- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.221
Karadut şurubu icsene canım boğaz ağrısı ve enfeksiyonları hemen geçiriyor. İnternetten de bakabilirsin
Doktorun bize yazdığı gaz ilacı her emzirme öncesi 2damla şeklinde.Kizlar gaz ilacini verecegimiz zamanin onemi var mi? Yani emmeden once veya sonra gibi ?
meyvelerı kaynatıp içmeyı 2 gun bıraksam gögüsler hafifliyor yani sütü bu meyve kaynatıp içmelerım çogaltıyor hem de ne biçim kendliğindne akıyor haberiniz olsun
Sevindim canım inşallah gribine çabuk atlatırsın :)Boğaz ağrım geçti gribe çevirdi canım.Allah güç veriyo heralde.normalde ilaçsız ve yatmadan giribi atlatamazdım.ama maşallah iyiyim.
Ben meyveleride kaynatıp içiyorum bir faydası olmadı bende canım inşallah sende olurBen hiç meyve kaynatıp içmedim
Bu bebek çok cahilliğime geldi yaa.herşeyi biliyorum sanarken hiçbişey bilmediğimi anladım.
Zamanı geri çevirsem belki şakır şakır sütüm olucaktı ve emzirebilicektim.
Bi 10 c kadar döküldü çok üzüldüm yav bende fayda etti canım sanada edir inşallah. Sıra yapıcam sırasıyla boza humana bu kürü yapıcam birde ayvaCanım işe yaradımı arttımı sütün.
Bende bi kaç kere sütümü döktüm.en değerli eşyamı düşürsem bu kadar panik yapmam :)
Bu kürü bende deniyim.inş faydasını görürüz
Cnim ben emzirme öncesi veriyorum ki emdigi zaman daha kolay çıkarsın ki emzirirken bile cikarmaya başlıyo
Doktorun bize yazdığı gaz ilacı her emzirme öncesi 2damla şeklinde.
Bnmki 4 gunde falan yapiyo hatta bu kez 6. Gunde yaptı. Doyup doymadigini çişinden anlayabilirsin cnim. Bnmki dogdugundan beri bu sekilde gidiyo kilo alımida boyuda cok iyi masallahBebeginiz kac kere kaka yapiyor benimkinin kaka sayisi azaldi gunde 2 yada 3 acaba doymadigindan midir?
Salata lahana yemegi kompostodan daha cok sutumu arttirdi.havuc marul turp sogan salatasi yapiyorum. Komposto dam bende cok fayda gormedim. Patlamis misir , misir ekmegi haslanmis misir da sutumu arttirdi. Herkesin bunyesi farkli. Deneye deneye bulacagiz hangisi diye.Ben meyveleride kaynatıp içiyorum bir faydası olmadı bende canım inşallah sende olur
Gunde 2 ya da 3 gayet normal.Bebeginiz kac kere kaka yapiyor benimkinin kaka sayisi azaldi gunde 2 yada 3 acaba doymadigindan midir?
Çoğunu denedim canım bir fayda etmedi en çok boza işe yaradı bende. Eskiden ikisinden 60 cc çıkıyordu şimdi tekinden en az 80-90 çıkmaya başladı. Bir de aktardan süt arttırıcı çay almıştım sanırım o da etkili olduSalata lahana yemegi kompostodan daha cok sutumu arttirdi.havuc marul turp sogan salatasi yapiyorum. Komposto dam bende cok fayda gormedim. Patlamis misir , misir ekmegi haslanmis misir da sutumu arttirdi. Herkesin bunyesi farkli. Deneye deneye bulacagiz hangisi diye.
Çoğunu denedim canım bir fayda etmedi en çok boza işe yaradı bende. Eskiden ikisinden 60 cc çıkıyordu şimdi tekinden en az 80-90 çıkmaya başladı. Bir de aktardan süt arttırıcı çay almıştım sanırım o da etkili oldu
Bozayı denememiştim bide ona bakayım damlayıda zor günlere saklayayımCanım sadece onu kullanicaksan çok aşırı bir artış bekleme ama işe yarıyor ben kullanıyorum. Onun yanında ben her gün bir bardak boza içiyorum o aşırı arttırdı bende bir de aktardan karışık bitki çayı aldım süt arttırıcı o da çok iyi geldi. Hepsini beraber kullanıyorum. Eskiden iki göğsümden 60 cc çıkıyordu toplam şimdi tekinden 70 çıkmaya başladı
Yok canım ya benim oğlan biraz obur çıktı hala doymuyor. Normal bebekler bu kadar sütle doyuyorlarmis biz doymuyoruz ama mamanin miktarını azalttim :))Gozunaydn o zmn cnm ne gzell mamaolayin bitmistr heralde benimde salata tarzi seyler daha cok arttirdi en kisa zamnda o karisimida yaptiricm insallah ise yarar
Dene canım inşallah işe yarar :) ben tarçın da dokuyorum üstüne onunda faydası olur mu bilmiyorumBozayı denememiştim bide ona bakayım damlayıda zor günlere saklayayım
Yok canım ya benim oğlan biraz obur çıktı hala doymuyor. Normal bebekler bu kadar sütle doyuyorlarmis biz doymuyoruz ama mamanin miktarını azalttim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?