gunde yaptı. Doyup doymadigini çişinden anlayabilirsin cnim. Bnmki dogdugundan beri bu sekilde gidiyo kilo alımida boyuda cok iyi masallah

Ben meyveleride kaynatıp içiyorum bir faydası olmadı bende canım inşallah sende olur
Salata lahana yemegi kompostodan daha cok sutumu arttirdi.havuc marul turp sogan salatasi yapiyorum. Komposto dam bende cok fayda gormedim. Patlamis misir , misir ekmegi haslanmis misir da sutumu arttirdi. Herkesin bunyesi farkli. Deneye deneye bulacagiz hangisi diye.

Çoğunu denedim canım bir fayda etmedi en çok boza işe yaradı bende. Eskiden ikisinden 60 cc çıkıyordu şimdi tekinden en az 80-90 çıkmaya başladı. Bir de aktardan süt arttırıcı çay almıştım sanırım o da etkili oldu

Gozunaydn o zmn cnm ne gzell mamaolayin bitmistr heralde benimde salata tarzi seyler daha cok arttirdi en kisa zamnda o karisimida yaptiricm insallah ise yarar

Bozayı denememiştim bide ona bakayım damlayıda zor günlere saklayayım

Gozunaydn o zmn cnm ne gzell mamaolayin bitmistr heralde benimde salata tarzi seyler daha cok arttirdi en kisa zamnda o karisimida yaptiricm insallah ise yarar
Yok canım ya benim oğlan biraz obur çıktı hala doymuyor. Normal bebekler bu kadar sütle doyuyorlarmis biz doymuyoruz ama mamanin miktarını azalttim :))

Yok canım ya benim oğlan biraz obur çıktı hala doymuyor. Normal bebekler bu kadar sütle doyuyorlarmis biz doymuyoruz ama mamanin miktarını azalttim :))

Benimde azaldi mamanin miktari emzirdim mesela ustune 50 cc icti uyuyor simdi bunda sukur uc gune kadar 90 iciyordu sagmiyorum artik ben az cikinca moralim bozuluyor buda sute yansiyor pompaminda son 20 gunu kirasi bitiyor birdaha kiralamiycm

Kızlar emzirenler sütlerinin az mı çok mu olduğunu nasıl anlıyorlar ?
Benim bebeğim günün 15-20 saati memede olduğu için benim memeler hiç dolmuyor. Ondan ona ondan ona çevire çevire emziriyorum ama sütüm az mı çok mu anlayamıyorum. Bezleri çok çişli oluyor kaka da 3-4 kere yapıyor diye ben sütmün yettiğini düşünüyorum. Ama siz şunu yedim sütüm arttı, bunu içtim sütüm arttı diyorsunuz ya; ben onları hiç anlayamıyorum memeler sürekli boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…